İstanbul'da Fal - Falcılar

Ahmet Melekler kahvesinde mi Bakıyor

Bdüzünde yani esenyurta yakın sayılır. Buradan bir arkadaş telini yollamıştı bana, ama dün birkaç kez aramama rağmen ulaşamadım..

mermaid250 bende de durum aynı. 30 dakika boyunca mutsuz olduğumu dinledim. bu zaten bilinen bir gerçek bunu 30 dakikada anlatmak nedir yani..

bu durumda gelecekle ilgili zeynepte bilemedi, öyle sanırım. Eski düşünceleri olması da enteresan..geçmiş düşünceleri hissediyor belkide..

Füsun hanım bakırköy beyaz meleklerde bakıyor. arkadaşımda bir sürü şey bilmişti an ve gelecek olarak. bende anımı bilmişti ama geleceği bilemedi. 2 hafta vade vermişti ve doldu. Anda söyledikleri tutarlıydı ama bilemiyorum sonuçta bende gelecekle ilgili tutturamadıkları oldu

kızlar hakikaten şu bioenerji işi nedir ya? yok o enerji yok olumlama falan nedüşünüyorsunuz?

ya bende gitmiştim ona ilgisiz çok. anımı bildi gelecekle ilgisi vadesi var halen. ama dediğiniz gibi sanki zoraki bakıyor
Umarım size olumlu olan kısımları tutar. Ben de çoğu kez tutturduğu şeyler oldu. Bazen zamanı da tutturdu, bazen çıkmadı ama son gitmelerimde bana sormaya başladı hep ve zorla baktı, başkalarına yönlendirmeye çalıştı. Açıkçası ona gitmek gelmiyor içimden.

aaa yani resmen bana gelmeyin başkalarına fala gidine mi döndü iş?

Merhaba, benim bir falcı degilde iyi bir hoca bulmam lazım tavsiyeleriniz varsa yazarsaniz çok mutlu olurum

aaa yani resmen bana gelmeyin başkalarına fala gidine mi döndü iş?
Kendi cafesideki kişilere yönlendirmeye çalıştı kaç kez. Çalışanlarda da bir memnuniyetsizlik var dikkat ettiyseniz. Bazen telefonla ilgileniyor fal bakarken bazen ortalığa laf yetiştiriyor. Gerek yok, aynı şeyleri söyleyecek bir sürü falcı var.

Yarın mandal’da toprak’a gitmeyi düşünüyorum.
Falı çok mu hızlı bakıyor?
Soru-cevap mı ilerliyor yoksa o direkt söylüyor mu bu olmuş şöyle gibi?
Ve 12 gibi geliyormuş ama 9da kafe açılınca gidip sıraya mı giriliyor?

İsim direkt verdiklerinde etkileniyorum ne yalan söyleyeyim..
İsim veren bana tek kişi olmuştu , cadde symbol Serkan. Ha önerir misin dersen önermem, çünkü çok çok kısa bakıyor sırası çok olduğu için, ikincisi çok hızlı konuşuyor bir kısmını anlamamıştım bile, üçüncüsü ve en önemlisi dediği çıkmadı

Ama belki sana çıkar, isim verme konusunda hakkını yiyemem. Benim ex’in ismi nadir bir isimdi,söylemişti

O kadar erken gitmene gerek yok zaten küçük bir cafe çok aşırı kalabalık olmuyor. Senden önce max 3-4 kişi olur en fazla 1 saat sonra sıra gelir sana. Ama ben hep hafta içi gittiğim için o kadar bile beklediğim olmamıştır hiç. Genelde kartları açtıktan sonra o anlatır, soruları sonra sorarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…