Alizeabda .!.:Öyle bi bağırıp çağırdılar değişiniz varki. Gittiğiniz yer bir kafe neticede ve muhakkakki etrafınızda oturan insanlar vardır kim kime bu zamanda kendi mekanında insanların içinde bu kadar rahat bağırıp çağırabilir kusura bakmayın ama anlattıklarınız bana hiç inandırıcı gelmiyor.
Peki minnoşum bu hunharca savunma nie bu kız niye yalan söylesin hadi yanlış anladı ilginc de gec sevgili akademisyenim sizden sayet birileri ders alıosa vah haline:))Öyle bi bağırıp çağırdılar değişiniz varki. Gittiğiniz yer bir kafe neticede ve muhakkakki etrafınızda oturan insanlar vardır kim kime bu zamanda kendi mekanında insanların içinde bu kadar rahat bağırıp çağırabilir kusura bakmayın ama anlattıklarınız bana hiç inandırıcı gelmiyor.
Kusura bakma canım. Biz buradaki tüm arkaDaslarla aile gibiyiz. Çoğu falci için aşağı yukarı ayrı seyleri düşünüyor çoğumuz. Keşke yalan olsa ama doğru ne yazık ki hatta o 5 bini veremem diyince iyice delirdi adam. Uğraş dur o zaman dedi geceleri uyuyamazsin onlar senin bedenin de artık dedi. Ben sok oldum. O faldan bana bir şey çıkmadı sadece işten ayrilabilirsin dedi o çıkmıştı o kadar. Bi de işte bu olaylar. Burada iyiye iyi kötüye kötü dioruz ki birbirimize yardimci olalımm ama anladigim kadariyla siz yardıma değil madam denis cafeyi içmeye gelmissiniz kusura bakmayın başka topic başlığı açıp orada övün artık bu numaralardan bıktı buradaki herkesÖyle bi bağırıp çağırdılar değişiniz varki. Gittiğiniz yer bir kafe neticede ve muhakkakki etrafınızda oturan insanlar vardır kim kime bu zamanda kendi mekanında insanların içinde bu kadar rahat bağırıp çağırabilir kusura bakmayın ama anlattıklarınız bana hiç inandırıcı gelmiyor.
Zeynep nerede bakıyor?Zeynep e katılıyorum bu fikrine
Günes hanıma baktırdınız mı nasıl sizce?Merhaba gunes hanimin telefonunu alabilir miyim ozelden?
Siz neden size yapılmayan başkasına yapılmış haksızlığı savunuyorsunuz ??Öyle bi bağırıp çağırdılar değişiniz varki. Gittiğiniz yer bir kafe neticede ve muhakkakki etrafınızda oturan insanlar vardır kim kime bu zamanda kendi mekanında insanların içinde bu kadar rahat bağırıp çağırabilir kusura bakmayın ama anlattıklarınız bana hiç inandırıcı gelmiyor.
Değişiniz yanlış, deyişiniz doğru.Öyle bi bağırıp çağırdılar değişiniz varki. Gittiğiniz yer bir kafe neticede ve muhakkakki etrafınızda oturan insanlar vardır kim kime bu zamanda kendi mekanında insanların içinde bu kadar rahat bağırıp çağırabilir kusura bakmayın ama anlattıklarınız bana hiç inandırıcı gelmiyor.
Azına yanlış, ağzına doğru.Evet akademisyenlik saygın bir meslektir özelliklede sizin gibi alaya alan saygısızların azına yakışmayacak kadar saygın.
Aldınız mı numarayııRica etsem şu Adem Hoca nosunu bize de atsanız:)
Kader nasıl bakıyor? Numarasını alabilir miymm?Kader dediğin bu telden bakan Hatay’lı Kader mi? Çıkarsa yaz canım mutlaka ben de aramayı düşünüyordum çünkü onu. Senden gelen yoruma göre arayayım bari bekleyeyim biraz daha:)
neslihana yorum yapr misin canim,sende nasildi an tutarli miydi?Anı biliyo, gelecegi bekliyorum, iyi bi falci bence şahsen ben taaa bakirkoye sutlu kahve neslihana gidip cok tatmin olmadigim icin ordan cikip baktirdim topraga, neslihan icin yol gtmistim ama topraktan etkilenmistim
Kader bende anı da bilememişti zaten o yüzden geleceğin çıkacağınızı zannetmiyorum. Ama iyi baktıkları da vardır tabiKader nasıl bakıyor? Numarasını alabilir miymm?
Güneş nerde bakiyor telefonda bakar mi?güneş bana cikiyor,kaderin verdig vade doldu ve cikmadi yorumlarda sorulmuş...
An tutarliydi herseyi bildi gercekten de gelecek icin 2-6 hafta arasi dedi, görücez bakalim, ya acikcasi gelecek icin kimseden umudum yok hepsi olumlu konusuyo vade veriyo ama şu da bi gercek kime baktirdiysam anı ve geçmişi bildineslihana yorum yapr misin canim,sende nasildi an tutarli miydi?
Siz baktırdınız mı bana numarasını atadcmısınız?kendi telefonundan randevu veriyor. cafe falcısı değil. sahilde bir cafede tek o bakıyor. bayramın son günü kuzenim aramış, tatildeyim demiş. dönmüş müdür bilemem.
Günes nerede bakıyorctelefon numarasını atar mısınız acaba?Güneş nerde bakiyor telefonda bakar mi?
Zehraya baktırdınız mı acaba numarasını atar mısınız?Ben de yazıştım , geçen hafta tarot baktırdığım için tarot istemiyorum kahve istiyorum ama aşk&ilişki isteyince tarota yönlendiriyorlar vazgeçtim. Sık tarot beni ürkütüyor, olacağı varsa da olmuyor gibi hissediyorumya da birinin dediğinin tam tersini başka biri söylerse değiştirebilirmiş gibi hissediyorum bence delirdim
Ankaralı Zehra’yı arayıp su mu baktırsam ya kimse denemedi ki bu kişiyi?
Gülistan cok mu iyi gercekten numarasını atarcmısınız?Hay ağzını opiyim hande ve gulistan işi bildi bir ay gecikmeli. Ama diğer konuda kimsenin dediği daha ortada yok. Battık ki ne battık yoruldum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?