İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben sizi dakate ve kale almıyorum benim hakimda yorum yapmayın benim kimin için ne yazdığım da sizi ilgilendirmez

Aksam elmiraya bn de baktrdm.. bnim de agzimi acik birakti ama geleck icn dedikleri cikar mi bilemem..

Günaydin Arkadaşlar,

Daha önce buradan tavsiye ile Ramek'in telini almiştim.
Anda gercekten cok iyi diye yazmiştim zaten. Bana demişti ki yakın zamanda bir haber alacaksin ve cok cok sevineceksin mujdeli bir haber diye... Sinav sonuclarimi bekliyordum ama; kaldigim dersler var diyordum kendimce.
Gercekten hepsinden gectigim haberi geldi ki: ( ihtimal yoktu bana gore) ama bir dedigini yaşamiş oldum. Cok önemli bir sınavdi benim için.
Diğer dediği 3 vade bakalim :)

Beşiktaşdaki safiye hanım nerde bakıyor yakınım oralara belki deneyebilirim
evinde bakıyor evı nerde dersen carsı da meydanın ıcınde de tarıf edemem kı sımdı tel no yazayım . ben ıkı kere gıttım ıkısı de kotu cıktı ama nedense dogru dedı . madem dogruyu arıyoruz. ama tabı her dedı de olacak dıye bırsey yok tabıı cıkmayanlar da vardı bır ıkı tane

Ihlamurdere caddesi üzerinde bir ara sokakta. Bulması çok kolay, msj atınca yol tarifini yolluyor zaten size.

merhaba, evimde muska tarzı büyü buldum,acil güvenilir bunu bozacak güvenilir bir hoca arıyorum. lütfen özelden bildiğiniz varsa iletişim bilgilerini paylaşırmısınız.teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…