Bana bir sürü falcı aynı şeyleri söyledi ve bayakın konuşan çok oldu öyleyse bütün falcılar ortakmi çalışıyor o gözlemi bakalım anlamadım gülistan ümitle bana aynı şeyleri anlatılar bire bir olmasada çok yakın konuştular hepsi ağız birliği yapıyor yada hepsi falcıların söylediği genelleme konuşmaları yapıyorlar anlamadımKesinlikle aynı fikirdeyim ve beklemedeyim
Sonuç olarak çıktı. Bende üzüldüm zaten hep olumsuzlar cikio. Bende yoruldumBu arada Ramek’in anla ilgili çok haklı olduğunu öğrendim dün. İnanmak istemediğim her şey doğruymuş malesef, çok çok üzgünüm
Kötü söylediyse bile herkese çıkacak diye bir şey yok, kendini üzme. Sonuç olarak da çıkıp çıkmaması tartışmaya açık. Şöyle ki, flört ettiğim kişinin başkalarıyla da görüştüğünü söyledi, bunun doğru olduğunu öğrendim. Adam 2 haftaya arayacak demişti, 3 hafta sonra aradı. Siz yine de onunla sevgili olacaksınız ama seni mutlu etmeyecek demişti. Böyle birisiyle artık sevgili olacağımı hiç sanmıyorum. 7 ay içinde başka bir adamla tanışıp evlenip çocuk yapacaksın dedi, bu kısım zaten imkansızO zaman
Sonuç olarak çıktı. Bende üzüldüm zaten hep olumsuzlar cikio. Bende yoruldum
Ya bu Elmira ve Ramek’in altından bi şey çıkacak gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı.
Ramek de birçok falcı gibi anda iyi bence. Sende de öyle olmuş. Gelecek için söylediği şeylere çok takılma.Kötü söylediyse bile herkese çıkacak diye bir şey yok, kendini üzme. Sonuç olarak da çıkıp çıkmaması tartışmaya açık. Şöyle ki, flört ettiğim kişinin başkalarıyla da görüştüğünü söyledi, bunun doğru olduğunu öğrendim. Adam 2 haftaya arayacak demişti, 3 hafta sonra aradı. Siz yine de onunla sevgili olacaksınız ama seni mutlu etmeyecek demişti. Böyle birisiyle artık sevgili olacağımı hiç sanmıyorum. 7 ay içinde başka bir adamla tanışıp evlenip çocuk yapacaksın dedi, bu kısım zaten imkansız
Ramekten bende cok etkılenmedım ama elmiranın soyledıklerıne cok sasırdım o kadar bilmesı garip geldı acıkcasıRamek öyle aman aman bir falcı değil. Ama kısa vade için bana dediği şey gerçekleşti. Tesadüf de olabilir tabii, herkese çıkacak diye bir şey yok. Yalnız tekrar söylüyorum, fiyatını haketmiyor, kafe falcılarından bir farkı yok kesinlikle.
Yapmayın, aklıma girmek üzeresinizRamekten bende cok etkılenmedım ama elmiranın soyledıklerıne cok sasırdım o kadar bilmesı garip geldı acıkcası
Evet telefondaElmira telfda mi bakio?
Çok eskiden evine gittiğim kağıtla karalama yapan İnnovia 2 aşagı taraflarında bir yerdeydi sanırım aynı kişi miBeylikdüzü Kolan Hastanesinin orda
Yok hayır kağıt karalama falan yapmıyorÇok eskiden evine gittiğim kağıtla karalama yapan İnnovia 2 aşagı taraflarında bir yerdeydi sanırım aynı kişi mi
Geçen ay Ramek e baktirdigimda 3 vade vermişti bana zaten herkes arayacak barışma var diyordu oldu. Kişilik analizi fena değildi. Ancak bana barıştıktan sonra aynı sıcaklığı yakalayamayacaksiniz demişti bunda yanıldı. Daha ciddiyete dökülmeye başladı olaylar. Çok fazla olumsuz dediklerine takılmayın bence. Sadece 150 tl ye fazla pahallı tekrar ihtiyacım olursa tercih edermiyim ben 150 tl ye etmemBende ramek e baktırdım. Banada olamayacak gibi şeyler dedi hem olumlu hem olumsuz şeyler vardı. Ama yani dediği kadar kısa sürede birsey olacağını sanmiorum hatta daha uzun sürede de olacağını saniorum
Elmas diye çok meşhur biri varmış Kıbrıs’ta. Bir zamanlar burda da çok sormuşlardı telefonunu ama bilen çıkmamıştı sanırım. Oraya gidince sorun isterseniz.Önümüzdeki günlerde girneye gezmeye gideceğiz. Kıbrıs taraflarında bildiğiniz tavsiye edebileceginiz birileri varmi ? Hazır gitmişken deneriz
Ramek telefonda bakıyor.Ramek nerede bakiyor biliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?