Ramekin telefonuu yazarmısınızbana 3 hafta içinde sorduğun adamla haberleşme var ama nikahınız bir değil yeni biri tanışacaksın dedi.4 gün önce baktırdım. olursa yazarım(ramek)
Ramekin telefonunu yazarmısınızKızlar burdan cok guvendıgım bır uyenın tavsıyesı ıle Ramek e baktırdım. Kadın 10 dakıka felan baktı Persembe gunu ve soyledıgı herseyde cok haklıydı ozellıkle duygu, dusunce, gecmıs ve an konusunda gercekten cok ıyı. Hatta ılk defa safıye, neslıhan, ve zeynepten sonra bırısınden bu kadar etkılendım. Ozellıkle sordugum bır soru vardı 3 vakte kadar gerceklesecek dedı ve soyledıgı sey su an ıtıbarı ıle oldu... Kesınlıkle pembe tablocuda degıl artık bunada kanaat getırdım. Umarım dıger soyledıklerındede haklıdır ve dedıgı gıbı olur.
Ayrıca esra, neslıhan ve safıye zeynep baya bır kotulenmıs ama gercekten sonuc olarak bu 3 u ıle aynı sonucu cızdı. Hatta Ramek dedıkı bu sekılde ılerleyecek kesınlıkle duzelmeyecek yanı bır ılerı 2 gerı. Dıgerlerıne gore ıse pozıtıf gelısmeler olucak. Ama sonuc olarak hepsıde aynı sonuca bagladı.
Bu arada Ramek uzun donemlı ve yıldızname bakıyor o nedenle nıkahınızda gorunecek kısı den evlılıkten cocuktan bahsedıyor yanı hayatımızda donum noktası olusturacak seylerden bahsedıyor. ben once reklam oldugunu dusunmustum ama reklam degılmıs ben memnun kaldım.
Rameki telefonunu bana yaArmısınızgönderiyorum
Elmirabende patladı ama öngörüleri nokta atışıydıbu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum, keşke birileri yorum yazsa(
Elmirabende patladı ama öngörüleri nokta atışıydı
Tarihler çıkmadıÖngörüsü çıktıysa nasıl patladı nolduki
Yeşilköy duygu hangi kafede? Memnun kaldınız mı? bende yeşilköyde gideceğim bir falcı arıyorumdaEsra çok soru soruyor falı biraz biz yönlendiriyoruz bence. Duygu sormadan tak tak söylüyor anda bence iyi ama verdiği hiçbir tarih tutmadı gelecek ile ilgili.
ikiside anda ve karakter analizinde çok iyi bence ama gelecek yorumunu yapamayacağım. ikiside bana bambaşka şeyler söylediRamek mi elmira mı desek?
Dios kafede. Anda iyi bence anı duymak istiyorsanız deneyebilirsiniz ama gelecekle ilgili söyledikleri olmadı. Vadesi geçti.Yeşilköy duygu hangi kafede? Memnun kaldınız mı? bende yeşilköyde gideceğim bir falcı arıyorumda
Vadesi gelmedi ama elmira için çok fazla çıkmadı yazan olmuş, çok fazla beklentiye girmeyin bence belki de olur tabi bilemem.Vade mi uzundu hiç mi olmadı
genelde tersi olur, hep olumlu konuşurlar ama sonuç olumsuz çıkar...senin durumun çok ilginçmiş gerçektenArkadaslar merhaba 2018 ocak ayinda sevgilim beni terketmisti benim hatalarim ve onun saplantilari yuzunden ve yalvarip yakarmama ragmen bir sans daha vermedi 1 yillik iliskim bittigi icin kahroldum falci maceram basladi fazla takintili oldugumdanmidir bilmiyorum adana urfa gibi illere bile fal baktirmak icin gittim burdan gordugum falcilara da gittim tabi ama bana hepsi olmaz sizde buyu var ya da baska biri olacak hayatinda diyip atti tuttu. Sadece iliski acilimi yapan bir kadin tekrar birlikte olacagimizi ve evlenecegimizi soyledi bana. o zaman imkansiz gelmisti fakat 1 yil ayriliktan sonra baristik Ve suan sukurler olsun evlilik yolundayiz Kimse lutfen falcilara bakarak enerjisini dusurmesin allahtan umudunu kesmesin . Olmaz olmaz diye bir sey yok hele bazi falcilar gokcedir emredir handedir tutukudur canim imkansiz onun hayatinda baska biri var olmaz onla demeleri beni kahretmisti .Lutfen ama lutfen itimat etmeyin su buyuk buyuk konusan falcilara .Allah herkesin gonlune gore versin .
Ben baristiktan sonra fal baktirmayi biraktimgenelde tersi olur, hep olumlu konuşurlar ama sonuç olumsuz çıkar...senin durumun çok ilginçmiş gerçekten, şuan gidince ne diyorlar ?
Telefonda baksalarms iyiymss..Kızlar denemediğim 3tne falcı buldum. Çünkü denediklerimin hepsi patladığı için :)
Biri Eskişehir’de Selma 30tl’ye bakıyormuş , diğeri İstanbul’da ünlülere bakan bir kadınmış isimi Ayşe 250tl’ye bakıyormuş, Sivas’ta Güler denen kadın 150tl ya bakıyormuş ama büyü var bozalım diyormuş hep ona inanmayın diyorlar. Ve bunlar için her dediği çıkar diyorlar referanslar baya sağlam ama telefonda bakmıyolarmış tek sorun o. Önce Eskişehirdekini denicem yorumlarımı söylerim fiyatı ucuz en azından iyiyse diğerlerine gerek kalmaz. Bilen varsa ayrıca yorumlarını bekliyorum
Esmek nerede kaça bakıyorRameki telefonunu bana yaArmısınız
Bana da o Efsaneyi attilar önce en gec temmuz dediler. O zaman ocak ayıydi sonra da en son ekim sonu dediler yepyeni birine deli gibi aşık olacakmis im. Fakat hala ole biri yok. Sadece iki hafta kaldi bırakın aşık olmayı hala kimseyle tanismadim bile tamamen sallayip para kazanıyorlar kimseye sakin inanmayın kendi Kalbimiz çok daha güvenilir benceBen baristiktan sonra fal baktirmayi biraktimbana bir kisi disinda 40 kusur kisi olumsuz konustu gecen yilin burda meshur olan falcilari neslihan emre gokce hande emre ve bir cogu yok karsi tarafin iliskisi var efendime soyleyim sizde buyu var diger bir kismi da sen iste soyle soyle biriyle tanisacaksin vs dedi yani full atiyorlar.
Insan zor durumda kalinca her seye inanma egilimj gosteriyor iste cogu da bunu kullaniyor . Hakkimizfa hayirlisiBana da o Efsaneyi attilar önce en gec temmuz dediler. O zaman ocak ayıydi sonra da en son ekim sonu dediler yepyeni birine deli gibi aşık olacakmis im. Fakat hala ole biri yok. Sadece iki hafta kaldi bırakın aşık olmayı hala kimseyle tanismadim bile tamamen sallayip para kazanıyorlar kimseye sakin inanmayın kendi Kalbimiz çok daha güvenilir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?