Güneşin telefonunu alabilir mitim bende?Güneş ablanın telefonunu alabilir miyim ben de?
Trans zeynep ise arar açmazsa geri döner mutlakaZeynep mesajlara bakmıyor ya sinir oldum yemin ederim 4gündür sağlam falcı arıyorum bulamadım çıldırcam yaaa pufff onu soruyorum anda tutmadı diyince U Dönüşü yapıyorum anda tutsun başka bişey istemiyorum yaa
Benim tanıdığım hoca var bende yakın zamanda yaptırdım bana emailden ulaşmerhaba, evimde muska tarzı büyü buldum,acil güvenilir bunu bozacak güvenilir bir hoca arıyorum. lütfen özelden bildiğiniz varsa iletişim bilgilerini paylaşırmısınız.teşekkürler
hocanın kendisi sizmisiniz ?Benim tanıdığım hoca var bende yakın zamanda yaptırdım bana emailden ulaş
Yaz bana burdan
Siz bana mailden yazın o zaman anlarsınız yukarda allah var öyle sahtekarlık yapacak halim yok ben sadece yaptırdım sonuç aldım yardımcı olmak için yazdımhocanın kendisi sizmisiniz ?...hocanın bir tanıdığı ve hocanın kendisi hesap açıp birbirine cevap yazıyorlar.....burası bunları çok gördü
İnsanlar çok fena olmuş. Yeni üye olup hoca mi buluo lar bi dehocanın kendisi sizmisiniz ?...hocanın bir tanıdığı ve hocanın kendisi hesap açıp birbirine cevap yazıyorlar.....burası bunları çok gördü
Tekirdağ’daki Zeynep’in diyorlarTrans zeynep ise arar açmazsa geri döner mutlaka
Ikisi farklimi bilmiyordumTekirdağ’daki Zeynep’in diyorlar
Günes hanımın telefonunu alabilir öiyim?Peki bize de bakarmı bu güneş abla numarayı alalım:))
Twkirdağdaki Zeynep kim trans Zeynep kim hangisi iyiIkisi farklimi bilmiyordum
Yok trans dedikleri Zeynep, Tekirdağlı Zeynep işte. Aynı kişiden söz ediliyor :)Ikisi farklimi bilmiyordum
Inan tekirdağlı olduğunu bilmiyordum . Tuhaf ama bazen aradığımda açmıyor ama hemen geri donuyor bana. Açmıyor diyince merak ettimYok trans dedikleri Zeynep, Tekirdağlı Zeynep işte. Aynı kişiden söz ediliyor :)
Ben ilk önce sms atıyorum, 5 dk içinde hemen dönüyor. Malum çok düşkün paraya :)Inan tekirdağlı olduğunu bilmiyordum . Tuhaf ama bazen aradığımda açmıyor ama hemen geri donuyor bana. Açmıyor diyince merak ettim
Günes hanımın numarasını alabilir öiyim?Peki bize de bakarmı bu güneş abla numarayı alalım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?