İstanbul'da Fal - Falcılar

Ya arkadaşlar, şu Muratcan Savcı hakkında bilgi sahibi olan var mıdır? Bir arkadaşım bahsetti ama emin olamıyorum. Kesin duyan eden olmuştur içimizde :// yardımcı olan çıkar mı?

Belgin kostak nasıldır giden bilen yazabilirmi? Yarın fal krizim tuttu yeşilköy esra veya yeşilköy duyguya gidicem sizce hangisi? Daha iyi

Belgin kostak nasıldır giden bilen yazabilirmi? Yarın fal krizim tuttu yeşilköy esra veya yeşilköy duyguya gidicem sizce hangisi? Daha iyi
Esra çok soru soruyor falı biraz biz yönlendiriyoruz bence. Duygu sormadan tak tak söylüyor anda bence iyi ama verdiği hiçbir tarih tutmadı gelecek ile ilgili.

Arkadaslar merhaba 2018 ocak ayinda sevgilim beni terketmisti benim hatalarim ve onun saplantilari yuzunden ve yalvarip yakarmama ragmen bir sans daha vermedi 1 yillik iliskim bittigi icin kahroldum falci maceram basladi fazla takintili oldugumdanmidir bilmiyorum adana urfa gibi illere bile fal baktirmak icin gittim burdan gordugum falcilara da gittim tabi ama bana hepsi olmaz sizde buyu var ya da baska biri olacak hayatinda diyip atti tuttu. Sadece iliski acilimi yapan bir kadin tekrar birlikte olacagimizi ve evlenecegimizi soyledi bana. o zaman imkansiz gelmisti fakat 1 yil ayriliktan sonra baristik Ve suan sukurler olsun evlilik yolundayiz Kimse lutfen falcilara bakarak enerjisini dusurmesin allahtan umudunu kesmesin . Olmaz olmaz diye bir sey yok hele bazi falcilar gokcedir emredir handedir tutukudur canim imkansiz onun hayatinda baska biri var olmaz onla demeleri beni kahretmisti .Lutfen ama lutfen itimat etmeyin su buyuk buyuk konusan falcilara .Allah herkesin gonlune gore versin .

Al bende de o kadar. Hiç Kimsenin dedigi hiç ama hiç cikmio. İyi bari seninki iyi birsry olmuş ben artık yoruldum fallar dan hiç bir dedikleri çıkmadı hala da cikmio. Hep yalan dolan

Al bende de o kadar. Hiç Kimsenin dedigi hiç ama hiç cikmio. İyi bari seninki iyi birsry olmuş ben artık yoruldum fallar dan hiç bir dedikleri çıkmadı hala da cikmio. Hep yalan dolan
Sukurler olsun fal surecinde öldum öldum dirildim bir sey bilmedikleri gibi moral bozan falci musvettelerinden cok cektim .

Merjaba ramek in telefon nosu yazarmısınız bana

Ramekin telefonunu yazarmısınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…