Zeynep nerede bakıyor acaba bilgilendırır mısınızZeynep e katılıyorum bu fikrine
Hiç bulaşma bu hoca tayfasına bence...parana yazık..kesinlikle benimki geri döndü dönmesine ayrılık sebebi olan konuyu hallettik şimdide başıma ablası cıktı. Sorunlar hiç bitmiyor . Geri donecekmi diye geçen ay kaç kişiye Baktirip dert anlatırken fal olayını kapatıp ablasının yaptıklarına engel olacak hoca varmi diye araniyorum
Bence bu kadar kısa bakmasa, bukadar para hırsı gözünü bürümese anda iyi sayılır...ama diğer şeylerine tanık oldukça insanda kendisine bir soğukluk oluşuyor. ama anda iyi sayılır benceEn başından beri neslihanın neden bu kadar meşhur olduğunu ben anlamadım zaten. Belki de çok eskiden iyiydi bilemiyorum.
Hayır almira ev yemekleri bakirkoyEnfal kım telefonda mı bakıyor acaba?
Bu işlerin para ile bir ilgisi yok...Gülistan kendine bir fiyat biçmiş, isteyen gelir diyor, az ve öz bakmak istiyor...:Çok yüksek fiyata bakıyor olması onun kalitesinin göstergesi değil bence..çok kötü değil, ama bu fiyata değmez tabii, eskiden düz bir cafe falcısı iken de aynı falı 50 tlye bakıyormuş...falı değişmedi, kendisi kendi standartlarını yükselltiBence de bir de çok para ona rağmen ole yani. Ne diycem sasirdim inanin ki
Hayır almira ev yemekleri bakirkoy
ENFAL'in olumlu konuştuğu biri var mıı? sanki olumsuzdan besleniyor gibi..farklı düşünen varsa yazsın
Başka yere mi geçti acabaBen 2 gün önce aradım, hala yokmuş ne zaman döneceği de belli değil dediler.
Ama öyle olsa söylerlerdi, ayrıldı diyeBaşka yere mi geçti acaba
Ne komiksiniz ya demek okadar para istediler sizden ciddenmi arkadaşlar bende bu sitedeki tavsiye üzerine ilk 2 yıl önce gittim o kafeye 2 tane falcısı var orta yaşlı bir bayanla genç bir erkek falcı halada sık sık giderim orada öyle dediğiniz gibi insanlar yok eğer aynı yerden Bahsediyorsak tabi ( madam denis cafe) falcıları deniz hanım ve Ares bey saygın düzgün bir işletme benim gördüğüm bildiğim kadarıyla. Falları beni yeteri kadar tatmin ediyor sizi bilemem tabiBen baktırdım sadece tek birsey bildi sana işlem lazim dedi. Kocası da dedi benim bildiğim biri var 5 bin 6 bin getir halledelim dedi. Bende yok param o kadar diyince bağırıp cagirdi
Sadece soruyorum, Deniz hanım olabilir misiniz?Ne komiksiniz ya demek okadar para istediler sizden ciddenmi arkadaşlar bende bu sitedeki tavsiye üzerine ilk 2 yıl önce gittim o kafeye 2 tane falcısı var orta yaşlı bir bayanla genç bir erkek falcı halada sık sık giderim orada öyle dediğiniz gibi insanlar yok eğer aynı yerden Bahsediyorsak tabi ( madam denis cafe) falcıları deniz hanım ve Ares bey saygın düzgün bir işletme benim gördüğüm bildiğim kadarıyla. Falları beni yeteri kadar tatmin ediyor sizi bilemem tabi
Ben baktırdım sadece tek birsey bildi sana işlem lazim dedi. Kocası da dedi benim bildiğim biri var 5 bin 6 bin getir halledelim dedi. Bende yok param o kadar diyince bağırıp cagirdi
Ben üniversitede akademisyenim hayatım falcı değilim. Bahsettiğiniz kişi veya kişilerde çalışan yaşlı başlı insanlar bizim gibi genç değiller bildiğim kadarıyla bütün gün oturup site site yorum yapacaklarını pek sanmıyorumSadece soruyorum, Deniz hanım olabilir misiniz?
Anı biliyo, gelecegi bekliyorum, iyi bi falci bence şahsen ben taaa bakirkoye sutlu kahve neslihana gidip cok tatmin olmadigim icin ordan cikip baktirdim topraga, neslihan icin yol gtmistim ama topraktan etkilenmistimArkaadaşlar yarın mandal toprak a gitmeyi düşünüorum cidden değer mi ? Uzak çünkü bana.. Anı ve karşı tarafın düşüncelerini biliyor mu en azından??
Üzgün ama dediler. Bi de adam bana bağırıp cagirdi. Bunun yalanı atacak değilim. Bana yapıldı. Ben burada çok kişiye yorum yaptım kimsenin hakkını yiyecek değilim en az 5 bine cozeceklermis işimi. Dedikleri bu veremem param yok diyince de bağırıp cagirdi lar.Ben üniversitede akademisyenim hayatım falcı değilim. Bahsettiğiniz kişi veya kişilerde çalışan yaşlı başlı insanlar bizim gibi genç değiller bildiğim kadarıyla bütün gün oturup site site yorum yapacaklarını pek sanmıyorum
Bu nasıl bi terbiyesizlik ne hakla sana bağırıp çağırabilir nerden buluyorlar bu yüzü anlamadım parayı koparamiyacagini anlayınca kabalasmis belikiÜzgün ama dediler. Bi de adam bana bağırıp cagirdi. Bunun yalanı atacak değilim. Bana yapıldı. Ben burada çok kişiye yorum yaptım kimsenin hakkını yiyecek değilim en az 5 bine cozeceklermis işimi. Dedikleri bu veremem param yok diyince de bağırıp cagirdi lar.
Üzgün ama dediler. Bi de adam bana bağırıp cagirdi. Bunun yalanı atacak değilim. Bana yapıldı. Ben burada çok kişiye yorum yaptım kimsenin hakkını yiyecek değilim en az 5 bine cozeceklermis işimi. Dedikleri bu veremem param yok diyince de bağırıp cagirdi lar.
Mune bi bakarsanız arkadasa saygın akademisyenimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?