Cıktı canım bana . Belkide şans ama olduacaba gerçekten o 3 cümlede çıkıyor mu? o da var :))
bana o kadar olumsuz konuştu ki inş çıkmaz diyorumCıktı canım bana . Belkide şans ama oldu
Evet ondan bahsediyorum. Bir de genel olarak yorumunuz nedir begendiniz mi?hangi didem?su fali bakan mi?
Inşallah yaa sanada çıkmazbana o kadar olumsuz konuştu ki inş çıkmaz diyorum
gerçekten çok enteresan bir hikaye, gerçekten duru görüsü varmış kadının. ama kuzenin eşine böyle bakmamış belli ki. demek ki bu kadınla enerjisi de tutmuş herhalde, içinden söylemek geçmiş her şeyi..Kızlar mesela şöyle olaylar yaşayanlar var. Ankarada falcı kadın resmen birebir olacakları söylemiş. Hani bu tarz efsane biliyor diyeceğimiz kimse çıkmıyor mu karşımıza yahusözlükçülerin başından geçen doğaüstü olaylar
bu bir tanıdığımızın başına gelen bir olay. doğaüstü mü denir ne denir bilinmez, siz karar verin. hikaye anlatanın ağzından direkt yazılmıştır. “. yıl 2004 eylül (24 yaş) evleneli 2 ay olmuş …eksisozluk.com
Toprak iyi gerçekten. O an ses kaydı almamıştım sanırım izin vermiyorlar gibisinden bir şey demişti keşke alsaymışım. Gerçi tekrar gitmeyi düşünüyorumBen topraği beğendim kızlar iyidi yani bayağı sıra vardı ama toprakta
kötü.yani cikmadi bana imkansizdi zaten.Evet ondan bahsediyorum. Bir de genel olarak yorumunuz nedir begendiniz mi?
Kesinlikle katiliyorum. Çok para gercektenTüm falcıları bi kenara bırakıyorum ama Gülistan’ın çıkmaması gerçekten çok kötü olsa gerek. 500 lira almayı biliyorlar ama neye göre belirliyorlar bunu anlamıyorum gerçekten.
kızlar ben ona kısa bakım yaptıracaktım ama 300 bile çok geldiKesinlikle katiliyorum. Çok para gercekten
Çok para gercekten ben hala bekliorum. Eğer olursa derim. Diğer falcıların dediğine de az kaldı ekim son demişlerdi. Az zaman varkızlar ben ona kısa bakım yaptıracaktım ama 300 bile çok geldişimdi sizde çıkmadı diyorsunuz baktırmasam mı acaba ya (
Bende alabilirmiyim lütfenAttim sana telini aysenin özelden
Üzgünüm canim o sırada vardı ben beğenmediğim için sonra sildim teliniBende alabilirmiyim lütfen
Üzgünüm canim o sırada vardı ben beğenmediğim için sonra sildim telini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?