İstanbul'da Fal - Falcılar

hepinize iyi aksamlar. Uzun zamandır fal baktrmadım. Ve belkide uzun zamandır ilk kez bu kadar uzak kaldım faldan ancakta bu kadar uzak kalabildimkızlar utkunun telefonunu bilen varsa gönderirseniz çok sevinirim.

Kızlar günaydın. Tekrar birini sormak istiyorum ben size avcılar nesibe. Ben bir ara adı dönerken nisan mayıs gibi baktırmıştım. Yakın geleceği tutturmuş bugün düşündüm de tekrar mı gitsem diye düşündüm. 100 tl tarottu ama uzun bakıyordu diye hatırlıyorum. Yakın zamanda giden var mıdır?

Tekirdağ sağlamtaş 'taki kara fatma yapılan büyü tarzı olayları bozabiliyormu? Gitmeyi düşünüyoruz bilgisi olan varmi

cok tesekkur ederim canim.yani her dedigi cikmiyor demek ki.
Her dediği çıkan bir falcı bulamazsın zaten canım, varsa bize de söyle
Bana çok iyi olan falcılara burda çok kötü, hiç bilemedi, boşuna para yedirmeyin yazmışlar. Deneme yanılma devam ediyoruz işte ama bana çok iyi olan falcının bile 1-2 dediği mutlaka patlar..

Musab Çınar Hoca da kadınlara cinsel ilişkiye giren ifritler gönderiyor. tatmin mi oluyorlar nedir anlamadim

Kızlar şimdi mandal cafe toprağa fal baktirmaya gidiyorum bakalım ovuldugu kadar var mı en son iki üç sene önce gitmiştim o zamsn iyidi bakalım ne diyecek

evet haklısınız gerçekten çok ayıp. herkes artık bir tuhaf ya enteresan

Ben de az önce kadere baktirdim, nisantasi symbol levent, mandal cafe ve toprak üçü de 3 hafta verdiler umarim dogru cikar, ucunun de agiz birligi yapmiscasina ayni vadeyi vermesi dusundurdu, umarim dedikleri gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…