Zehra yı neden elediniz?
Tekrar atar mısınız açtımAtayim dedim ama size mesaj atilmiyor
Zeynep e mesaj attım bilgi ve randevu almak için cevap yazmadı. Aramak mı gerekiyorNalet gitsin yine zeynebe kaldım zeynebin anda yanıldıgı yok ya hiçde böle düşünmüomuş teyit ettim diyeniniz varmı? Gülistana baktıramıcam baskada bulamadım zeynep anda düşüncede yanılıosa nolur yazın suan acil
O zaman gulistan bence, kader bana cok ayak ustu gelmisti, verdigi vade de patladi zaten, gulistanin vadesi cok uzun bana kaldi ki kimsenin gelecegi tutturabilecegini sanmiyorum zaten, ama gecmis ve şu an icin gulistan bence kesinlikle etkileyiciGülistan mı Hataylı kader mi sizce arkadaşlar acil fal baktırmam gerek özellikle karşı tarafın düşünceleri konusunda
Ben söylediği her şeyi teyid edemedim ama an konusunda en iyilerden biri bence.Nalet gitsin yine zeynebe kaldım zeynebin anda yanıldıgı yok ya hiçde böle düşünmüomuş teyit ettim diyeniniz varmı? Gülistana baktıramıcam baskada bulamadım zeynep anda düşüncede yanılıosa nolur yazın suan acil
Birisi 500 tl ye birisi 50 tl ye bakıyor. Gulistana baktirmadim ama arada farkın olması lazimGülistan mı Hataylı kader mi sizce arkadaşlar acil fal baktırmam gerek özellikle karşı tarafın düşünceleri konusunda
ŞakaaaaaaaaElmira için dolandırıcı demiyorlarmıydı
o zaman neden aysel şöyle aysel böyle diyip bizi de beklentiye sokuyorsunuz?buranin amaci bilgi paylasmak.herkes dedikleri cikan birini ariyor.kendi özel falcinizi insanlara övmenin hicbir manasi yok numarasini da veremeyeceksiniz,kendi kendinize övün.Evet bana öyle söyledi
Yeni söyledi. Yazık üzüldüm falla hayatını yönlendirecek kadar acizsin Aysel tek kuruş para almaz neyini övücem çıkarımız ne?o zaman neden aysel şöyle aysel böyle diyip bizi de beklentiye sokuyorsunuz?buranin amaci bilgi paylasmak.herkes dedikleri cikan birini ariyor.kendi özel falcinizi insanlara övmenin hicbir manasi yok numarasini da veremeyeceksiniz,kendi kendinize övün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?