güneş abla no isteyen özel mesaj atabilir:)
en son 1 ay önce sormuştum halen yoktu. bence o ayrıldı saklıyorlar, hep öyle oluyor çünkü. izne çıktı dedikleri herkes bir daha dönmüyorAhmet Melekler kahvesi mi? Geri döndü mü
bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum, keşke birileri yorum yazsaElmirayla ilgili yorumlara baktım herkes anda bayılmış ama gelecek çıkan varmı
güneş abla fethiyede
Esra çok soru soruyor falı biraz biz yönlendiriyoruz bence. Duygu sormadan tak tak söylüyor anda bence iyi ama verdiği hiçbir tarih tutmadı gelecek ile ilgili.Belgin kostak nasıldır giden bilen yazabilirmi? Yarın fal krizim tuttu yeşilköy esra veya yeşilköy duyguya gidicem sizce hangisi? Daha iyi
bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum, keşke birileri yorum yazsa(
Bende de anda iyiydi ama gelecek için söylediği şeyler olmadı henüz. Çok fazla çıkmadı yorumu okudum burda ama.Demekki yok;(
Al bende de o kadar. Hiç Kimsenin dedigi hiç ama hiç cikmio. İyi bari seninki iyi birsry olmuş ben artık yoruldum fallar dan hiç bir dedikleri çıkmadı hala da cikmio. Hep yalan dolanArkadaslar merhaba 2018 ocak ayinda sevgilim beni terketmisti benim hatalarim ve onun saplantilari yuzunden ve yalvarip yakarmama ragmen bir sans daha vermedi 1 yillik iliskim bittigi icin kahroldum falci maceram basladi fazla takintili oldugumdanmidir bilmiyorum adana urfa gibi illere bile fal baktirmak icin gittim burdan gordugum falcilara da gittim tabi ama bana hepsi olmaz sizde buyu var ya da baska biri olacak hayatinda diyip atti tuttu. Sadece iliski acilimi yapan bir kadin tekrar birlikte olacagimizi ve evlenecegimizi soyledi bana. o zaman imkansiz gelmisti fakat 1 yil ayriliktan sonra baristik Ve suan sukurler olsun evlilik yolundayiz Kimse lutfen falcilara bakarak enerjisini dusurmesin allahtan umudunu kesmesin . Olmaz olmaz diye bir sey yok hele bazi falcilar gokcedir emredir handedir tutukudur canim imkansiz onun hayatinda baska biri var olmaz onla demeleri beni kahretmisti .Lutfen ama lutfen itimat etmeyin su buyuk buyuk konusan falcilara .Allah herkesin gonlune gore versin .
Sukurler olsun fal surecinde öldum öldum dirildim bir sey bilmedikleri gibi moral bozan falci musvettelerinden cok cektim .Al bende de o kadar. Hiç Kimsenin dedigi hiç ama hiç cikmio. İyi bari seninki iyi birsry olmuş ben artık yoruldum fallar dan hiç bir dedikleri çıkmadı hala da cikmio. Hep yalan dolan
Bende de anda iyiydi ama gelecek için söylediği şeyler olmadı henüz. Çok fazla çıkmadı yorumu okudum burda ama.
Methaba ramek in numarasını yazarmısınız banaçok övmek de istemiyorum ama çok iyi kişilik analizi yapıyor. bana söylediği 2 şey çıktı. ailem ve sorduüum kişi hakkında da çok kritik iki bilgiyi söylemişti. ramek in enerjisi de iyi.
Merjaba ramek in telefon nosu yazarmısınız banaRamek'e baktırdım ben anda fena değildi, bir iki bildiği şey oldu ama çoğunlukla gelecek üzerine konuştuk vadesini bekliyorum
Küba Kafe'yi geçmiş mesajlarıdan aratıp okudum çoğunlukla anda çok iyi olduğu yazılmış ama gelecek için bir iki kişi memnun kalmış sanırım. o an bilinçaltını iyi okuyanlardan biri olabilir mevcudu iyi anlatıyor olabilir ama ilerisi için çok başarılı değil sanırım ya da baktırıp çıkan birileri varsa onlar yorum yaparsa daha doğpru bir fikrimiz olur
Merhaba ramek in telefonunu yazarmısınızMerhaba Ramek’i aradım bugün ben çok beğendim ya söyledikleri çıkıyo mu? Çok net şeyler söyledi nokta atışı yaptı resmen bende.
Ramek in telefonuunu yazarmısınız acabaFırlatıyorum hemen
Ramekin telefonunu yazarmısınız acabaBende dün akşam ramek e bakım yaptırdım. Yaklaşık 10 dk baktı. Bazı nokta atışları oldu geçmiş ile alakalı. Şarşırmadı beni desem yalan söylemiş olurum. Baya şaşırdım söylediklerinde ama imkansız ve artık umudum kalmayan ex imle ilgili bana 3 hafta -3 aya kadar seni arayacak ama sonunuz yok dedi. Bana pembeci gelmedi aksine pat diye bazı durumları söyledi. Çok detay vermiyor tarot dedi su detay verir dedi. İş ile alakalı bir kaç kişi sordum tutku ve zeynep in aksine bişe söyledi.
Açıkçası ben memnun kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?