Sanırım zeynep konusunda şanslı idim. Sessiz bir ortamda bakmıştı bana. Dediginiz gibi 30 dk içinde işime yarayan 3 cümle oldu vade vermedi yakın zamanmi dedim hayir dedi . Ama en azindan ayrıldığım kişi aradıValla onları geçtim de. Bence en kötüsü bir cümleyi 10 dakikaya yaymasi. 30 dakika da 3 cümle duydum. Hayatıma dair mutsuzum kafam kafam ustunde hayatıma karşı herseyden u mutsuzum kotuyum bunları 30 dakika boyunca dinledim. Bir daha baktırmam pek sanmiorum. Gülistan ya da diğerleri sorun nedir neden bole hissedio falan dio en azından
Ben baktırmadım ama çok merak ediyorum. İletişim bilgileri de yok bende ne yazık kiKizlar beylikduzu-serpil’e baktiran var mi?
Bende var da gitmedim vazgeçtim yaBen baktırmadım ama çok merak ediyorum. İletişim bilgileri de yok bende ne yazık ki
kizlar ben gelecek istemiyorum...bana anda gercekten iyi biri lazim,ne olup ne bittigini soyleyecek ayrintili...
Telefonunu alabilir miyim acaba özeldenSevgi diye birine baktırdım yakın zamanda telefonda bakıyor 70 TLye .Deneyebilirsin anda çok iyi yorum yapıyor yakın geçmiş beklicem.
evet baktırdım. yani arayacak aranız ıyı olucak sabır et demıstı. sonra ben tabı onun aramasını bekleyemedım kendım aradım. sonra dedım kı ben aramasam sen benı arayacakmıydın valla bır saat sonra arayacaktım dedı ama sen aradın espısıne tuhh falan dedım keske bekleseydım. yanı konusma oldu ama anlattıkları ıyı olacak aranız falan bılmem de suan kötü hatta bittiyor gıbı bırsey ama o kendı kendıne dusunduklerı falan gecmıs zamanı anlatıyor yenı degıl. iyi olucakmısız falan hıc ıhtımal yok suanSiz önceden baktırıp ona göre mi yorum yaptınız ya da sizde zeynebin dedikleri çıktı mı? Merak ettim yorumlarınızı :) benim için çok kötü bir faldı çünkü
tutku nerede bakıyor ? D Dryperikizi
İyi oldu söylediğiniz biz bilmiyordukFal Haramdır. Gaybı Allah tan başka kimse bilemez..
ALPER ASLAN kimdir acaba nerededir kendisiMerhaba,
Ben bugüne kadar pek kimseyi önermedim burda ancak.
1. Ramek
2. Güneş hanım
Ve 3. Alper aslan
Alper aslan tesadüfi olarak tanısmıştım ben başarılı buldum . Aynı zamanda kendisi her konuda( bioenerji-astroloji-tarot okuması) donanımlı. Kendisi uzun yıllardır tarot bakımı yapıyormuş. Ve iyi kötü ne düşünüyorsa söylüyor pembeci değil. Hatta öneri ve tavsiyelerdr de bulunuyor. Uzun bakıyor fala. İstediğiniz kadar soru sorabiliyorsunuz. Ben burda konusulan cogu falcıyı bilen biri olarak bu 3 falcıyı sanırım önerebilirim.
Kadıköy de ofisi var hem ofiste hemde telefonda bakım yapıyor.ALPER ASLAN kimdir acaba nerededir kendisi
alper eraslan degil mi instagramda da varKadıköy de ofisi var hem ofiste hemde telefonda bakım yapıyor.
Evett ınstagramdq dq sayfası varalper eraslan degil mi instagramda da var
Alper Eraslan değilalper eraslan degil mi instagramda da var
Tutku’ya tam 4 kez aynı kişi için baktırdım, ilk falıyla son falı birbirinin tam tersiydi. İlk falında çok bariz nokta atışları vardı geçmişe ve ana dair. Hatta bazı kişilere geleceği tutturduğu da oldu. Ama artık çok bozmuş bence. En son 4 ay önce baktırdım, 100 lira karşılığı yarım saat boyunca sadece tavsiye dinledim. Ben kitap yazdım, sen gelecek nesiller için ne yaptın falan dedi bana.tutku nerede bakıyor ? D Dryperikizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?