İstanbul'da Fal - Falcılar

Hiç bulaşma bu hoca tayfasına bence...parana yazık..

En başından beri neslihanın neden bu kadar meşhur olduğunu ben anlamadım zaten. Belki de çok eskiden iyiydi bilemiyorum.
Bence bu kadar kısa bakmasa, bukadar para hırsı gözünü bürümese anda iyi sayılır...ama diğer şeylerine tanık oldukça insanda kendisine bir soğukluk oluşuyor. ama anda iyi sayılır bence

Bence de bir de çok para ona rağmen ole yani. Ne diycem sasirdim inanin ki
Bu işlerin para ile bir ilgisi yok...Gülistan kendine bir fiyat biçmiş, isteyen gelir diyor, az ve öz bakmak istiyor...:Çok yüksek fiyata bakıyor olması onun kalitesinin göstergesi değil bence..çok kötü değil, ama bu fiyata değmez tabii, eskiden düz bir cafe falcısı iken de aynı falı 50 tlye bakıyormuş...falı değişmedi, kendisi kendi standartlarını yüksellti

Arkaadaşlar yarın mandal toprak a gitmeyi düşünüorum cidden değer mi ? Uzak çünkü bana.. Anı ve karşı tarafın düşüncelerini biliyor mu en azından??

Ben baktırdım sadece tek birsey bildi sana işlem lazim dedi. Kocası da dedi benim bildiğim biri var 5 bin 6 bin getir halledelim dedi. Bende yok param o kadar diyince bağırıp cagirdi
Ne komiksiniz ya demek okadar para istediler sizden ciddenmi arkadaşlar bende bu sitedeki tavsiye üzerine ilk 2 yıl önce gittim o kafeye 2 tane falcısı var orta yaşlı bir bayanla genç bir erkek falcı halada sık sık giderim orada öyle dediğiniz gibi insanlar yok eğer aynı yerden Bahsediyorsak tabi ( madam denis cafe) falcıları deniz hanım ve Ares bey saygın düzgün bir işletme benim gördüğüm bildiğim kadarıyla. Falları beni yeteri kadar tatmin ediyor sizi bilemem tabi

Sadece soruyorum, Deniz hanım olabilir misiniz?

Ben baktırdım sadece tek birsey bildi sana işlem lazim dedi. Kocası da dedi benim bildiğim biri var 5 bin 6 bin getir halledelim dedi. Bende yok param o kadar diyince bağırıp cagirdi
Sadece soruyorum, Deniz hanım olabilir misiniz?
Ben üniversitede akademisyenim hayatım falcı değilim. Bahsettiğiniz kişi veya kişilerde çalışan yaşlı başlı insanlar bizim gibi genç değiller bildiğim kadarıyla bütün gün oturup site site yorum yapacaklarını pek sanmıyorum

Arkaadaşlar yarın mandal toprak a gitmeyi düşünüorum cidden değer mi ? Uzak çünkü bana.. Anı ve karşı tarafın düşüncelerini biliyor mu en azından??
Anı biliyo, gelecegi bekliyorum, iyi bi falci bence şahsen ben taaa bakirkoye sutlu kahve neslihana gidip cok tatmin olmadigim icin ordan cikip baktirdim topraga, neslihan icin yol gtmistim ama topraktan etkilenmistim

Üzgün ama dediler. Bi de adam bana bağırıp cagirdi. Bunun yalanı atacak değilim. Bana yapıldı. Ben burada çok kişiye yorum yaptım kimsenin hakkını yiyecek değilim en az 5 bine cozeceklermis işimi. Dedikleri bu veremem param yok diyince de bağırıp cagirdi lar.

Bu nasıl bi terbiyesizlik ne hakla sana bağırıp çağırabilir nerden buluyorlar bu yüzü anlamadım parayı koparamiyacagini anlayınca kabalasmis beliki

Öyle bi bağırıp çağırdılar değişiniz varki. Gittiğiniz yer bir kafe neticede ve muhakkakki etrafınızda oturan insanlar vardır kim kime bu zamanda kendi mekanında insanların içinde bu kadar rahat bağırıp çağırabilir kusura bakmayın ama anlattıklarınız bana hiç inandırıcı gelmiyor.

Evet akademisyenlik saygın bir meslektir özelliklede sizin gibi alaya alan saygısızların azına yakışmayacak kadar saygın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…