Ahmet Melekler kahvesinde mi Bakıyorahmet bey on numara beyefendi biri.daha önce bir kez gitmiştim kendisine.o gün orada olmadığı için daha önce burada yazılanlara inanarak Melda'ya gittim ama gitmez olsaydım.en basiti doktora git diyor.neden gideyim bir şey mi gördünüz ne için gideyim diyorum.ben nerden bileyim diyor.e sen falcı değil misin arkadaş nerden bileceksin faldan tabi şaka gibisin.herşeyden öte üstten üstten bakan kötü bir tarz ve konuşma şekli.fal bir nevi de rahatlamaktır.eğlenmektir.bu arkadaşa gidip vakit ve para harcayacağınıza sırt üstü yatın evde daha faydalı :)
Serpil Esenyurt tarafında olan mı?Kizlar beylikduzu-serpil’e baktiran var mi?
mermaid250 bende de durum aynı. 30 dakika boyunca mutsuz olduğumu dinledim. bu zaten bilinen bir gerçek bunu 30 dakikada anlatmak nedir yani..Sanırım zeynep konusunda şanslı idim. Sessiz bir ortamda bakmıştı bana. Dediginiz gibi 30 dk içinde işime yarayan 3 cümle oldu vade vermedi yakın zamanmi dedim hayir dedi . Ama en azindan ayrıldığım kişi aradı
bu durumda gelecekle ilgili zeynepte bilemedi, öyle sanırım. Eski düşünceleri olması da enteresan..geçmiş düşünceleri hissediyor belkide..evet baktırdım. yani arayacak aranız ıyı olucak sabır et demıstı. sonra ben tabı onun aramasını bekleyemedım kendım aradım. sonra dedım kı ben aramasam sen benı arayacakmıydın valla bır saat sonra arayacaktım dedı ama sen aradın espısıne tuhh falan dedım keske bekleseydım. yanı konusma oldu ama anlattıkları ıyı olacak aranız falan bılmem de suan kötü hatta bittiyor gıbı bırsey ama o kendı kendıne dusunduklerı falan gecmıs zamanı anlatıyor yenı degıl. iyi olucakmısız falan hıc ıhtımal yok suan
Füsun hanım bakırköy beyaz meleklerde bakıyor. arkadaşımda bir sürü şey bilmişti an ve gelecek olarak. bende anımı bilmişti ama geleceği bilemedi. 2 hafta vade vermişti ve doldu. Anda söyledikleri tutarlıydı ama bilemiyorum sonuçta bende gelecekle ilgili tutturamadıkları olduZahmet olmazsa iletişim bilgilerini rica etsem sizden özelden? Fiyat vs bilgisi de alayım eğer biliyorsanız. Şimdiden teşekkürler
Bionerji ile ilgili neler yapıyor mesela? Anda iyi midir aslan bey?
Füsun hanım ne falı bakıyor ve fiyat bilgisi rica edebilir miyim? Anda iyi midir isim vs biliyor mu mesela?
ya bende gitmiştim ona ilgisiz çok. anımı bildi gelecekle ilgisi vadesi var halen. ama dediğiniz gibi sanki zoraki bakıyorşenaya gittim gecen gun.fincan cafede o da üc kelimeyi zor toparlayanlardan.kale deger bir şey soylemedi.memnun kalmadim.
kızlar hakikaten şu bioenerji işi nedir ya? yok o enerji yok olumlama falan nedüşünüyorsunuz?Füsun hanım bakırköy beyaz meleklerde bakıyor. arkadaşımda bir sürü şey bilmişti an ve gelecek olarak. bende anımı bilmişti ama geleceği bilemedi. 2 hafta vade vermişti ve doldu. Anda söyledikleri tutarlıydı ama bilemiyorum sonuçta bende gelecekle ilgili tutturamadıkları oldu
Beylikdüzü Kolan Hastanesinin ordaSerpil Esenyurt tarafında olan mı?
Umarım size olumlu olan kısımları tutar. Ben de çoğu kez tutturduğu şeyler oldu. Bazen zamanı da tutturdu, bazen çıkmadı ama son gitmelerimde bana sormaya başladı hep ve zorla baktı, başkalarına yönlendirmeye çalıştı. Açıkçası ona gitmek gelmiyor içimden.ya bende gitmiştim ona ilgisiz çok. anımı bildi gelecekle ilgisi vadesi var halen. ama dediğiniz gibi sanki zoraki bakıyor
aaa yani resmen bana gelmeyin başkalarına fala gidine mi döndü iş?Umarım size olumlu olan kısımları tutar. Ben de çoğu kez tutturduğu şeyler oldu. Bazen zamanı da tutturdu, bazen çıkmadı ama son gitmelerimde bana sormaya başladı hep ve zorla baktı, başkalarına yönlendirmeye çalıştı. Açıkçası ona gitmek gelmiyor içimden.
Işte o 30 dk içinde 3 cümle yi yakalamak lazimmermaid250 bende de durum aynı. 30 dakika boyunca mutsuz olduğumu dinledim. bu zaten bilinen bir gerçek bunu 30 dakikada anlatmak nedir yani..
Kendi cafesideki kişilere yönlendirmeye çalıştı kaç kez. Çalışanlarda da bir memnuniyetsizlik var dikkat ettiyseniz. Bazen telefonla ilgileniyor fal bakarken bazen ortalığa laf yetiştiriyor. Gerek yok, aynı şeyleri söyleyecek bir sürü falcı var.aaa yani resmen bana gelmeyin başkalarına fala gidine mi döndü iş?
Merhaba, sevginin numarasini bana özelden yazabilirseniz çok sevinirimSevgi diye birine baktırdım yakın zamanda telefonda bakıyor 70 TLye .Deneyebilirsin anda çok iyi yorum yapıyor yakın geçmiş beklicem.
İsim veren bana tek kişi olmuştu , cadde symbol Serkan. Ha önerir misin dersen önermem, çünkü çok çok kısa bakıyor sırası çok olduğu için, ikincisi çok hızlı konuşuyor bir kısmını anlamamıştım bile, üçüncüsü ve en önemlisi dediği çıkmadıİsim direkt verdiklerinde etkileniyorum ne yalan söyleyeyim..
O kadar erken gitmene gerek yok zaten küçük bir cafe çok aşırı kalabalık olmuyor. Senden önce max 3-4 kişi olur en fazla 1 saat sonra sıra gelir sana. Ama ben hep hafta içi gittiğim için o kadar bile beklediğim olmamıştır hiç. Genelde kartları açtıktan sonra o anlatır, soruları sonra sorarsın.Yarın mandal’da toprak’a gitmeyi düşünüyorum.
Falı çok mu hızlı bakıyor?
Soru-cevap mı ilerliyor yoksa o direkt söylüyor mu bu olmuş şöyle gibi?
Ve 12 gibi geliyormuş ama 9da kafe açılınca gidip sıraya mı giriliyor?
bana da yazar nisinizMerhaba, sevginin numarasini bana özelden yazabilirseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?