Fiyatını hak eden bi falcı öneriniz varmi bana göre gülistanda hiç hak etmiyor o parayı artı bütün falcılar aynı şeyi söyleyip duruyor arada degisik cümleler kuranda var bana göre hiç bir falcı aldığı parayı hak etmiyorRamek öyle aman aman bir falcı değil. Ama kısa vade için bana dediği şey gerçekleşti. Tesadüf de olabilir tabii, herkese çıkacak diye bir şey yok. Yalnız tekrar söylüyorum, fiyatını haketmiyor, kafe falcılarından bir farkı yok kesinlikle.
Fiyat aralığı 80 .100 arası bütün falcıların çaremdekiler yol geçen hanı gibi bence onlar bile 50.60 tl den aşağı bakmıyor ve günde 100 kişiye aynı şeyi anlatıp duruyorlar buna çok şahit oldumFiyatını hak eden bi falcı öneriniz varmi bana göre gülistanda hiç hak etmiyor o parayı artı bütün falcılar aynı şeyi söyleyip duruyor arada degisik cümleler kuranda var bana göre hiç bir falcı aldığı parayı hak etmiyor
Bana verdigi vade görece çok uzun sayilmaz, patlarsa görücez, neden baktirdigima gelince çok çikmazdayim kimi duysam deniyorum, dun kadere baktirdim, bugüm rameke, yarin da gulistana baktiricam kimin kime tutturacagi belli olmaz neticedeRamek de ne ramekmiş arkadaş ya
Kaç kere burda patladı diye konuşuldu buna rağmen nasıl baktırıyosunuz hala
Gülistan a baktirinca yorumunu yazarsan sevinirim.Bana verdigi vade görece çok uzun sayilmaz, patlarsa görücez, neden baktirdigima gelince çok çikmazdayim kimi duysam deniyorum, dun kadere baktirdim, bugüm rameke, yarin da gulistana baktiricam kimin kime tutturacagi belli olmaz neticede
Yazarim mutlaka cunku bu isimleri burdan ogrendim, numaralari da buradaki arkadaslar verdi, ben nasil burdaki yorumlari takip ediyosam kendi yorumlarimi da baskalarina fikir olsun diye yazicam, ama eger gulistan onca paraya dogru duzgun bi fal bakmazsa çok üzülücem, bu aksamdan stres sardi yanlis mi yapicam okadar para vererek diyeGülistan a baktirinca yorumunu yazarsan sevinirim.
Baktırdım beklemedyim. Ne çıkacak bilmiorum. Ama beklemekten de yoruldum artikYazarim mutlaka cunku bu isimleri burdan ogrendim, numaralari da buradaki arkadaslar verdi, ben nasil burdaki yorumlari takip ediyosam kendi yorumlarimi da baskalarina fikir olsun diye yazicam, ama eger gulistan onca paraya dogru duzgun bi fal bakmazsa çok üzülücem, bu aksamdan stres sardi yanlis mi yapicam okadar para vererek diye
Insan biseyi cok isteyjnce boyle cirpiniyo, mandaldaki toprak da ramekle ve kaderle ayni vadeyi verdi 3hafta ya da 3ay sonra kesin dedi, sadece sabretmen gerekiyo dedi ama toprak bilmiyoki sabretmek artik cok zorBaktırdım beklemedyim. Ne çıkacak bilmiorum. Ama beklemekten de yoruldum artik
Canım sakın baktırma bence.. olacağı varsa da cidden bu kadar fal baktırdığımız için olmuyorBana verdigi vade görece çok uzun sayilmaz, patlarsa görücez, neden baktirdigima gelince çok çikmazdayim kimi duysam deniyorum, dun kadere baktirdim, bugüm rameke, yarin da gulistana baktiricam kimin kime tutturacagi belli olmaz neticede
Onu hic söyleme vicdanim cayir cayir, allahin gucune gidecek olduracagini da oldurmayacak diye cok korkuyorumCanım sakın baktırma bence.. olacağı varsa da cidden bu kadar fal baktırdığımız için olmuyor
Bence en azından Gülistan’a baktırmayın, çünkü çok gereksiz pahalı. Zaten bir dünya para harcamışsınız. Hepimiz aynı şeyleri yapıyoruz, o kadar çok fal baktırdım ki. Beklediğim şeylerin hiçbiri fal baktırdığım sırada olmadı. Ne zaman fal baktırmayı bıraktım, o zaman olmaya başladılar.Onu hic söyleme vicdanim cayir cayir, allahin gucune gidecek olduracagini da oldurmayacak diye cok korkuyorum
Hayır onu da geçtim dün biri, bugün başka biri, yarın ötekisi derken enerjin çok dağılıyor. Ben cafede gidip baktıramadığım için her Allah’ın günü 2-3 fal baktırdığımı bilirimOnu hic söyleme vicdanim cayir cayir, allahin gucune gidecek olduracagini da oldurmayacak diye cok korkuyorum
Onu hic söyleme vicdanim cayir cayir, allahin gucune gidecek olduracagini da oldurmayacak diye cok korkuyorum
Baktırdınız mı Mehmet’e? Memnun kaldınız mı? :)
Tavsiye edebileceğim kadar değil
Kimseye sebep olmak istemem açıkçası
Ama bugün kader ve mehmeti deneyince telefonda fal olayına son verme kararı aldım.
Hakkaten enerji işi galiba, bide ben çok uzun yıllardır sık sık baktırırım.
Soru cevap tarzı bana çocuk kandırmaca gibi geliyo
Bide şoyle bi taktik var
Beyaz bi araban mı var?
Hayır
Açık renk mi?
Hayır, arabam yok
O zaman alıcaksın
Hayır almıycam :)))
Yok sana bi açık renk bi araba çıkıyo, haneye de olabilir
E başka alternatif yokki zaten :))
Bu örnek tabii, ama bence telefondan fal baktırmamak lazım ya.
Sallamasyon oluyo biraz:)
Ya bu Elmira ve Ramek’in altından bi şey çıkacak gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı.
Neslihan 5 dk falan bakıyor, öyle çok bir şey bildiğini de düşünmüyorum.kızlar bir şey sorucam bana trans zeynep gıbı kendı kendıne konusan anı bılen karsı tarafının beynını okuyan bırı lazım sutlu neslıhan da o tarz bırsey sankı ne dersınız tavsıye eder mısınız
Bana bir sürü falcı aynı şeyleri söyledi ve yakın konuşan çok oldu öyleyse bütün falcılar ortakmi çalışıyor o gözlemi bakalım anlamadım gülistan ümitle bana aynı şeyleri anlatılar bire bir olmasada çok yakın konuştular hepsi ağız birliği yapıyor yada hepsi falcıların söylediği genelleme konuşmaları yapıyorlar anlamadımKesinlikle aynı fikirdeyim ve beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?