İstanbul'da Fal - Falcılar

Sanırım zeynep konusunda şanslı idim. Sessiz bir ortamda bakmıştı bana. Dediginiz gibi 30 dk içinde işime yarayan 3 cümle oldu vade vermedi yakın zamanmi dedim hayir dedi . Ama en azindan ayrıldığım kişi aradı

Siz önceden baktırıp ona göre mi yorum yaptınız ya da sizde zeynebin dedikleri çıktı mı? Merak ettim yorumlarınızı :) benim için çok kötü bir faldı çünkü
evet baktırdım. yani arayacak aranız ıyı olucak sabır et demıstı. sonra ben tabı onun aramasını bekleyemedım kendım aradım. sonra dedım kı ben aramasam sen benı arayacakmıydın valla bır saat sonra arayacaktım dedı ama sen aradın espısıne tuhh falan dedım keske bekleseydım. yanı konusma oldu ama anlattıkları ıyı olacak aranız falan bılmem de suan kötü hatta bittiyor gıbı bırsey ama o kendı kendıne dusunduklerı falan gecmıs zamanı anlatıyor yenı degıl. iyi olucakmısız falan hıc ıhtımal yok suan

Kızlar Esra ya gıtmıstık Salı gunu burdan bır arkadas ıle. Fal ıcınde verdıgı cevaplarla bıle celıstı durdu. Burda yazılanlardakı gıbı, sureklı mahkemelık bır olay, sevındırıcı bır ev haberı aıle ıcınde bunlardan soz ettı. Tamam ısım bılıyor harf bılıyor mesafe bılıyor ama andada dogru soyledıgını dusunmuyorum artık. Ilk falındada soyledıgı seylerın anlık dogru oldugunu dusunuyorum artık gelecek tamamı ıle fos. Bılgınız olsun gıdıp zamanınızı ve paranızı harcamayın.
Ben Ramek ve Tutku nun daha net ve dogru oldugunu dusunmeye basladım acıkcası cunku bırsey olmayacaksa olmayacak net bır sekılde soyluyorlar.
Sonuclanmıs bır belgeyı bıle bılemedı Esra acıkcası, hayırlı olsun olmus bu dedı. Ama sonuc olumsuzdu.

Merhaba,
Ben bugüne kadar pek kimseyi önermedim burda ancak.
1. Ramek
2. Güneş hanım
Ve 3. Alper aslan

Alper aslan tesadüfi olarak tanısmıştım ben başarılı buldum . Aynı zamanda kendisi her konuda( bioenerji-astroloji-tarot okuması) donanımlı. Kendisi uzun yıllardır tarot bakımı yapıyormuş. Ve iyi kötü ne düşünüyorsa söylüyor pembeci değil. Hatta öneri ve tavsiyelerdr de bulunuyor. Uzun bakıyor fala. İstediğiniz kadar soru sorabiliyorsunuz. Ben burda konusulan cogu falcıyı bilen biri olarak bu 3 falcıyı sanırım önerebilirim.

ALPER ASLAN kimdir acaba nerededir kendisi

Tutku’ya tam 4 kez aynı kişi için baktırdım, ilk falıyla son falı birbirinin tam tersiydi. İlk falında çok bariz nokta atışları vardı geçmişe ve ana dair. Hatta bazı kişilere geleceği tutturduğu da oldu. Ama artık çok bozmuş bence. En son 4 ay önce baktırdım, 100 lira karşılığı yarım saat boyunca sadece tavsiye dinledim. Ben kitap yazdım, sen gelecek nesiller için ne yaptın falan dedi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…