İstanbul'da Fal - Falcılar

Hangi devirde yaşıyorsunuz allah aşkına aranızda hala öle özelden mesaj atıp ben medyumum yardımcı olayım diyenlere İnanlarmı var. İnsanları kendinize güldürmeyin bari çocukmuşsunuz siz. Aklı başında hiç bi insan o tür mesajlara itibar etmez zaten. Bide marifetmiş gibi yemiyoruz yazmışsınız eğer 5 yaşında değilseniz bi zahmet yemeyin zaten

İşte ben de onu diyorum, yemiyoruz 5 yaşında değiliz ve lütfen uzatmayın, iyi günler

Ya siz üslubunuzu değiştirseniz mi acaba?
Gelmişsiniz durduk yere falcı savunuyorsunuz, bir de buradaki insanlara laf ediyorsunuz.
Sıktınız artık.

Siz neden size yapılmayan başkasına yapılmış haksızlığı savunuyorsunuz ??
Haksızlığı savunmuyorum yazdıklarımı
İşte ben de onu diyorum, yemiyoruz 5 yaşında değiliz ve lütfen uzatmayın, iyi günler
Sizede iyi günler
Sİzede iyi günler
Sizede iyi günler

Zeynep konusunda yardima ihtiyacim var arkadaslar! Kadinla iletisim kuramyorum çok güvensiz hakli olarak, ikimizin bankasi da ziraat cuma aksami bakabilirsin yollayabilirim parani dedim tamam dedi randevulastik. Randevu saati aradi hesap no verdi uygulama hesap no ile transfer yaparken ek no musteri no falan istiyo, kadini bir turlu iban vermeye ikna edemedim herkes hesap no ile yolluyo dedi, musteri numaranizi soyleyin diyorum benim musteri numaram yok diyor çikamadik işin icinden kendisinin hesap bilgilerine sahip olan benimle paylasabilecek olan varsa sevinirim zira zeyneple ciddi iletişim problemi yasiyorum

Ben göndereyim size

Maalesef tek iletişim problemi bununla kalmayacak....normal bir insan müşteri numaramı bilmiyorum der, ama kendisi benim yok gibi cevap veriyor..işte başka sorunlar oluştuğunda da aynı tavrı görebilirsiniz

Besiktas safiyeye gittim begendim ama wauvv diyemem nokta atislari vardi kisilerin psikolojilerini iyi bildi ama onumuzdeki 3 4 ayi gorurum dedi onumuzdeki surec icin bazi yerlerde ramek ile paralel konustu ama ramek daha uzun vadeli bakiyor 1 yil gbi.Bakalim cikacakmi gorecegiz :).

Maalesef tek iletişim problemi bununla kalmayacak....normal bir insan müşteri numaramı bilmiyorum der, ama kendisi benim yok gibi cevap veriyor..işte başka sorunlar oluştuğunda da aynı tavrı görebilirsiniz
Baktirmasam mi ya, ciddden bana çok tutuk ve kapalı bi kadın gibi geldi, sizce bakirmali miyim baktirmamali miyim?

Baktirmasam mi ya, ciddden bana çok tutuk ve kapalı bi kadın gibi geldi, sizce bakirmali miyim baktirmamali miyim?
Bana sadece üç cümle kurdu. Başka da birşey yok yani. Keşke olsaydı. Yarım saat bakio. İlk on dakika çok mutsuzum ikinci on dakika hayatıma dair çok umutsuzum son on dakika da kafam kafam üstüne. Bir kaç soru soriyim dedim o da zaten zaman kalmadığı için kısa kısa diyip kapio bu benim yorumum. Yorum değil hatta olan bu olduğu için bu. Ama burada cikanlar yok mu var kesinlikle daha bana birsey çıkmadı.

Zeynep gerçekten dakikalar boyunca aynı cümleleri tekrarlar o yüzden bir müddet sonra dinleyesin gelmez sen de uyku moduna geçersin. Ama işte tam o anlarda an veya gelecekle ilgili çok can alıcı bir iki cümle de dökülebilir, sürekli tetikte olman gerek bu da hiç kolay değil. Ama bazen hiç gününde değildir, paran ve zamanın çöp olup gidebilir de yani. Bahtına ne çıkacağını asla bilemezsin. Ben 2017 sonundan itibaren arka arkaya 3 kez baktırdım, o zamanlar tatmin etmemişti sadece son falında önemli tek bir şey söylemişti. Sonra ben uzunca bir süre falı bıraktım. Geçen gün çok zor durumda kalınca tekrar denesem mi dedim ve aradım, bu sefer başka bir kişiyi sordum ona ve bayağı bayağı bildi. Ama dediğim gibi sen onunla nasıl bir tecrübe yaşayacağını asla bilemezsin. Fakat benim telefonda baktırdığım tüm falcılar genelde mantık üzerinden yorum yaptılar bugüne dek, dolayısıyla çok iz bırakacak şeyler de söylemediler. Ama Zeynebin olayı tamamen farklı, herkesin dediği gibi tarzı biraz tuhaf ve iç sıkıcı ama arada söylediği saçma sapan bir şey aynı onun dediği şekilde gerçekleşebilir bazen.

Anladigim kadariyla spesifik nokta atislari ana ve gecmise dair yok, icin kararmis uzulmussun tarzi genel gecer seyler mi soyluyo

Evinde zeynep bakiyor
Zeynep bozdu artık ilk kesfettiğim zeyneple daglar var onunda nosunu burda ilk ben vermiştim sacmalıo artık 3 cocuk havuz kenarı fal bakıo olmaz böle 100 lira alıosan sessiz konsantre bakıcaksın.. baktırmıom artık

Çok bozulduğunu, hatta çok müşteri ve paranın kendisini aşırı bozduğuna ben de katılıyorum...benim baktırdığım 5 faldan biri işe yarıyor, o yüzden ben de artık baktırmıyorum

aynı şey benim de başıma gelmişti.iban no falan bilmiyor konuya hakim degil.ondan veremiyor hesap no bende var uzun uğraşlar sonunda.bana bakarken araya girmeye çalışıyorum soru sorcam bi kızdı kizim bu dur bak adam de diyo sana neydi adı bak unutturdun bir daha soyle falann

ben Zeynep'e şöyle bir durum yasamistim benim erkek arkadaşım beni hastanede bırakıp tatile gitti bende ayrıldım o çaresizlikle zeynebe baktırdım bana şöyle dedi beynine girdiğinde ben suan burdayım olmak zorundaydım seni tek başına bıraktım bana kizginsin biliyorum ama senden çok sıkıldım beni boguyorsun hep kavga çıkarıyorsun bunaldim anliyormusun sen den kacmak istiyorum kafamı dinlicem dedi.geldigimde sordum aynı seyleri dedi bana ondan etkilendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…