- 13 Şubat 2019
- 1.605
- 1.044
- 133
- 40
Selam canım sakın verme, bir fala 300-500 vermek bana hiç mantıklı gelmiyor, kaldı ki çıkmadığını söyleyen insanlar da var burada. Yazık bu kadar para verilmez, zaten çok doğru birşey yapmıyoruz bir de üstüne 500 tl verip tüy dikmeyelimkızlar ben ona kısa bakım yaptıracaktım ama 300 bile çok geldişimdi sizde çıkmadı diyorsunuz baktırmasam mı acaba ya (
Ben bir anlık hevesle verdim sonra pişman oldum rameke 150 su baktirdim gülistandan daha tatmin eti bir anlık gazla baktirdim gülistan ama daha asla 500 e fal baktırmam hepsi aynı çünküSelam canım sakın verme, bir fala 300-500 vermek bana hiç mantıklı gelmiyor, kaldı ki çıkmadığını söyleyen insanlar da var burada. Yazık bu kadar para verilmez, zaten çok doğru birşey yapmıyoruz bir de üstüne 500 tl verip tüy dikmeyelim
Toprak telefonda bakiyor mu biliyor musunuz?55 tl. Ben 2 yıldır gidiyorum. Ara ara çıkmadığı olsa da (o sıralar abartmıştım iyice) ama genelde çıkar
Hayırlı olsun çok sevindim. Bakalım Bize çıkacak mı? ? Bana zaten çok uzun bir süre verdi. O zaman daha da uzar herhalde. O da olursa inşallah bize de çıkar.Bnm gülistan cıktı haziran temmuz demişti cok zor bişeydi eylülde oldu 3 ay sarktı ama oldu.. zamana takılmamayı öğrendim eskiden cok sık baktırıodum baktırıp bırakıorum enerjimi cekince sanki daha kolay akıo olaylar..
Yok bakmıyorToprak telefonda bakiyor mu biliyor musunuz?
Söylediği şeyler çıkmıyorsa zaten konuşmaya bile değmez. Ama her söylediği çıkıyor diyelim, o zaman bile o parayı vermeye gerek yok ki. Biraz beklesek zaten yaşayıp göreceğiz, hiç bir şey falcı öyle dedi diye gerçekleşmiyor sonuçta.Açıkçası ben bir fala 500 TL gibi ücret istenilmesini de etik bulmuyorum. Çıkmayınca da fal bu derler. E fal işte bu, o kadar ücret istemek nedir?
Bu piyasayı biz bu kadar hareketlendirdik.
Kadere baktırdım memnun kalmadım ben ama kalan arkadaşlar vardır muhakkak.
Mehmetde önce ücreti yatırmamı istedi, yatırdım ve randevu saatinde telefonu kapalıydı ulaşamadım. Dönüş yaparsa yazarım sizede ama baktırmayı düşünmüyorum açıkçası hiç etik
Kızlar şu an soktayim toprak bu adam İstanbul'a gelecek bir iki gün içinde dedi bekle gör dedi adam şu an Starbucks bebekte erkek bir kankasi ile kahve içiyor ben soktayim.Normalde İzmit'te yaşıyor
Baktırdınız mı Mehmet’e? Memnun kaldınız mı? :)Mehmet dönüş yaptı, geçerli bir mazeret ile :)
Ben toprağa sormustum cafede, telefonda bakmiyorum carsamba hatic hergun burdayim demistiToprak telefonda bakiyor mu biliyor musunuz?
Ramek de ne ramekmiş arkadaş yaAz önce ramek'e fal baktirdim çok etkilendim gecmiste olanlari ve şu anki durumu gayet net söyledi. Olumlu şeyler söyleyip 3 vakit verdi heveslendim, ramekin fali bana cikti diyen var mi? Boşa mi hevesleniyorum yoksa
Ramek öyle aman aman bir falcı değil. Ama kısa vade için bana dediği şey gerçekleşti. Tesadüf de olabilir tabii, herkese çıkacak diye bir şey yok. Yalnız tekrar söylüyorum, fiyatını haketmiyor, kafe falcılarından bir farkı yok kesinlikle.Ramek be elmiraya baktırdım. Ramek normal geldi. Elmira sankı yaşadıklarımı bir bir önüme döktü şok oldum. Cok farklı seyler soylemedıler aslında. Ve ıkısı de gelecek ile ılgili aynı seyı soyledı. Bilemedım. Falları cıkan veya cıkmayan yazabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?