İstanbul'da Fal - Falcılar

Vee bingoo kızlar gülistanın falı cıktı gecen ay engelimi kaldıran eski sevgilim bugün yazdıııı tabi onla evlenceğimi söyledi ama suan o kdr soğumusumki cvp bile zor veriorum Allah herkese bu duyguyu yasatsın bi kac ac ay gecikmeli oldu ama oldu.. bu arada zeynepte bilmiş oldu baska kimseye baktırmıorum ztn:)) hepimizin gönlünden gecen olsun

Vee bingoo kızlar gülistanın falı cıktı gecen ay engelimi kaldıran eski sevgilim bugün yazdıııı tabi onla evlenceğimi söyledi ama suan o kdr soğumusumki cvp bile zor veriorum Allah herkese bu duyguyu yasatsın bi kac ac ay gecikmeli oldu ama oldu.. bu arada zeynepte bilmiş oldu baska kimseye baktırmıorum ztn:)) hepimizin gönlünden gecen olsun

Genelde falcılar olacakları az çok biliyor ama tarihleri çıkmıyor veya fazla pembe tablo kuruyorlar

Yine az çok olacaklar çıksa o da iyi, tarihler patlasa sadece...
ikiside anda ve karakter analizinde çok iyi bence ama gelecek yorumunu

Ramek daha mı olumsuz yada söyle sorayım kimin enerjisi düşürmüyorsa ona baktırayım

Aaaa tekirdağlı çatlak zeynep olumlu yorum mu yapmış ilk kez duydum

Kızlar aşk değil iş veya eğitim gibi konuları bilen bir falcı arıyorum ama öyle durumlarını anda bilebilicrk birisi olsun genel geçer konuşan birisi istemiyorum mesela okula ara vernişsin üzgünsün demek yerine bu aranın sebebini bilip gelecekte yaşanacak seçimleri bana bağlı olmayan seçimleri bilecek birisi istiyorum şuana dek eğitimde işte bana kimseye bilemedi trans zeynep bile hatta sadece ya eğitim hayatın devam edicek dediler bıraktılar yada kendini verirsen yaparsın dediler onu bende biliyorum...

Aa ne dedi noldu?

Hiçbirşey çıkmadıııı ne işte kaldım ne de okulda aşktada adam senden daha kotu olucak dedi adam 40gün tatil yaptı keyiften.. Zeynep 2aylık anlık parca parca görüntüler alıyor o kadar... O çıkan görüntülere göre de yorum yapıyor

Yani yıllık fal bakanını görmedim ztn gelecek cıkmıo hiçbirinde cıkarsada sansa ama 2 aylık anlık görüosa bu bile bunca sahtekarın içinde iyi..

kızlar bir sey sormak istiyorum, eskisehirdeki mehmetin falı cikti ya da cikiyo diyen var mi?yorum yapabilir mi baktiranlar rica etsem

Yani yıllık fal bakanını görmedim ztn gelecek cıkmıo hiçbirinde cıkarsada sansa ama 2 aylık anlık görüosa bu bile bunca sahtekarın içinde iyi..

Bence değil çnkü kesinnn son yok felan diyor her konuda 2aylık neyin sonunu görüyor milleti şartlıyor olumlu sonuçta olmuyor ksç kere yakaladım zeynep bence sadece çocuk yapmayı biliyor hiç kusura bakmasın

Bende Zeynep neleri karıştırdı bir bilseniz....adam araba ile kaza yapacak dedi, ben yaptım, adamın işi kötü gidecek dedi benim gidiyor.... daha neler neler

istanbul da aysenin numara veya adresini verir misin

İnan çok sevindim insallah bana da çıkar. Gerçi bana gülistanın dediği çıkmadı. Zeynep te sadece kafam kafam üstüne hayatıma dair mutsuzum umutsuzum dedi

Bende Zeynep neleri karıştırdı bir bilseniz....adam araba ile kaza yapacak dedi, ben yaptım, adamın işi kötü gidecek dedi benim gidiyor.... daha neler neler
bu konuda çok haklısın bana da bu bir kadınla kavga edecek dedı. ben miyim dedim yok yok dedi sen değilsin bu başka kadın biz kavga ettik. kaza gecirecek dedı dayısı kaza geçirdi. senın için her sey cok guzel olucak dedı onun ıcın oldu.. ben artık ogredım ama dılını ne kadar sıkayet etsemde vazgecemedıgımdır. denk gelırsen fena dokturur..

İnan çok sevindim insallah bana da çıkar. Gerçi bana gülistanın dediği çıkmadı. Zeynep te sadece kafam kafam üstüne hayatıma dair mutsuzum umutsuzum dedi
Bişeyi fark edeli cok oldu süreclere müdahale etmemek lazım bu zmna kdr bana arama diolardı hep aradım yordum kendimi adamda hep kactı.. ne zmn akısa bıraktım fallarım cıkarmaya calısmadım kendimi hırpalamadım cıkmaya basladı biz kadınlar kendimize deger vermioruz.. inş hepimizinki cıkar..

Eskişehir selma demissiniz nerede bakıyor acaba? Hiç duymadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…