İstanbul'da Fal - Falcılar

Elmiraya baktıran kızlar tarot mu? Tarot+kahve+iskambil mi? Su mu? Ya daaa mürekkep mi baktırdınız???

Zeynep e mesaj attım bilgi ve randevu almak için cevap yazmadı. Aramak mı gerekiyor

Gülistan mı Hataylı kader mi sizce arkadaşlar acil fal baktırmam gerek özellikle karşı tarafın düşünceleri konusunda
O zaman gulistan bence, kader bana cok ayak ustu gelmisti, verdigi vade de patladi zaten, gulistanin vadesi cok uzun bana kaldi ki kimsenin gelecegi tutturabilecegini sanmiyorum zaten, ama gecmis ve şu an icin gulistan bence kesinlikle etkileyici

Ben söylediği her şeyi teyid edemedim ama an konusunda en iyilerden biri bence.

Bakım yaptırmak istiyorum diye mesaj atın isminizi de yazın. O müsait olduğunda sizi çaldıracak, o zaman arar konuşursunuz. 20-25 dk sürer falı, size Iban verir ancak ödeme yaptıktan sonra saat belirtir. Evvelden randevu vermez.

Peki teyit ettiklerin karsı tarafın düşüncelerimi.. bilmediğin seylerimi teyit ettin..

İyi geceler
Yeni konu açmaya çalıştım ama başaramadım sanırım
İnstagramdan fal baktırmak isteyen arkadaşları uyarmak istiyorum tarot vefal2 diye bir hesap var 100 lira paramı aldı ve sonrasında önce cevap vermedi sonra hakaret ve küfürler geldi isteyene ödeme dekontu ve hakaret mesajlarını atabilirim
Lütfen çok dikkat edin arkadaşlar ben mağdur oldum siz olmayın

Gulista nin bilemediği şeylerde oldu hemde 2 gün sonraki olayı bilemedi. Yakın tarih yani. İki şey daha var. Eski bir tanıdıklar görüşme dedi ole birsey de olmadı. Hatta haber aldım asla gorusmuycez demis kendisi. İlk baktırdığım da iyiydi son baktırdığım da herseyi nerdeyse ters soledi. Ama hakkını yiyemem. İlk baktığında kötü değildi. Bi de o hangi tarih verirse tamam diyin galiba kafası rahat olunca dağa iyi bakio son baktığında bana lütfen hemen sıraya alın beni dedim belki ondan bole oldu

Elmira için dolandırıcı demiyorlarmıydı
Şakaaaaaaaa dün gece ben Elmiraya fal baktırdım ve ağzım açık kapattım telefonu. Nasıl dolandırıcı olabilir ya ? Kadın çatııır çatıııır hayatımı döktü. Gelecekle ilgili söyledikleri çıkar / çıkmaz bilemiyorum ama geçmiş ve anla ilgili çok çok önemli detayları anlattı.

Yeni söyledi. Yazık üzüldüm falla hayatını yönlendirecek kadar acizsin Aysel tek kuruş para almaz neyini övücem çıkarımız ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…