Işte bu sebeplerden vazgectim çünkü bana bir de şey dedi hadi bir an önce yolla yoksa başkasi bekliyo, çok darda kalirsam baktiririm ona şimdilik onla ugŕaşaak vaktim yokaynı şey benim de başıma gelmişti.iban no falan bilmiyor konuya hakim degil.ondan veremiyor hesap no bende var uzun uğraşlar sonunda.bana bakarken araya girmeye çalışıyorum soru sorcam bi kızdı kizim bu dur bak adam de diyo sana neydi adı bak unutturdun bir daha soyle falann
Bu napiyo zeynep? Karsi tarafin beynini mi okuyo cok ilginc, kahve tarot falan degil mi yani zeynepin olayiben Zeynep'e şöyle bir durum yasamistim benim erkek arkadaşım beni hastanede bırakıp tatile gitti bende ayrıldım o çaresizlikle zeynebe baktırdım bana şöyle dedi beynine girdiğinde ben suan burdayım olmak zorundaydım seni tek başına bıraktım bana kizginsin biliyorum ama senden çok sıkıldım beni boguyorsun hep kavga çıkarıyorsun bunaldim anliyormusun sen den kacmak istiyorum kafamı dinlicem dedi.geldigimde sordum aynı seyleri dedi bana ondan etkilendim.
Suya bakıyorum diyor ama bence ona da bakmıyor. Bazen karşı tarafın ağzından konuşuyor. Ona sorsan çok üzgünüm, artık ne yaptığımı ben de bilmiyorum falan diyormuş bütün adamlar. Ama kadının transa geçme yöntemi o işte. Aynı şeyleri tekrarlayarak konsantre olup sonra o kişiyle ilgili doğru bir şeyler söyleyebiliyor sana.Bu napiyo zeynep? Karsi tarafin beynini mi okuyo cok ilginc, kahve tarot falan degil mi yani zeynepin olayi
Aynen bu düşünceye katiliyorum.Suya bakıyorum diyor ama bence ona da bakmıyor. Bazen karşı tarafın ağzından konuşuyor. Ona sorsan çok üzgünüm, artık ne yaptığımı ben de bilmiyorum falan diyormuş bütün adamlar. Ama kadının transa geçme yöntemi o işte. Aynı şeyleri tekrarlayarak konsantre olup sonra o kişiyle ilgili doğru bir şeyler söyleyebiliyor sana.
Ay çok ilginçmiş gerçekten, hickimse icin baktirip baktirmamamak konusunda bu kadar kararsiz kalmamistimSuya bakıyorum diyor ama bence ona da bakmıyor. Bazen karşı tarafın ağzından konuşuyor. Ona sorsan çok üzgünüm, artık ne yaptığımı ben de bilmiyorum falan diyormuş bütün adamlar. Ama kadının transa geçme yöntemi o işte. Aynı şeyleri tekrarlayarak konsantre olup sonra o kişiyle ilgili doğru bir şeyler söyleyebiliyor sana.
Beşiktaş Symbolde Nihal vardır, Kadıköyü pek bilmem. Taksimden komple uzak durun bence :)kızlar selam bana taksim beşiktaş kadıköy civarı iyi fal bakan birini önerir misiniz 50-60 liradan fazla olmayan. aşk iş aile her şeyim çok karışık şu sıralar biraz güzel şeyler duymaya ihtiyacım var
dimi bence de taksimde hiç doğru düzgün bakan bi yer duymadımBeşiktaş Symbolde Nihal vardır, Kadıköyü pek bilmem. Taksimden komple uzak durun bence :)
Nihal fena değildir daha önce 2 kez baktırdım ama gelecek bana çıkmadı. Fakat bu forumda tutturduğu kişiler de olmuştu. Geçen gün yine gittim, an konusunda dedikleri makuldü. Ama gelecek onun dediği gibi olur mu bilemem.dimi bence de taksimde hiç doğru düzgün bakan bi yer duymadımnihal hanım nasıl memnun kaldınız mı
Ramek ve Elmira ana konuda mı bilemedi ?Selam herkese,
Yorumlarda Kader’i sormuşlar. Hazır gelmişken yaziyim hepsini.
Kader, Elmira, Ramek üçü de çıkmadı.
Sanırım bana çıkan bir fal olmayacak, umudu kestim artık
Maalesef üçü de ana konuda bilemediRamek ve Elmira ana konuda mı bilemedi ?
Elmira ve ramek olumlu mu konuşmuştu pekiSelam herkese,
Yorumlarda Kader’i sormuşlar. Hazır gelmişken yaziyim hepsini.
Kader, Elmira, Ramek üçü de çıkmadı.
Sanırım bana çıkan bir fal olmayacak, umudu kestim artık
Eski erkek arkim icin baktirmistim, Ramek donecek ama yine ayrilacaksiniz olmayacak demisti. Elmira da donecek seni ugrastiracak ama birlikte olmaya devam edeceksiniz dedi. Sonuc donen falan olmadiElmira ve ramek olumlu mu konuşmuştu peki
Peki ne kadar sure vermislerdi aramasi icin ve ne kadar oldu?Eski erkek arkim icin baktirmistim, Ramek donecek ama yine ayrilacaksiniz olmayacak demisti. Elmira da donecek seni ugrastiracak ama birlikte olmaya devam edeceksiniz dedi. Sonuc donen falan olmadi
Benim baktirmamin uzerinden 2 ay gecmistir heralde. Ramek agustos sonu demisti, elmira 20 agustos gibi demisti.Peki ne kadar sure vermislerdi aramasi icin ve ne kadar oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?