Gülistanın nosunu verebilir misiniz?O zaman gulistan bence, kader bana cok ayak ustu gelmisti, verdigi vade de patladi zaten, gulistanin vadesi cok uzun bana kaldi ki kimsenin gelecegi tutturabilecegini sanmiyorum zaten, ama gecmis ve şu an icin gulistan bence kesinlikle etkileyici
Elmira nın nosunu atabilir atabilir misinizŞakaaaaaaaadün gece ben Elmiraya fal baktırdım ve ağzım açık kapattım telefonu. Nasıl dolandırıcı olabilir ya ? Kadın çatııır çatıııır hayatımı döktü. Gelecekle ilgili söyledikleri çıkar / çıkmaz bilemiyorum ama geçmiş ve anla ilgili çok çok önemli detayları anlattı.
waterlily1Yeni söyledi. Yazık üzüldüm falla hayatını yönlendirecek kadar acizsin Aysel tek kuruş para almaz neyini övücem çıkarımız ne?
Aysel burda gel iddiaya girelimbabcakil .!.:
o zaman neden aysel şöyle aysel böyle diyip bizi de beklentiye sokuyorsunuz?buranin amaci bilgi paylasmak.herkes dedikleri cikan birini ariyor.kendi özel falcinizi insanlara övmenin hicbir manasi yok numarasini da veremeyeceksiniz,kendi kendinize övün.
waterlily1
Ne yapmaya çalıştığınızı bilmiyorum ama siz bana Aysel hanımın telefonunu yazmadınız.Özel mesajda, buraya sık girmediğinizi, kendi numaranızı yazıp whatsappa eklememi istemişsiniz.Ama, ben yakın tanıdıklardan buldum ve Aysel hanım eskiden benim yazdığım gibi taşınmış ve artık fal işini bırakmış.İlgi çekmeye çalışıyor veya bilmiyorsanız yazmayınız.Artık, YEDİKULE deki AYSEL hanım konusu KAPANMIŞTIR arkadaşlar.Aysel hanım kişilik olarak para istemez, enerjisi iyi insan, iyi bir insan sarrafıdır.Acizlik demek ne demek waterlily1
siz kimsiniz ?
@Mune özel mesajı size iletebilirim.
waterlily1 ne yapmaya çalışıyor anlamadım.Ben ondan keni telefonunu istemedim.
Aysel burda gel iddiaya girelimEnerjika .!.:
babcakil .!.:
o zaman neden aysel şöyle aysel böyle diyip bizi de beklentiye sokuyorsunuz?buranin amaci bilgi paylasmak.herkes dedikleri cikan birini ariyor.kendi özel falcinizi insanlara övmenin hicbir manasi yok numarasini da veremeyeceksiniz,kendi kendinize övün.
W waterlily1
Ne yapmaya çalıştığınızı bilmiyorum ama siz bana Aysel hanımın telefonunu yazmadınız.Özel mesajda, buraya sık girmediğinizi, kendi numaranızı yazıp whatsappa eklememi istemişsiniz.Ama, ben yakın tanıdıklardan buldum ve Aysel hanım eskiden benim yazdığım gibi taşınmış ve artık fal işini bırakmış.İlgi çekmeye çalışıyor veya bilmiyorsanız yazmayınız.Artık, YEDİKULE deki AYSEL hanım konusu KAPANMIŞTIR arkadaşlar.Aysel hanım kişilik olarak para istemez, enerjisi iyi insan, iyi bir insan sarrafıdır.Acizlik demek ne demek W waterlily1
siz kimsiniz ?
@Mune özel mesajı size iletebilirim.
W waterlily1 ne yapmaya çalışıyor anlamadım.Ben ondan keni telefonunu istemedim.
ÖZEL MESAJDA ''SEN GİBİ MALLARA YARANILMAZ'' YAZMIŞ.O SÖZÜ AYNEN SİZE İADE EDİYORUM..BANA KENDİ TELEFON NUMARASI OLAN ÖZEL MESAJI VE SON MESAJI SİSTEMDEN GÖNDERDİM.KİMDİR BU ARKADAŞ ?KENDİ TELEFONUNU KABUL ETMEYİNCE SİNİRLERİ OYNAMIŞ SANIRIM.AMACI NEDİR ÇÖZMEKTE İSTEMİYORUM.ADMİN ARKADAŞLAR İLGİLENİR MİSİNİZ LÜTFEN!Aysel burda gel iddiaya girelimönümde telefonla arayanlara ben ankaradayım ben beylikdüzünde kızımda kalıyorum diyordu kadın artık istemiyor sadece gelenleri red etmiyor sizden numaranızı isteme sebebim birlikte gidelim demekti neyse ne halin varsa gör kimse sormasın yok size Aysel falan
seni ilgilendirmez beni hayat amacimin ne oldugu.burda bu sekilde paylasip bilgi vermezsen tepki toplarsin.cikarin ne ben de bilmiyorum ilgilenmiyorum da ama insanlari merak ettirip bir tane duzgun falci yokken ayseli övüp sonra bakmiyor demen yanlis.Yeni söyledi. Yazık üzüldüm falla hayatını yönlendirecek kadar acizsin Aysel tek kuruş para almaz neyini övücem çıkarımız ne?
Zeynebın noyu alsbilir miyimKesin olarak bilmesem de yine tahmin ettiğim şeylerdi ve Zeynep haklı çıktı
Zeynepi arayin mesaja dönmez, bana dakikam yok smsim yok falan demisti, yersenZeynep mesajlara bakmıyor ya sinir oldum yemin ederim 4gündür sağlam falcı arıyorum bulamadım çıldırcam yaaa pufff onu soruyorum anda tutmadı diyince U Dönüşü yapıyorum anda tutsun başka bişey istemiyorum yaa
Zeynep paraya tapıyor maalesef....cimri hafif kalır....Zeynepi arayin mesaja dönmez, bana dakikam yok smsim yok falan demisti, yersencaldirip kapatiyodu beni, biraz pinti bri sanirim, ben ariyodum o yuzden, aramadiysaniz aramayi deneyin
Bebek uyutmadığı bir zaman mı var....2si minik bebek üç çocuğu var, bebek 24 saat kucağında fal bakıyor zatenHahas bu saatte arasam bebek uyutuyordyr yaaa benimde falım geldi napım
Size katiliyorum sonuna kadar, tepki cekmemek icin yumuşatarak ifade edeyim demistim, telde 10 dk konusup 100 lira alan kadin hesap nosunu sms atmadi ya şok oldum, caldirip kapatiyo telefon yeni ciktigindaki ergenler gibi falan, insan yuz lira aldigi birine 1 dakikasini harcayabilir, 40 kuruş falan yaniZeynep paraya tapıyor maalesef....cimri hafif kalır....
Büyu muhabbetini bana da yapti, inanmadimZeynebin yalan söyleme huyu varmı peki ben nezön baktırsam buyu var sennkinde diyor ben hoca deglm diyor birde gına geliyor kelimelerinden valla ama anda yanılsıgı oluyordu bazen anı dgl çok sonrayaiı görüyor ondan diyorum bana bir kere 12de bakmıştı gece hazır çocuklar uyumuşken baktırsammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?