İkisinide denedim çıkmadıGülistan mı Hataylı kader mi sizce arkadaşlar acil fal baktırmam gerek özellikle karşı tarafın düşünceleri konusunda
canım bende anı bilen, elmira, ramek, neslihan, ahmet, şenay, karanfil aklıma gelenler...ama sonuç odaklı yazmadım hiçbirisini. he bir de kurtuluş melahat...ya kizlar sadece anda iyi olsun başka bir şey istemiyorum...anda iyi dediginiz kim var?
bende özellikle neslihana şaşırdım anda bilememesine. ya kesinlikle bu enerji işi benceAnda hepsi sıfır. Üstelik kimse yok diye kendilerini parçaladı bunlar. Anda da direkt teyit ettim. Böyle olsun istemezdim ama durum bundan ibaret.
cananı neden elediniz?Zehra yı neden elediniz?
elmira bende de anda çok iyiydi ama gelecekle ilgili vade var. hiç bilmiyordum ben dolandırıcı muhabbetiniŞakaaaaaaaadün gece ben Elmiraya fal baktırdım ve ağzım açık kapattım telefonu. Nasıl dolandırıcı olabilir ya ? Kadın çatııır çatıııır hayatımı döktü. Gelecekle ilgili söyledikleri çıkar / çıkmaz bilemiyorum ama geçmiş ve anla ilgili çok çok önemli detayları anlattı.
bende aynı şeyi düşünüyorum. 30 dakika anlattı ama sadece 2 cümle çıkarabildim söylediğinden. soru sormak istiyorum müsaade etmiyor ama en son soruncada ağzına tıkmaya çalışıyor. aynı cümleleri 100 kere falan tekrarlamıştır, ben şahsen parama çok acıdım. sürekli bebek ağlama sesi duydum 30 dakika boyunca, çok büyük saygısızlık kanımcaBebek uyutmadığı bir zaman mı var....2si minik bebek üç çocuğu var, bebek 24 saat kucağında fal bakıyor zaten
Cikmio bende de gulistan çıkmadı.İkisinide denedim çıkmadı
Siz sürekli onu soruyorsunuz. Çok mu iyiydi ?Asmin kafedeki Zaza nerede bilen var mı
Ben beğenmedim çok sıradan baktı. 100 tl etmez vadelerde bile hiç bilmeyen ondan güzel bakarcananı neden elediniz?
Ahmet Melekler kahvesi mi? Geri döndü mücanım bende anı bilen, elmira, ramek, neslihan, ahmet, şenay, karanfil aklıma gelenler...ama sonuç odaklı yazmadım hiçbirisini. he bir de kurtuluş melahat...
ama sonucu sorarsan kimseden tık yok daha vade var
Ramekin telefonunu atatmısınızHesba yatırıyorsunız sonra arayıp konusuyorsunuz bakarkende bilgilerinizi alıyor evet
Merhana ramek in telefonunu verirmisimiz birde önerdiginiz baska falcı varsa onuda:)şimdi ramek’e ben de baktırdım, hatta başlarda reklam olabileceğini düşündüm o yüzden yanaşmadım. Baktırdıktan sonra fikrim değişti, çünkü bana imkansız ya da mantıksız hiçbir şey söylemedi. Burada bahsedilen şeyleri de söylemedi bana.
Kimse falcıları genel olarak gözünde büyütmesin, onlar da insan, üstün varlıklar değil ve evet enerji meselesi kesinlikle doğru.
Beğenmeyince neden hemen kötüleniyor, reklam olarak algılanıyor ben de bunu anlamıyorum.
Benim yapacağım meslekle ilgili aşırı saçmalayan bi falcının yıllardır sadece ona baktıran müşterileri vardı.
Gerçekten olumsuzdan besleniyoruz, ben bunu anladım.
Merhaba gülistanın ve baska falcı önerdiginiz varsa nosunu atarmısınıNe kadar geçti peki?? Bana da gulistan is konusunu herşeyle bildi Hande de ole bildi fakat ikisi de tarihı bir ay önceye verdiler. Belki sonuç ole olur ama zaman değişebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?