Tsk ederim. Sevdanın girnede olduğunu öğrendim. Elması bilmiyordumElmas diye çok meşhur biri varmış Kıbrıs’ta. Bir zamanlar burda da çok sormuşlardı telefonunu ama bilen çıkmamıştı sanırım. Oraya gidince sorun isterseniz.
Bu Ankara’daki Zehra kim cidden? Ben Ankara’dayım, hiç duymadım Zehra’yı. Yazarsa biri memnun olurum ben de, merak ettim.merhaba, Ankarada fal bakan Zehra hanımın numarasını biri özelden paylaşabilir mi? Kaç dakika bakıyor telefonda ve fiyat nedir? teşekkürler
Bende zehra diye var ama hiç baktirmadim kendisine atmamı istermisinBu Ankara’daki Zehra kim cidden? Ben Ankara’dayım, hiç duymadım Zehra’yı. Yazarsa biri memnun olurum ben de, merak ettim.
Zehra ve gül abla diye iki kişiyi kaydetmişim sanirim pahallı geldi vazgecttimBende zehra diye var ama hiç baktirmadim kendisine atmamı istermisin
lütfen bana özelden numarasını gönderirmisinizBende zehra diye var ama hiç baktirmadim kendisine atmamı istermisin
RAMEK BANA DA ÇIKMASIN. AMİNSizlere yeni bir haber vermek istedim ramek ve gulistan çıkmadı. Enfal çıktı. Bilginize
telefonda su falına 100TL ye, ilişki falına 150TL ye bakıyormuşBu Ankara’daki Zehra kim cidden? Ben Ankara’dayım, hiç duymadım Zehra’yı. Yazarsa biri memnun olurum ben de, merak ettim.
Enfal olumsuz mu konuştu? Diğerleri olumlu muydu?Sizlere yeni bir haber vermek istedim ramek ve gulistan çıkmadı. Enfal çıktı. Bilginize
Evet aynen oleEnfal olumsuz mu konuştu? Diğerleri olumlu muydu?
Nerde bakıyor bu enfalEvet aynen ole
bana da çıkmadıRAMEK BANA DA ÇIKMASIN. AMİN
Banada çıktı dedikleri bir hemde söylediği tarihin bir iki hafta öncesinde falı çıktı böyle demek her falcı herkese çıkmıyor zaten buna çok şahit oldumbana da çıkmadı
kizlar ben elmiraya bayildim.kötü diyenleri anlamiyorum.gercekten detay şeyleri bildi.ama gelecekle ilgili kesin şu olucak bu olucak demedi.gormuyorsa soylememesi normal ama.ben memnun kaldim.
Merhaba,
Elmiranın telefonunun sonu 2812 mi acaba?
Değilse benimle de paylaşabilir misiniz lütfen?
telefon
Siz hep ramek konusu açılınca yazıyorsunuz. Hep bir savunma üslubu var. Samimi gelmiyormusunuz. Kusura bakmayın. O yüzden dikkate almamakla yetiniyorum.Banada çıktı dedikleri bir hemde söylediği tarihin bir iki hafta öncesinde falı çıktı böyle demek her falcı herkese çıkmıyor zaten buna çok şahit oldum
Pardon siz kim oluyorsunuz da benimle böyle konuşuyorsunuz beğendiğim biri ve bana falı çıktı istediğim gibi yorumumu yazarım artı bakin bir çok kişi hakında yorum yapıp görüşümü bildirmişim ve burda bir çok kişiye de fal baktigim oldu bu site üzerinden baktirdigim ümit gülistan ramek bunlara burdan ulaştım ve görüşlerimi yazdım siz konuşmalarınıza dikat edin benceSiz hep ramek konusu açılınca yazıyorsunuz. Hep bir savunma üslubu var. Samimi gelmiyormusunuz. Kusura bakmayın. O yüzden dikkate almamakla yetiniyorum.
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?