yorum yaparsanız çok seviniriz :)Kızlar şimdi mandal cafe toprağa fal baktirmaya gidiyorum bakalım ovuldugu kadar var mı en son iki üç sene önce gitmiştim o zamsn iyidi bakalım ne diyecek
süper çok teşekkürler :)Tabi ki yaparım canım şu sn sıra bekliyorum sıram gelince yorum yaparim
Bana verdiği tarihe biraz daha var aslında ama çıkacağını sanmıyorum. Çıkmama ihtimali yüksek gibi duruyor.Kızlar, ramek'in çıkmadığı oldu mu hiç? Genel olarak ramek çok beğenilmişti çünkü
hangi didem?su fali bakan mi?Merhaba didemin telefon numarasini ozelden atabilir misiniz
genel olarak beğenmedinizde herhalde?Bana verdiği tarihe biraz daha var aslında ama çıkacağını sanmıyorum. Çıkmama ihtimali yüksek gibi duruyor.
genel olarak yorumunuz nedir peki? bana çok olumsuz konuşmuştu, olumlu konuşan arkadaşlara çıktı mı onu merak ediyorumramek bana asla cikmadi
Bana çıktı verdiği sürenin bitimine 2 hafta kala gerçekleşti ve gülistanda da baktirdi m ramekten sonra oda ramek gibi gerçekleşecek ve zaman verdi onun da daha verdiği zaman dolmadi ikisinin debyorumu ve bakımını beğendimgenel olarak yorumunuz nedir peki? bana çok olumsuz konuşmuştu, olumlu konuşan arkadaşlara çıktı mı onu merak ediyorum
Bir sürü kişiye daha baktirdi m ramek ümit gülistan bunların enerjisini beğendim ve salamıyorlar cidi yapıyorlar işlerini çoğu falciyi yazmaya gerek duymuyorum ezber okuyan çok denk geldigenel olarak yorumunuz nedir peki? bana çok olumsuz konuşmuştu, olumlu konuşan arkadaşlara çıktı mı onu merak ediyorum
Yok, beğenmedim diyemem. Anlık söylediği bazı şeyleri teyit etme şansım yok maalesef ama memnun kalmıştım. Yalnız fiyatı çok fazla, genel olarak falların fiyatını çok fazla buluyorum zaten :)genel olarak beğenmedinizde herhalde?
evet katılıyorum baştan savma durum yok bunlarda. demekki bazı arkadaşlara çıktı ramek bazılarına çıkmadı. siz elmiraya baktırmış mıydınız peki?Bir sürü kişiye daha baktirdi m ramek ümit gülistan bunların enerjisini beğendim ve salamıyorlar cidi yapıyorlar işlerini çoğu falciyi yazmaya gerek duymuyorum ezber okuyan çok denk geldi
Evet baktirdi m ona genel hayatımla ilgili baktirdi m onun bakımı iyi oda işini dürüst yapıyor sağma yapmıyor hayatımla ilgili bildiği şeyler olmuştu onuda beğenmiştimevet katılıyorum baştan savma durum yok bunlarda. demekki bazı arkadaşlara çıktı ramek bazılarına çıkmadı. siz elmiraya baktırmış mıydınız peki?
ay inşallah artık bende de bir şeyler çıksa da rahat etsem. bende herkes farklı bir şey söyledi malumEvet baktirdi m ona genel hayatımla ilgili baktirdi m onun bakımı iyi oda işini dürüst yapıyor sağma yapmıyor hayatımla ilgili bildiği şeyler olmuştu onuda beğenmiştim
Fiyat dedin de, bugün Ramek’ten telefonuma mesaj geldi, listesindekilere toplu mesaj atmış sanırım, indirim yapmış Eylül için her yıl Eylül’de yapıyormuş. Tarot 80 tl yazıyordu. İlgilenenlerin bilgisine..Yok, beğenmedim diyemem. Anlık söylediği bazı şeyleri teyit etme şansım yok maalesef ama memnun kalmıştım. Yalnız fiyatı çok fazla, genel olarak falların fiyatını çok fazla buluyorum zaten :)
galiba bana da doğmadı, 6 aydır beklemekten baymış durumdayım :// bu arada ramek'ten bana da mesaj attı. evet herkese atıyor bence de. peki kaçtı kaça düştü acaba fiyatları..ben eski fiyatlarını hatırlamıyorumFiyat dedin de, bugün Ramek’ten telefonuma mesaj geldi, listesindekilere toplu mesaj atmış sanırım, indirim yapmış Eylül için her yıl Eylül’de yapıyormuş. Tarot 80 tl yazıyordu. İlgilenenlerin bilgisine..
Ha bana da çıkmadı maalesef, o yüzden ben tekrar baktırmam , gerçi bana çıkan falcı daha doğmadı muhtemelen
Ben de hatırlamıyorum ama 100 tl idi galiba tarotgaliba bana da doğmadı, 6 aydır beklemekten baymış durumdayım :// bu arada ramek'ten bana da mesaj attı. evet herkese atıyor bence de. peki kaçtı kaça düştü acaba fiyatları..ben eski fiyatlarını hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?