Öyle saçma bir vaziyete gelmişiz ki yüzünü bile görmediğimiz falcılar bizim üzerimizden ego tatmini yapmaya başlamış. Bir tek kendimize kızmamız gerekiyor aslında.Bende görüyorum ki yine Hüsran Sonumuz diyee kitap cıkaracgım yakında sizin gibiler yüzünden deseydin..:)))Fidelle
Öyle saçma bir vaziyete gelmişiz ki yüzünü bile görmediğimiz falcılar bizim üzerimizden ego tatmini yapmaya başlamış. Bir tek kendimize kızmamız gerekiyor aslında.
Zahmet olmazsa iletişim bilgilerini rica etsem sizden özelden? Fiyat vs bilgisi de alayım eğer biliyorsanız. Şimdiden teşekkürlerBende var da gitmedim vazgeçtim ya
Bionerji ile ilgili neler yapıyor mesela? Anda iyi midir aslan bey?Merhaba,
Ben bugüne kadar pek kimseyi önermedim burda ancak.
1. Ramek
2. Güneş hanım
Ve 3. Alper aslan
Alper aslan tesadüfi olarak tanısmıştım ben başarılı buldum . Aynı zamanda kendisi her konuda( bioenerji-astroloji-tarot okuması) donanımlı. Kendisi uzun yıllardır tarot bakımı yapıyormuş. Ve iyi kötü ne düşünüyorsa söylüyor pembeci değil. Hatta öneri ve tavsiyelerdr de bulunuyor. Uzun bakıyor fala. İstediğiniz kadar soru sorabiliyorsunuz. Ben burda konusulan cogu falcıyı bilen biri olarak bu 3 falcıyı sanırım önerebilirim.
Füsun hanım ne falı bakıyor ve fiyat bilgisi rica edebilir miyim? Anda iyi midir isim vs biliyor mu mesela?ben beyaz melek bakırköy e gititm yine dyanamayıp,füsun dye bır hanıma baktırdım hicte boş değil bence denenebilir bakırköyde soranlar..
Bunu bizde biliorum fakat anlamadigim şu bu topic i bulup gelip bunu yazınca noluo. Gidin yemeklere ev işlerine falan bakın yazmayın boşu boşuna sizin demenizpe kimse vazgecmiycekFal Haramdır. Gaybı Allah tan başka kimse bilemez..
Ramekın numarasını verır mısınız özelden?Al bende de o kadar güneş hanımı denemedim bilmiorum. Ama bu dediklerine bende baktırdım ramek dışında hepsi çöp hiç bir dedikleri çıkmadı. Gülistan uzun süre verdiği için bende beklemedeyim.
Ramekın numarasını gonderır mısınız??Ramek bana da çıkmaz inşallahCanımı sıkmıştı o kadın
ben baktırdım yani sahşi fikrimi söyleyim geçmiş konusunda tek kelıme ıle mukemmel ona bır sozum yok gelecek konusunda elmıra da ramekte tutarlı degıl ve cıkmıyorRamekın numarasını gonderır mısınız??
ben de iki kee baktırmıştım ona. uzun bakıyor ve bence kahvede daha iyi.ben beyaz melek bakırköy e gititm yine dyanamayıp,füsun dye bır hanıma baktırdım hicte boş değil bence denenebilir bakırköyde soranlar..
Mandal toprak ne kadara bakıyor? Ve tutuyor mu sizde?Merhaba kızlar, ben bakırköyde genelde mandal toprağa gidiyorum ama beyaz melek füsun da çıkan fallar var mıdır? Ne kadar bide?
55 tl. Ben 2 yıldır gidiyorum. Ara ara çıkmadığı olsa da (o sıralar abartmıştım iyice) ama genelde çıkarMandal toprak ne kadara bakıyor? Ve tutuyor mu sizde?
Tarot mu kahve mi baktırıyorsunuz?55 tl. Ben 2 yıldır gidiyorum. Ara ara çıkmadığı olsa da (o sıralar abartmıştım iyice) ama genelde çıkar
Hızınıza yetişemiyoruz :))alper aslanmiş özür dilerim.ona da baktirdim tek kelime ile berbat!150 tl ye 10 dk falan bakti ve asla cikmadi!taaa nisan mayista baktirmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?