Siz baktirdinz mi gulistana, baktirdiysaniz bana numarasini verebilir misiniz?gülistanin cikmadigi biri var mi
Gülistan ve ramek çıktı bana ikisinin de tarih sadece şaştı ramek erken gerçekleşti gülistanda verdiği sürenin iki hafta üstünden geçti yani ikisi de anda ve geçmiş te iyidi haklarını yemimgülistanin cikmadigi biri var mi
Bu bioenerji işini ben bir ara çok merak ettim ve hakikaten denedimde. Ama ne var biliyormusunız tamamen pisikolojik bir durum ve asla gerceklik payı yok bencekızlar hakikaten şu bioenerji işi nedir ya? yok o enerji yok olumlama falan nedüşünüyorsunuz?
Elmira nasıl bakıyor cok mu iyi bilgilendirme yapar mısınız?arkadaslar dün elmiraya baktirdim.Buradan bir arkadasin sayesinde cidden memnun kalirsiniz parayi ona buna verileceginize elmiraya verin pisman olmazsiniz
Bana çıkmad söylediği seylerin bazıları. Ve hayta bir iki şeyde tersi çıktı. Kalanlar da uzun upuzun vade, kim öle kim kala.gülistanin cikmadigi biri var mi
cok tesekkur ederim canim.yani her dedigi cikmiyor demek ki.Bana çıkmad söylediği seylerin bazıları. Ve hayta bir iki şeyde tersi çıktı. Kalanlar da uzun upuzun vade, kim öle kim kala.
Her dediği çıkan bir falcı bulamazsın zaten canım, varsa bize de söylecok tesekkur ederim canim.yani her dedigi cikmiyor demek ki.
Ya siz bir bitin artık lütfenMusab Çınar Hoca da kadınlara cinsel ilişkiye giren ifritler gönderiyor. tatmin mi oluyorlar nedir anlamadim
Bir 300 tl etmez diyorsum yani :)))).Bana çıkmad söylediği seylerin bazıları. Ve hayta bir iki şeyde tersi çıktı. Kalanlar da uzun upuzun vade, kim öle kim kala.
Bir 300 tl etmez diyorsum yani :)))).
acaba gerçekten o 3 cümlede çıkıyor mu? o da var :))Işte o 30 dk içinde 3 cümle yi yakalamak lazim
evet haklısınız gerçekten çok ayıp. herkes artık bir tuhaf ya enteresanKendi cafesideki kişilere yönlendirmeye çalıştı kaç kez. Çalışanlarda da bir memnuniyetsizlik var dikkat ettiyseniz. Bazen telefonla ilgileniyor fal bakarken bazen ortalığa laf yetiştiriyor. Gerek yok, aynı şeyleri söyleyecek bir sürü falcı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?