İstanbul'da Fal - Falcılar

Bende görüyorum ki yine Hüsran Sonumuz diyee kitap cıkaracgım yakında sizin gibiler yüzünden deseydin..:))) Fidelle
Öyle saçma bir vaziyete gelmişiz ki yüzünü bile görmediğimiz falcılar bizim üzerimizden ego tatmini yapmaya başlamış. Bir tek kendimize kızmamız gerekiyor aslında.

Öyle saçma bir vaziyete gelmişiz ki yüzünü bile görmediğimiz falcılar bizim üzerimizden ego tatmini yapmaya başlamış. Bir tek kendimize kızmamız gerekiyor aslında.

tavsiye almaya gelmedim desyedin,bilmediğim şeyleri duymaya geldim..tabi cnım bizlerde kabahat, prim veriyoruz melsef..şişiren biziz

Bende var da gitmedim vazgeçtim ya
Zahmet olmazsa iletişim bilgilerini rica etsem sizden özelden? Fiyat vs bilgisi de alayım eğer biliyorsanız. Şimdiden teşekkürler
Bionerji ile ilgili neler yapıyor mesela? Anda iyi midir aslan bey?
ben beyaz melek bakırköy e gititm yine dyanamayıp,füsun dye bır hanıma baktırdım hicte boş değil bence denenebilir bakırköyde soranlar..
Füsun hanım ne falı bakıyor ve fiyat bilgisi rica edebilir miyim? Anda iyi midir isim vs biliyor mu mesela?

Al bende de o kadar güneş hanımı denemedim bilmiorum. Ama bu dediklerine bende baktırdım ramek dışında hepsi çöp hiç bir dedikleri çıkmadı. Gülistan uzun süre verdiği için bende beklemedeyim.
Ramekın numarasını verır mısınız özelden?

Merhaba kızlar, ben bakırköyde genelde mandal toprağa gidiyorum ama beyaz melek füsun da çıkan fallar var mıdır? Ne kadar bide?

Hanımlar, Ramek’in yakın gelecek olarak söylediği şey çıktı. 2 hafta yerine 3 hafta sonra oldu. Hakkını teslim etmek için söylemek istedim. Ama 1 sene sonrası için dedikleri gerçekten imkansız. Ve anı yorumlaması da çok etkileyici gelmedi bana, herhangi bir nokta atışı vs yok. O ücreti hakeden bir falcı değil bence o yüzden tavsiye edemem. Ama gelecekle ilgili bekleyenler varsa hemen umut kesmesinler derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…