İstanbul'da Fal - Falcılar

merhaba, evimde muska tarzı büyü buldum,acil güvenilir bunu bozacak güvenilir bir hoca arıyorum. lütfen özelden bildiğiniz varsa iletişim bilgilerini paylaşırmısınız.teşekkürler
Birini aramana gerek yok, bulduklarını akşam sirkeli suya at... Sabah uyandığında suya 7 Felak 7 Nas ve 7 Ayetel Kürsi oku. Sonra kağıtları çıkar dışarda Fatiha okuyarak göm. Kimseyi arama hocaya gerek yok şanslisın bulmuşsun.
Hoca sadece göz boyar düşmeyin bu tuzaklara... Kula kul değil, kulun aklı yardım eder

merhaba, evimde muska tarzı büyü buldum,acil güvenilir bunu bozacak güvenilir bir hoca arıyorum. lütfen özelden bildiğiniz varsa iletişim bilgilerini paylaşırmısınız.teşekkürler
Ya Bende iyi bir hoca arıyorum eğer bulursak birbirimizi haberdar edelimmi

Bu kişilerin gelecekle ilgili söylediği mi çıktı? Ne açıdan iyi buldunuz?
safıye gelecek ıle soyledıklerı cıktı anı da ıyı yorumladı dıyebılırım zeynep karsı tarafın beynınden gecenlerı dusuncelerı tabı cok dıkkatlı dınlersenız yanı onun gıbı transta olmanız lazım yoksa kacırıyorsunuz cunku 35 kere aynı cumleyı derken o arada bırsey soyluyor o cumle ıste gercekten dogru ıdı bende gelecekle ılgılı oyle hepsı dıyemem ama ıstıkrarlı

dün sütlü kahve neslihana baktirdim.kendisi tam paragöz olmuş.su fali 120 tl 10 dk sacmaladi karşi cafeye gitti.bu bir terbiyesizliktir.10 dk da kim 120 tl kazaniyor?anla ilgili de tutmayan şeyleri yuzune vurdugumda aaa o zaman şöyledir o diyip kivirdi.hic ama hic memnun kalmadim.gelecek cikarsa tabii ki yazarim hakkini yemem.ama insanlari maddi manevi bu kadar sömürmek hic dogru degil.

ramek ile ilgili de şöyle yorum yapayim:burada cok konusuluyor.herkesin fikrine saygim sonsuz ancak bence abartiliyor,boşu boşuna bekledim onun yuzunden olmayacak bir iş icin aylarimi yedi.an ve gecmisi guzel yorumladi ama hakkini yemiyim.

En başından beri neslihanın neden bu kadar meşhur olduğunu ben anlamadım zaten. Belki de çok eskiden iyiydi bilemiyorum.

Eğer iyi gününe denk gelirsen Zeynep çok değişik şeyler söyleyebilir. Geçen falında geleceği de tutturdu bana.
Teşekkür ederim arkadaşlar ikinize de.

Zeynep e katılıyorum bu fikrine
Ama şöyle ki o upuzun bayık falın içinde can alıcı şeyleri yakalamak cidden çok zor. Bugün yine baktırdım, arka planda tabak çanak sesleri ve bebek viyaklamaları arasında kadını anlamak için kendimi parçaladım. O değil de, korkak, şaşkın, yalancı veya ne yaptığını bilmeyen adamlar yüzünden ne hallere düştük yahu. Yüzünü bile görmediğimiz, bizi tanımayan etmeyen bir sürü insana yüzlerce lira para bayılıp dert anlatıyoruz. Sevgilimiz, nişanlımız, kocamız ne yaptı neden yaptı, bundan sonra ne yapacak diye onlara soruyoruz. Düşününce gerçekten trajikomik bir vaziyet. Giden tüm adamlar geri dönse bile işimiz yine de çok zor bizim.

kesinlikle benimki geri döndü dönmesine ayrılık sebebi olan konuyu hallettik şimdide başıma ablası cıktı. Sorunlar hiç bitmiyor . Geri donecekmi diye geçen ay kaç kişiye Baktirip dert anlatırken fal olayını kapatıp ablasının yaptıklarına engel olacak hoca varmi diye araniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…