İstanbul'da Fal - Falcılar

Ramekin telefonunu yazarmısınız

Bir şey soracağım 9300 küsür sayfa yorum var ve bir tane bile adam akıllı bi falcı yok biri iyi diyor. ardından diğeri dolandırıcı diyor. biri geçmiş biliyor anlık bilmiyor ama diyor. Arkadaşlar, geçmişimizi başkasının ağzından duymak için neden hem cebimize hem zamanımıza yazık edelim. yok mu şöyle uzun vade de bilen dedikleri çıkan bir falcı. Netlik arıyorum.

Genelde falcılar olacakları az çok biliyor ama tarihleri çıkmıyor veya fazla pembe tablo kuruyorlar

genelde tersi olur, hep olumlu konuşurlar ama sonuç olumsuz çıkar...senin durumun çok ilginçmiş gerçekten , şuan gidince ne diyorlar ?

Kızlar denemediğim 3tne falcı buldum. Çünkü denediklerimin hepsi patladığı için :)
Biri Eskişehir’de Selma 30tl’ye bakıyormuş , diğeri İstanbul’da ünlülere bakan bir kadınmış isimi Ayşe 250tl’ye bakıyormuş, Sivas’ta Güler denen kadın 150tl ya bakıyormuş ama büyü var bozalım diyormuş hep ona inanmayın diyorlar. Ve bunlar için her dediği çıkar diyorlar referanslar baya sağlam ama telefonda bakmıyolarmış tek sorun o. Önce Eskişehirdekini denicem yorumlarımı söylerim fiyatı ucuz en azından iyiyse diğerlerine gerek kalmaz. Bilen varsa ayrıca yorumlarını bekliyorum

genelde tersi olur, hep olumlu konuşurlar ama sonuç olumsuz çıkar...senin durumun çok ilginçmiş gerçekten , şuan gidince ne diyorlar ?
Ben baristiktan sonra fal baktirmayi biraktim bana bir kisi disinda 40 kusur kisi olumsuz konustu gecen yilin burda meshur olan falcilari neslihan emre gokce hande emre ve bir cogu yok karsi tarafin iliskisi var efendime soyleyim sizde buyu var diger bir kismi da sen iste soyle soyle biriyle tanisacaksin vs dedi yani full atiyorlar.

Telefonda baksalarms iyiymss..

Bana da o Efsaneyi attilar önce en gec temmuz dediler. O zaman ocak ayıydi sonra da en son ekim sonu dediler yepyeni birine deli gibi aşık olacakmis im. Fakat hala ole biri yok. Sadece iki hafta kaldi bırakın aşık olmayı hala kimseyle tanismadim bile tamamen sallayip para kazanıyorlar kimseye sakin inanmayın kendi Kalbimiz çok daha güvenilir bence

Insan zor durumda kalinca her seye inanma egilimj gosteriyor iste cogu da bunu kullaniyor . Hakkimizfa hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…