İstanbul'da Fal - Falcılar

Alizeabda .!.:
Ben üniversitede akademisyenim hayatım falcı değilim. Bahsettiğiniz kişi veya kişilerde çalışan yaşlı başlı insanlar bizim gibi genç değiller bildiğim kadarıyla bütün gün oturup site site yorum yapacaklarını pek sanmıyorum

Öyle bi bağırıp çağırdılar değişiniz varki. Gittiğiniz yer bir kafe neticede ve muhakkakki etrafınızda oturan insanlar vardır kim kime bu zamanda kendi mekanında insanların içinde bu kadar rahat bağırıp çağırabilir kusura bakmayın ama anlattıklarınız bana hiç inandırıcı gelmiyor.
Evet akademisyenlik saygın bir meslektir özelliklede sizin gibi alaya alan saygısızların azına yakışmayacak kadar saygın.

Mune

Siz inanmayabilirsiniz.Ancak benim arkadaşıma da büyü çözme işini önerip kabul etmeyince tavır almışlar .Tek Mermaid250 arkadaşımıza değil ki.Cafe zaten sakinmiş ki öyle yaparlarsa kim gider.İyi falcı olsalar, söyledikleri çıksa överiz..O da yok.Akademisyen bir için '' bi '' ağzına için ''azına'' yazmaz.İlginç.Madem öyle mesleğinize saygınız olsun lütfen!Akademisyenler sitesine gidiniz falcı övmeye gelmeyiniz o zaman..Burada meslek değil insanlık geçer..Fal bu .İyi mekan ve insanlar fal çıkmasa da davranışları ile ya övülür, ya da sözle dövülür.

Son düzenleme:
Peki minnoşum bu hunharca savunma nie bu kız niye yalan söylesin hadi yanlış anladı ilginc de gec sevgili akademisyenim sizden sayet birileri ders alıosa vah haline:))

Kusura bakma canım. Biz buradaki tüm arkaDaslarla aile gibiyiz. Çoğu falci için aşağı yukarı ayrı seyleri düşünüyor çoğumuz. Keşke yalan olsa ama doğru ne yazık ki hatta o 5 bini veremem diyince iyice delirdi adam. Uğraş dur o zaman dedi geceleri uyuyamazsin onlar senin bedenin de artık dedi. Ben sok oldum. O faldan bana bir şey çıkmadı sadece işten ayrilabilirsin dedi o çıkmıştı o kadar. Bi de işte bu olaylar. Burada iyiye iyi kötüye kötü dioruz ki birbirimize yardimci olalımm ama anladigim kadariyla siz yardıma değil madam denis cafeyi içmeye gelmissiniz kusura bakmayın başka topic başlığı açıp orada övün artık bu numaralardan bıktı buradaki herkes

Ayrica üsluplarinizdan bile anlasilyo reklam icin ya da savunma icin burda oldugunuz mermaid arkadasimizin da dedigi gibi burda herkes birbirinin neyi neden dediginin farkinda ve herkes gayet doğal, ancak siz ve sizin gibi pazarlama icin gelenler, yardimci olmak istiyo taklidi yapip özelden kendince medyum önerenler falan hic inandirici degil, yaklasik 10 günlyķ üyeyim "canim yardimci olayim" bahanesiyle 3 dolandirici mesaj atti, ama yemiyoruz

Siz neden size yapılmayan başkasına yapılmış haksızlığı savunuyorsunuz ??

Değişiniz yanlış, deyişiniz doğru.
Varki yanlış, var ki doğru.
Muhakkakki yanlış muhakkak ki doğru.
Evet akademisyenlik saygın bir meslektir özelliklede sizin gibi alaya alan saygısızların azına yakışmayacak kadar saygın.
Azına yanlış, ağzına doğru.

Çok saygın olan bu mesleği yapan birinin daha yazı yazmayı bilmiyor olduğuna inanmak biraz güç.

Son düzenleme:
Anı biliyo, gelecegi bekliyorum, iyi bi falci bence şahsen ben taaa bakirkoye sutlu kahve neslihana gidip cok tatmin olmadigim icin ordan cikip baktirdim topraga, neslihan icin yol gtmistim ama topraktan etkilenmistim
neslihana yorum yapr misin canim,sende nasildi an tutarli miydi?

neslihana yorum yapr misin canim,sende nasildi an tutarli miydi?
An tutarliydi herseyi bildi gercekten de gelecek icin 2-6 hafta arasi dedi, görücez bakalim, ya acikcasi gelecek icin kimseden umudum yok hepsi olumlu konusuyo vade veriyo ama şu da bi gercek kime baktirdiysam anı ve geçmişi bildi

Zehraya baktırdınız mı acaba numarasını atar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…