İstanbul'da Fal - Falcılar

Kesinlikle aynı fikirdeyim ve beklemedeyim
Bana bir sürü falcı aynı şeyleri söyledi ve bayakın konuşan çok oldu öyleyse bütün falcılar ortakmi çalışıyor o gözlemi bakalım anlamadım gülistan ümitle bana aynı şeyleri anlatılar bire bir olmasada çok yakın konuştular hepsi ağız birliği yapıyor yada hepsi falcıların söylediği genelleme konuşmaları yapıyorlar anlamadım
[/QUOTE]
Bana da soledi ler bak sonuç orta da mükemmel biri tanıyalım çok mutlu olacaktım. Asla ole birsry yok. Hepsi dedi sadece gulistan ve nur abla demedi. Ekim son diolar bayadir diolar ama bunu yani bilmiorim asla da inanmiorum. Çünkü çok kötü günler yasiyorum

O zaman

Sonuç olarak çıktı. Bende üzüldüm zaten hep olumsuzlar cikio. Bende yoruldum
Kötü söylediyse bile herkese çıkacak diye bir şey yok, kendini üzme. Sonuç olarak da çıkıp çıkmaması tartışmaya açık. Şöyle ki, flört ettiğim kişinin başkalarıyla da görüştüğünü söyledi, bunun doğru olduğunu öğrendim. Adam 2 haftaya arayacak demişti, 3 hafta sonra aradı. Siz yine de onunla sevgili olacaksınız ama seni mutlu etmeyecek demişti. Böyle birisiyle artık sevgili olacağımı hiç sanmıyorum. 7 ay içinde başka bir adamla tanışıp evlenip çocuk yapacaksın dedi, bu kısım zaten imkansız

Ramek de birçok falcı gibi anda iyi bence. Sende de öyle olmuş. Gelecek için söylediği şeylere çok takılma.

Anda olanı da öğrenmek için de 50 tl üzeri para vermeye değmez bence ya da benim yaptığım gibi yapılabilir. 100-150 TL bareminde birine ayda sadece bir kere baktırıyorum, o ay içinde o kadar pahalı başka kimseye baktırmıyorum. 2 tane de online fal

Buradaki herkes birbirini çok iyi anlayabilir. Artık uzuntulerimiz ve sevinclerimiz beraber oldu her ne kadar birbirimizi tanımasak ta. En azından ben ole hissediyorum. Bana nerdeyse hepsi aynı şeyi demisti fakat ole birseyi yasamadim. Çok ümidim de yok. Fallar yüzünden gidip yanlış birsry bile yapabilirim. Doğru olmayan bir insanı doğru bile Sana bilirim sırf onlar yeni biri dedi diye. Artık maddi manevi yoruldum. Herkesin çok iyi biri demedi gi dışında artık 50 tl den fazlasını da vermek istemiorum açıkçası. Ayin sonunu zor getiriyorum ne yazık ki

Ramekten bende cok etkılenmedım ama elmiranın soyledıklerıne cok sasırdım o kadar bilmesı garip geldı acıkcası

Ramekten bende cok etkılenmedım ama elmiranın soyledıklerıne cok sasırdım o kadar bilmesı garip geldı acıkcası
Yapmayın, aklıma girmek üzeresiniz
Nokta atışları oldu mu Elmira’nın ? Ramek’in hiç olmadı çünkü.

Ramek an da ve geçmişte fena deil. Ama gelecek için zaten çok birsey demedi. Çıkar mı bilmiorum açıkçası. Daha bir müddet baktırmam ak lazim.

Bende ramek e baktırdım. Banada olamayacak gibi şeyler dedi hem olumlu hem olumsuz şeyler vardı. Ama yani dediği kadar kısa sürede birsey olacağını sanmiorum hatta daha uzun sürede de olacağını saniorum

Bende ramek e baktırdım. Banada olamayacak gibi şeyler dedi hem olumlu hem olumsuz şeyler vardı. Ama yani dediği kadar kısa sürede birsey olacağını sanmiorum hatta daha uzun sürede de olacağını saniorum
Geçen ay Ramek e baktirdigimda 3 vade vermişti bana zaten herkes arayacak barışma var diyordu oldu. Kişilik analizi fena değildi. Ancak bana barıştıktan sonra aynı sıcaklığı yakalayamayacaksiniz demişti bunda yanıldı. Daha ciddiyete dökülmeye başladı olaylar. Çok fazla olumsuz dediklerine takılmayın bence. Sadece 150 tl ye fazla pahallı tekrar ihtiyacım olursa tercih edermiyim ben 150 tl ye etmem

Önümüzdeki günlerde girneye gezmeye gideceğiz. Kıbrıs taraflarında bildiğiniz tavsiye edebileceginiz birileri varmi ? Hazır gitmişken deneriz

Önümüzdeki günlerde girneye gezmeye gideceğiz. Kıbrıs taraflarında bildiğiniz tavsiye edebileceginiz birileri varmi ? Hazır gitmişken deneriz
Elmas diye çok meşhur biri varmış Kıbrıs’ta. Bir zamanlar burda da çok sormuşlardı telefonunu ama bilen çıkmamıştı sanırım. Oraya gidince sorun isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…