Ayselin mosunu bana da özelden atabilir misinizÖzelden mesaj atılmıyor size nasıl ulaşabiliriz şu Aysel’e??
Bana da ayselin nosunu yazar mısınızBen evini biliyorum yazabilirsiniz özelden
Arkadaşım,Ayselin nosunu alabilir miyim,çok ihtiyacım var,lütfenYedikule Aysel :) her başım sıkıştığında ona giderim.. ne derse Çıkar
Hatay kaderın telefonunu alabilir miyimm bende
cok cok eskıden sanırım bır 5 sene olur uskudardaydı cok hatırlamıyorum ne dedı ama hıcbırsey cıkmamıstıüsküdardaki falcı arzuya baktıran varmı
Ben telefonda baktirip da an ve gcmiste en net konusan olarak ramek ve elmirayi soyleyebilirim ama gelecek olayi henuz yokOnu bende arıyorum valla an olsun yeter.. Telde baktırıcaktım eskiden telefonda baktırdıklarım cafedekilerden daha iyiydi ve çıksrdı şimdi burda kime baktırsam olumsuz yorumlar oluyor başka telefonda kime baktırabiliriz ki ya zehra, canan, zeynep hepsini eledim eskiden tutkuyla göker iyiydi zeynep te iyi de bazen karıştırıyor yaaa
Anda hepsi sıfır. Üstelik kimse yok diye kendilerini parçaladı bunlar. Anda da direkt teyit ettim. Böyle olsun istemezdim ama durum bundan ibaret.Bunlar ani da bilemedi mi?? Gerçekten çok sasirdim saydıklarından iyi olanlardan var. Ne diyecegimi bilemedim. NesliHan enfal esra toprak anda iyi diler gelecek zaten kimse de yok
Atayim dedim ama size mesaj atilmiyorLütfen bana gülistanın numarasını atın
Herkese gönderdik artık istemiyorBana da ayselin nosunu yazar mısınız
Bana mesaj atmissiniz ama size cevap da yazilmiyo, bence mesajlasma ayarlarinizi gozden gecirin F Faldelisi04Atayim dedim ama size mesaj atilmiyor
Aysel mi istemiyor, numarasinin verilmesini mi?Herkese gönderdik artık istemiyor
Zehra yı neden elediniz?Onu bende arıyorum valla an olsun yeter.. Telde baktırıcaktım eskiden telefonda baktırdıklarım cafedekilerden daha iyiydi ve çıksrdı şimdi burda kime baktırsam olumsuz yorumlar oluyor başka telefonda kime baktırabiliriz ki ya zehra, canan, zeynep hepsini eledim eskiden tutkuyla göker iyiydi zeynep te iyi de bazen karıştırıyor yaaa
Gülistan ve hataylı kadının nosunu alabilir miyim?hangisi daha iyi buaradaMerhaba lütfen Gülistan ve Hataylı kaderin numarasını alabilir miyim
Evet bana öyle söylediAysel mi istemiyor, numarasinin verilmesini mi?
hataydaki kaderin numarası geldiyse benimle de paylaşır mısınız? :)Kaderin numarasını alabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?