Ya açıkcası ben ikisine de baktırdım ama uzun aralıklarla, aynı kişi olabileceklerini düşünmüyorum elmira geçmişe çok hakim amaİste beni burdaki konusmalardan sonra acaba
ramekle baglantisi varsa once ramek isim aldi brnden ertesi gun elmiraya baktirdigimda ise tahmin etmis olabilir.
Ben de elmira gelecYa açıkcası ben ikisine de baktırdım ama uzun aralıklarla, aynı kişi olabileceklerini düşünmüyorum elmira geçmişe çok hakim ama
Ben geElmira ben de hakkinda konustugumuz kisi ile ilgili olumlu konustu ramek ise olumsuz konustu. Sanirim genelde boyle olmus.Ya açıkcası ben ikisine de baktırdım ama uzun aralıklarla, aynı kişi olabileceklerini düşünmüyorum elmira geçmişe çok hakim ama
Bana çok benzer konuştu. Sorduğum kişiyle ilgili görüşme var sevgili de olacaksınız ama hayırlı olmayacak dedi. O kişi için başkalarıyla konuşuyor diye bana da dedi, ki bu kısımda haklıydı malesef. Yeni kişi için Sana yılın 3. Ayı demiş, ben de Ağustosta baktırdığımda 7 ay sonra demişti. Seneye Mart ayına denk geliyor her ikisi de. Yeni kişiye pek inanmadığım için onla ilgili ne dediğini de pek dinlemedim. Bir de sorduğumuz asıl adamla ilgili yok boşanmış yok yüzük atmış, yok ciddi ilişkisi bitmiş diyen yüzlerce falcı var, en sevdikleri klişelerden biridir. Ramek bana yakın geleceği tutturdu ama ben etkilenmedim, adamın araması yüzde elli ihtimaldi zaten. Acaba burda herkes Mart ayında biriyle mi tanışacak nedir ?Ramek konusunda söyleyeceğim daha doğrusu soracağım şeyler var.
Elmira ve Ramek aynı kişi olmayabilir, ses tonu farklı diyor ikisine de baktıranlar ama aralarında bir bağlantı olabileceğini düşünüyorum.
Onun dışında Ramek’in herkese aynı şeyleri söylediğinden şüpheleniyorum. Gerçi bana 2 ay gibi bir vade vermişti ama sorduğum kişi ile ilgili görüşme var ama hayırlı değil dedi. Şu an görüştüğü birisi var dedi. Önümüzdeki yılın 3.ayında devlet bağlantılı bir işte çalışan birisinin karşıma çıkacağını söyledi. Benden büyük olacağını söyledi.
Bu şekilde konuştuğu var mı?
Elmira bana harf tahmin etti, dogru harflerdi tahmin ettikleriSoyleki grcmiste cok ciddi bir iliskisi oldugunu biliyorum ama nikah kismi yok diye biliyorum. Elmira bundan cok emin sekilde soyledi arastir dedi.
Bir de mesela ramek kendi baktirmami istedigin biri var mi dedi. Elmira iki tsne a var dedi bu isimde. Ama once rameke baktirip ertrsi gun elmiraya baktirmistim. Elmiranin harf tahmin ettigi kisiler var mi?
Elmira ya yillar once baktirdim telde ve kesinlikle bilemedi. 2012 civariydi ben baktirdigimda ve fiyatida tuzluydu. O siralar bu forumda baska nicklerle gelip reklamini yaptirdigi soyleniyordu.
Elmira ya yillar once baktirdim telde ve kesinlikle bilemedi. 2012 civariydi ben baktirdigimda ve fiyatida tuzluydu. O siralar bu forumda baska nicklerle gelip reklamini yaptirdigi soyleniyordu.
belki gecikmeli cikar?Selam herkese,
Yorumlarda Kader’i sormuşlar. Hazır gelmişken yaziyim hepsini.
Kader, Elmira, Ramek üçü de çıkmadı.
Sanırım bana çıkan bir fal olmayacak, umudu kestim artık
Keşke gitmeyi düşündüğünü söyleseydin, ben vazgeçirirdim :) Benim hayatta gittiğim en kötü falcı olabilir Safiye. Aynen bana da saçma sapan yok annenin sinirleri bozuk, yok babanın sırtı ağrıyacak falan acaip gereksiz bir sürü şey saymıştı. Sorduğum kişinin hayatında biri vardı, devam ederler mi diye sorduğumda ben ne bileyim ederler herhalde falan diyordu. Aldığı 100 lira karşılığı en fazla 10 dk falan sürmüştür falı. İyi kötü bir sürü falcı gördüm ama onun baktığı şeye fal demeye utanırım ben. Bir de üstelik evine habersiz gitmişim gibi ekşi bir suratla karşıladı beni offf gerçekten berbat ötesi bir deneyimdi. Çok kızmıştım kendime.Merhaba, cok uzuldum o yuzden paylasmak istedim, bugün beşiktas safiyeye gittim ve cok pisman oldum, tarot acti ex icin, hayatinda baska biri var dedi, onu biliyorum zaten dedim onla ilgili geldim, yok acmam etik degil baska biri varken dedi, yani anlamadim zaten mutlu olsam adam benle olsa neden sana geleyim, ayrica adami kadindan ayır demiyorum bak yorum yap diyorum nesi etik degil, annemin ic sikintisini babamin kemik agrisini dinledim geldim, birileri icin anla ilgili yorum isteyen gitmesin bence ona, gelecekle ilgili soyledikleri su anda umrumda degil ama en azindan gecmisimden bahsedebilirdi hadi simdi baska bi kadin var anladik e gecmisinde ben vardim bi zahmet ona iki laf edeydin şöyle olmuş böyle olmuş, valla ben hic memnun kalmadim bilin
Elmira bana harf tahmin etti, dogru harflerdi tahmin ettikleri
Dediğin gibi sonu yok bunun ne zaman gidersek gidelim tarih öne atıyor ne hikmetse :)Birşey tuturabilen falci var mı Gerçekten çok merak ediorum acaba sorun bende mi?? Çünkü arkadaşıma çıkan falcıya beni götürdü. Yani dediği birsey de çıksın yok yani. 2 gün sonra olacak olayı ne gulistan ne ramek bildi. Nerdeyse şimdiki zaman ama bilemediler. Bi de tam tersi çok iyi olacak dediler. Enfal bildi onuda. Hande en son gittiğimde işi bilmisti aşk i sallamisti o da tutmadi. Taksim asmin cafeyi hepten geçelim zaten. Melekler de kotu o sokak hepten kötü yani. Zeynep sadece 3 cümle soledi. Küba cafe esra da iş konusinda çıkmadı. Bu insanlar sadece geçmiş ve anı bilio gelecgi bilen tek bir isim bile yok. Giden paralara yazık oldu. Ekimin sonu büyük ask diolar guya en son temmuzdu o bitti tabi olmayınca çevir kazı yanmasin ekim e çıktı tarih şimdi ekim de bitecek bakalım o zaman ne diycek ler çok merak ediorum. 2020 derler o zaman da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?