İstanbul'da Fal - Falcılar

Işte bu sebeplerden vazgectim çünkü bana bir de şey dedi hadi bir an önce yolla yoksa başkasi bekliyo, çok darda kalirsam baktiririm ona şimdilik onla ugŕaşaak vaktim yok

Bu napiyo zeynep? Karsi tarafin beynini mi okuyo cok ilginc, kahve tarot falan degil mi yani zeynepin olayi

Bu napiyo zeynep? Karsi tarafin beynini mi okuyo cok ilginc, kahve tarot falan degil mi yani zeynepin olayi
Suya bakıyorum diyor ama bence ona da bakmıyor. Bazen karşı tarafın ağzından konuşuyor. Ona sorsan çok üzgünüm, artık ne yaptığımı ben de bilmiyorum falan diyormuş bütün adamlar. Ama kadının transa geçme yöntemi o işte. Aynı şeyleri tekrarlayarak konsantre olup sonra o kişiyle ilgili doğru bir şeyler söyleyebiliyor sana.

Aynen bu düşünceye katiliyorum.

Ay çok ilginçmiş gerçekten, hickimse icin baktirip baktirmamamak konusunda bu kadar kararsiz kalmamistim

Haftaya İstanbul'a geleceğim kalacağım otel Taksimde, gelmişken fala baktırmak istiyorum kime gideyim? , en çok kimi tavsiye edersiniz, Lütfen cevap yazın ama İstanbul'u iyi bilmiyorum kolay bulunan bir yerde olsun.

Kızlar selam soru sormak için üye oldum elmiranın no sunu verebilir misiniz birde janset vardı ya bana dediği durumlar doğruymuş geri dönüş alan oldu mu başka....... Birde zehranın nosunu alabilir miyim su falı nasıl acaba zeynep gibi korkunç mu yoksa ferahlatıcı mı

kızlar selam bana taksim beşiktaş kadıköy civarı iyi fal bakan birini önerir misiniz 50-60 liradan fazla olmayan. aşk iş aile her şeyim çok karışık şu sıralar biraz güzel şeyler duymaya ihtiyacım var

Beşiktaş Symbolde Nihal vardır, Kadıköyü pek bilmem. Taksimden komple uzak durun bence :)

dimi bence de taksimde hiç doğru düzgün bakan bi yer duymadım nihal hanım nasıl memnun kaldınız mı
Nihal fena değildir daha önce 2 kez baktırdım ama gelecek bana çıkmadı. Fakat bu forumda tutturduğu kişiler de olmuştu. Geçen gün yine gittim, an konusunda dedikleri makuldü. Ama gelecek onun dediği gibi olur mu bilemem.

Selam herkese,
Yorumlarda Kader’i sormuşlar. Hazır gelmişken yaziyim hepsini.
Kader, Elmira, Ramek üçü de çıkmadı.
Sanırım bana çıkan bir fal olmayacak, umudu kestim artık

Elmira ve zehra anda iyi mi peki kızlar bana sadece anda iyi olan birisi lazım haber anlamadığım biri hakkında baktırıcam çünkü elmira nın nosunu verdiler zehra nında nosunu yazabilir misiniz rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…