Ben sizi dakate ve kale almıyorum benim hakimda yorum yapmayın benim kimin için ne yazdığım da sizi ilgilendirmezPardon siz kim oluyorsunuz da benimle böyle konuşuyorsunuz beğendiğim biri ve bana falı çıktı istediğim gibi yorumumu yazarım artı bakin bir çok kişi hakında yorum yapıp görüşümü bildirmişim ve burda bir çok kişiye de fal baktigim oldu bu site üzerinden baktirdigim ümit gülistan ramek bunlara burdan ulaştım ve görüşlerimi yazdım siz konuşmalarınıza dikat edin bence
Yqnı yasadıgımı nokta virgüle kadar anlattı sok oldum ne yalan soyleyeymYapmayın, aklıma girmek üzeresiniz
Nokta atışları oldu mu Elmira’nın ? Ramek’in hiç olmadı çünkü.
EvetElmira telfda mi bakio?
tartismayalim sonra admin üyelikleri karşılıklı iptal ediyor sonra biz nasıl anlicaz kim reklam gerçekSiz hep ramek konusu açılınca yazıyorsunuz. Hep bir savunma üslubu var. Samimi gelmiyormusunuz. Kusura bakmayın. O yüzden dikkate almamakla yetiniyorum.
Sevgiler
Ben 2 gün önce aradım, hala yokmuş ne zaman döneceği de belli değil dediler.Arkadaşlar Beyaz melekteki Ahu geldi mi acaba yoktu 2 aydır sanırım
Beşiktaşdaki safiye hanım nerde bakıyor yakınım oralara belki deneyebilirimben en az 20 değişik kişiden sonra şahsi fikrimi söylüyorum beşiktaşdaki safiye ve kendı kendıne konusan zeynep
evinde bakıyor evı nerde dersen carsı da meydanın ıcınde de tarıf edemem kı sımdı tel no yazayım . ben ıkı kere gıttım ıkısı de kotu cıktı ama nedense dogru dedı . madem dogruyu arıyoruz. ama tabı her dedı de olacak dıye bırsey yok tabıı cıkmayanlar da vardı bır ıkı taneBeşiktaşdaki safiye hanım nerde bakıyor yakınım oralara belki deneyebilirim
Bi dolu fal cesidi var 100 den 250ye kadar.. msj atinca hemn gnderio fiyatlariniMerhaba Kızlar, Elmira ne kadara bakıyor acaba ?
Ya elması havalimanında inip taksicilere söyleyince götürüyorlarmış diye duydum ben :)Elmas diye çok meşhur biri varmış Kıbrıs’ta. Bir zamanlar burda da çok sormuşlardı telefonunu ama bilen çıkmamıştı sanırım. Oraya gidince sorun isterseniz.
Ihlamurdere caddesi üzerinde bir ara sokakta. Bulması çok kolay, msj atınca yol tarifini yolluyor zaten size.evinde bakıyor evı nerde dersen carsı da meydanın ıcınde de tarıf edemem kı sımdı tel no yazayım . ben ıkı kere gıttım ıkısı de kotu cıktı ama nedense dogru dedı . madem dogruyu arıyoruz. ama tabı her dedı de olacak dıye bırsey yok tabıı cıkmayanlar da vardı bır ıkı tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?