İstanbul'da Fal - Falcılar

pekii bköyde mandal toprak mı, yoksa beyaz melek füsun mu hangisini önerirsiniz?
bana şu anı net yorumlayacak, detaylı ve iletişime açık biri lazım
özellikle aşk konusunda yorum bekliyorum

pekii bköyde mandal toprak mı, yoksa beyaz melek füsun mu hangisini önerirsiniz?
bana şu anı net yorumlayacak, detaylı ve iletişime açık biri lazım
özellikle aşk konusunda yorum bekliyorum
Füsun a ben gitmedim ama toprak anda bildiği şeyler çok olmuştu. Diğer baktırdğım falcılar 3 ay 5 ay gibi imkansız süreler vermişti mesela benim durumumda çok zor bu ama toprak 1.5 yıla ancak olur demişti. Vade uzun olduğu için bir şey diyemem ama boş bir falcı değil bence.

şenaya gittim gecen gun.fincan cafede o da üc kelimeyi zor toparlayanlardan.kale deger bir şey soylemedi.memnun kalmadim.
Şenay artık fal bakmaktan bıkmış modda. Ayrıca soru cevap şeklinde yönlendiriyor. Bana olumsuz yorumları çıkmıştır ama hep benim yönlendirmelerimle.

Fuat Arslankaya insanlara cinsel ilişkiye giren ifritler musallat ediyor para karşılıgı

Kızlar merhaba şu mandal cafe toprağa fal baktiran oldu mu

Hahaha haydaa bende aynı konuştular neyse ki ama Gülistan biraz daha detaylıydı anda ve geçmişte. Artık iyi kötü birinin dediği çıksın lütfen ya Gülistan olumsuz mu konuştu sana?
Merhabalar gulistanin numarasini bana mesaj atabilmeniz mumkun mu acaba? Yorumlari haftalardir okuyorum, gulistan ve kaderin iletisim bilgileri icin uye oldum

Ben baktirrdim iki gun once anda gayet iyi hic kimsenin tahmin edemeyecegi bir konuyj çat die soyledi inanamadim, gelecek icin 3 gakit verdi 3 hafta ya da 3 ay dedi gorecez artik
Kızlar merhaba şu mandal cafe toprağa fal baktiran oldu mu

Kızlar bilgilendirme için teşekkürler. Yakın zamanda sizlerin de önerisiyle bköydeki neslihan ve toprak’a gittim. Neslihan 50 tl, toprak 55 tl ve kahvenin yanı sıra tarot ağırlıklı bakıyor. İkisi için de sıra vardı talep görüyorlar yani. İkisi de görece kısa ama neslihan daha da aceleci sanki. Neslihan anne adım, benim adım ve yaşımı burcumu sordu. Tatile ne zaman çıkacağımı bildi ki eylül ayında alakasız bi zamandı. Aşk hayatıyla ilgili kafamı kurcalayan şeyi de harfler verdi, bir vade verdi o zamana dek bir şey yapma dedi. Arada çıkmayan yönleri olsa da fena değildi. Toprak adımı ve doğum tarihimi sordu. Aşk hayatıma dair mevzuda nokta atışı yorum yaptı ve Neslihana göre daha uzun vade verdi, o da bir şey yapmamamı söyledi. Enerjisi çok tatlı bir adam.
Buradan arkadaşların önerisiyle füsunu da denemek istedim ama izinliymiş.
Birkaç ay önce yköy esraya gitmiştim. O da kahve, tarot birlikte bakıyor. Burç ve isim sorup ona göre yorum yapıyor. Bana hayatımdaki ilginç detayları söyledi. Görüşme olacak dedi, oldu. Ve bana kafayı takmış bir kadının adındaki iki harfi verdi. Fiyat 70 tl. Böyle düşününce esra aralarında en iyisi gibi. Tekrar gidebilirim de.
Çok yorum var, herkes birilerinden bahsediyor haliyle.. enerji işi de bir yandan tabi.. ben telde baktırmak istemiyorum. Acı da olsa korkutucu olup yüzüme baka baka ya da “birilerine” sorarak da olsa net konuşacak birisini arıyorum. İsim direkt verdiklerinde etkileniyorum ne yalan söyleyeyim.. bir de çok detay şeyleri bilen ve geleceğe dair hastalık vs söylediği için korktum gidemem dediğiniz varsa onları da tercih edebilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…