İstanbul'da Fal - Falcılar

ya kizlar sadece anda iyi olsun başka bir şey istemiyorum...anda iyi dediginiz kim var?
canım bende anı bilen, elmira, ramek, neslihan, ahmet, şenay, karanfil aklıma gelenler...ama sonuç odaklı yazmadım hiçbirisini. he bir de kurtuluş melahat...
ama sonucu sorarsan kimseden tık yok daha vade var

elmira bende de anda çok iyiydi ama gelecekle ilgili vade var. hiç bilmiyordum ben dolandırıcı muhabbetini

Bebek uyutmadığı bir zaman mı var....2si minik bebek üç çocuğu var, bebek 24 saat kucağında fal bakıyor zaten
bende aynı şeyi düşünüyorum. 30 dakika anlattı ama sadece 2 cümle çıkarabildim söylediğinden. soru sormak istiyorum müsaade etmiyor ama en son soruncada ağzına tıkmaya çalışıyor. aynı cümleleri 100 kere falan tekrarlamıştır, ben şahsen parama çok acıdım. sürekli bebek ağlama sesi duydum 30 dakika boyunca, çok büyük saygısızlık kanımca

Arkadaşlar, Muratcan Savcı diye birisine giden var mı? Bilgisi olan, ismini duyan, baktıran?? Aramızdan gidenler varsa yorum yapabilirler mi?

Çok iyi değil çok iyi olanda yok Doğruyu söylüyordu asmin kafeden ayrılmış bıraktı mı acaba

Merhaba bana gülistanın ve varsa baska iyi falcı nosu u atarmısınızzz teşekkürler

Merhana ramek in telefonunu verirmisimiz birde önerdiginiz baska falcı varsa onuda:)

Ne kadar geçti peki?? Bana da gulistan is konusunu herşeyle bildi Hande de ole bildi fakat ikisi de tarihı bir ay önceye verdiler. Belki sonuç ole olur ama zaman değişebilir.
Merhaba gülistanın ve baska falcı önerdiginiz varsa nosunu atarmısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…