Baktırmayayım o zamanben baktırdım yani sahşi fikrimi söyleyim geçmiş konusunda tek kelıme ıle mukemmel ona bır sozum yok gelecek konusunda elmıra da ramekte tutarlı degıl ve cıkmıyor
İkisinede bakıyor canım ama tarot ağırlıklı bakıyoTarot mu kahve mi baktırıyorsunuz?
Füsun a ben gitmedim ama toprak anda bildiği şeyler çok olmuştu. Diğer baktırdğım falcılar 3 ay 5 ay gibi imkansız süreler vermişti mesela benim durumumda çok zor bu ama toprak 1.5 yıla ancak olur demişti. Vade uzun olduğu için bir şey diyemem ama boş bir falcı değil bence.pekii bköyde mandal toprak mı, yoksa beyaz melek füsun mu hangisini önerirsiniz?
bana şu anı net yorumlayacak, detaylı ve iletişime açık biri lazım
özellikle aşk konusunda yorum bekliyorum
Şenay artık fal bakmaktan bıkmış modda. Ayrıca soru cevap şeklinde yönlendiriyor. Bana olumsuz yorumları çıkmıştır ama hep benim yönlendirmelerimle.şenaya gittim gecen gun.fincan cafede o da üc kelimeyi zor toparlayanlardan.kale deger bir şey soylemedi.memnun kalmadim.
Çok istiyorum gitmek ama ben kart baktırmıyorum artık. Kahve bakmıyor mu o?Toprak kesinlikle boş değildir, bana gelecek çıkmadı ama anla ilgili çoğu şeyde haklı olduğunu düşünüyorum ben.
Fincanını götürüyorsun ama doğru düzgün baktığı olmadı hiç, hep kartlardan gidiyor.Çok istiyorum gitmek ama ben kart baktırmıyorum artık. Kahve bakmıyor mu o?
Kart baktırınca kötü bir durum oluyormuş ? merak ettimÇok istiyorum gitmek ama ben kart baktırmıyorum artık. Kahve bakmıyor mu o?
Yok hayir ben sevmiyorum onlari zamaninda cok baktirdim saptiriyolar artikKart baktırınca kötü bir durum oluyormuş ? merak ettim
Tövbe EstağfirullahFuat Arslankaya insanlara cinsel ilişkiye giren ifritler musallat ediyor para karşılıgı
Merhabalar gulistanin numarasini bana mesaj atabilmeniz mumkun mu acaba? Yorumlari haftalardir okuyorum, gulistan ve kaderin iletisim bilgileri icin uye oldumHahaha haydaabende aynı konuştular neyse ki ama Gülistan biraz daha detaylıydı anda ve geçmişte. Artık iyi kötü birinin dediği çıksın lütfen ya Gülistan olumsuz mu konuştu sana?
Kızlar merhaba şu mandal cafe toprağa fal baktiran oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?