Elmira ya yillar once baktirdim telde ve kesinlikle bilemedi. 2012 civariydi ben baktirdigimda ve fiyatida tuzluydu. O siralar bu forumda baska nicklerle gelip reklamini yaptirdigi soyleniyordu.Elmira ve zehra anda iyi mi peki kızlar bana sadece anda iyi olan birisi lazım haber anlamadığım biri hakkında baktırıcam çünkü elmira nın nosunu verdiler zehra nında nosunu yazabilir misiniz rica etsem
Ama sesleri ve konusma sekilleri birbirinden farkliydi. Ben ikisine de baktirdim fakat burdaki konusmalardan sonra acaba mi diye dusunmeye basladim.elmira-ramek aynı kişi bile olabilir. Allah affetsin. günah almak istemem de....
Ben beklerim 2012 de baktirdim her sey beklenir. O donem bi reklami dondu sonra millet onun reklamlarini cikartti ortaya. Bu forumdan bu kadin bayagi bi para kırdı.elmira-ramek aynı kişi bile olabilir. Allah affetsin. günah almak istemem de....
Ben de öyle düşünüyorum. Aynı kişi olmasalar bile bağlantıları var bence kesinlikleelmira-ramek aynı kişi bile olabilir. Allah affetsin. günah almak istemem de....
Benim icin 3 aylik bir sure verdi. Bekledigim kisinin donucegini fakat yine ayrilcagimizi soyledi. Evlilik nikah vb gibi bir sey gecirmis oldugunu soyledi.Ramek konusunda söyleyeceğim daha doğrusu soracağım şeyler var.
Elmira ve Ramek aynı kişi olmayabilir, ses tonu farklı diyor ikisine de baktıranlar ama aralarında bir bağlantı olabileceğini düşünüyorum.
Onun dışında Ramek’in herkese aynı şeyleri söylediğinden şüpheleniyorum. Gerçi bana 2 ay gibi bir vade vermişti ama sorduğum kişi ile ilgili görüşme var ama hayırlı değil dedi. Şu an görüştüğü birisi var dedi. Önümüzdeki yılın 3.ayında devlet bağlantılı bir işte çalışan birisinin karşıma çıkacağını söyledi. Benden büyük olacağını söyledi.
Bu şekilde konuştuğu var mı?
Bana bu nikah olayini elmira da soyledi. Burda boyle seyler konusulunca insanin icine suphe dusuyor.Benim icin 3 aylik bir sure verdi. Bekledigim kisinin donucegini fakat yine ayrilcagimizi soyledi. Evlilik nikah vb gibi bir sey gecirmis oldugunu soyledi.
evlilik, nikah gibi şeyi bana söylemedi. Peki gerçekten böyle bir şey var mı? Varsa ikisinin de görmesi normal ama eğer böyle bir durum yoksa arada bağlantı vs olabilir.Benim icin 3 aylik bir sure verdi. Bekledigim kisinin donucegini fakat yine ayrilcagimizi soyledi. Evlilik nikah vb gibi bir sey gecirmis oldugunu soyledi.
Ne 100 tl ler çöp olduramek çıkmadı.. bilginize. 100 lira çöp oldu.
Soyleki grcmiste cok ciddi bir iliskisi oldugunu biliyorum ama nikah kismi yok diye biliyorum. Elmira bundan cok emin sekilde soyledi arastir dedi.evlilik, nikah gibi şeyi bana söylemedi. Peki gerçekten böyle bir şey var mı? Varsa ikisinin de görmesi normal ama eğer böyle bir durum yoksa arada bağlantı vs olabilir.
bana da böyle bişey demedi. esas oğlan için geri döneceğini 2 yıl bir süre olduğunu ama 2 yıl sonra değil, 2 yıl içinde hayırlı bir evlilik demişti. ama şöyle bişey var. en son bu cocuk bana yazdığında kayıtsız kaldım ve hiç bişey yazmadım artık onu istemediğimi anladım. sanırım bu da kendi kaderini çizmek oluyor. yani ramekin dediği gibi onunla evlenmemRamek konusunda söyleyeceğim daha doğrusu soracağım şeyler var.
Elmira ve Ramek aynı kişi olmayabilir, ses tonu farklı diyor ikisine de baktıranlar ama aralarında bir bağlantı olabileceğini düşünüyorum.
Onun dışında Ramek’in herkese aynı şeyleri söylediğinden şüpheleniyorum. Gerçi bana 2 ay gibi bir vade vermişti ama sorduğum kişi ile ilgili görüşme var ama hayırlı değil dedi. Şu an görüştüğü birisi var dedi. Önümüzdeki yılın 3.ayında devlet bağlantılı bir işte çalışan birisinin karşıma çıkacağını söyledi. Benden büyük olacağını söyledi.
Bu şekilde konuştuğu var mı?
İnş bana da çıkmaz olumsuz konuşunca mı çıkıo nedir bunun hikmeti acabaElmira ya yillar once baktirdim telde ve kesinlikle bilemedi. 2012 civariydi ben baktirdigimda ve fiyatida tuzluydu. O siralar bu forumda baska nicklerle gelip reklamini yaptirdigi soyleniyordu.
Ben de aramadan önce isim biliyor yada harf veriyor diye okudum burada ama benden direkt isim doğum tarihi istedi karşı tarafın şaşırmıştım bu durumaSoyleki grcmiste cok ciddi bir iliskisi oldugunu biliyorum ama nikah kismi yok diye biliyorum. Elmira bundan cok emin sekilde soyledi arastir dedi.
Bir de mesela ramek kendi baktirmami istedigin biri var mi dedi. Elmira iki tsne a var dedi bu isimde. Ama once rameke baktirip ertrsi gun elmiraya baktirmistim. Elmiranin harf tahmin ettigi kisiler var mi?
İste beni burdaki konusmalardan sonra acabaBen de aramadan önce isim biliyor yada harf veriyor diye okudum burada ama benden direkt isim doğum tarihi istedi karşı tarafın şaşırmıştım bu duruma
onu denemedim. düşünmüyorum da. eskiden istabuldaymış o. şimdi muğlada yaşıyorum dedi. ücret vs için iletişim kurup baktırmadım.Sadece elmiraya baktirip da soylediklerinin gerceklestigi oldu mu peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?