Genelde falcılar olacakları az çok biliyor ama tarihleri çıkmıyor veya fazla pembe tablo kuruyorlar
ikiside anda ve karakter analizinde çok iyi bence ama gelecek yorumunu
Ramek daha mı olumsuz yada söyle sorayım kimin enerjisi düşürmüyorsa ona baktırayım
Vee bingoo kızlar gülistanın falı cıktı gecen ay engelimi kaldıran eski sevgilim bugün yazdıııı tabi onla evlenceğimi söyledi ama suan o kdr soğumusumki cvp bile zor veriorum Allah herkese bu duyguyu yasatsın bi kac ac ay gecikmeli oldu ama oldu.. bu arada zeynepte bilmiş oldu baska kimseye baktırmıorum ztn:)) hepimizin gönlünden gecen olsun
Valla deli meli ama anda yanılmıo sanki anlayabilirsen tabi o da basarı..Aaaa tekirdağlı çatlak zeynep olumlu yorum mu yapmış ilk kez duydum
Valla deli meli ama anda yanılmıo sanki anlayabilirsen tabi o da basarı..
Aa ne dedi noldu?Bi bende yanıldı valla ona çok kızgınm oyuzden
Aa ne dedi noldu?
Yani yıllık fal bakanını görmedim ztn gelecek cıkmıo hiçbirinde cıkarsada sansa ama 2 aylık anlık görüosa bu bile bunca sahtekarın içinde iyi..Hiçbirşey çıkmadıııı ne işte kaldım ne de okulda aşktada adam senden daha kotu olucak dedi adam 40gün tatil yaptı keyiften.. Zeynep 2aylık anlık parca parca görüntüler alıyor o kadar... O çıkan görüntülere göre de yorum yapıyor
Yani yıllık fal bakanını görmedim ztn gelecek cıkmıo hiçbirinde cıkarsada sansa ama 2 aylık anlık görüosa bu bile bunca sahtekarın içinde iyi..
Bi bende yanıldı valla ona çok kızgınm oyuzden
[/QUOTE bazen olayları karıştırıyor 2 aydır Baktirmiyordum geçen tartışınca zeynep e baktirayim dedim. Erkek arkadaşımla eski sevgilisi için 1 veya 2 gün içinde kavga edecekler dedi ben tartışıp küsmüstüm 2 gün sonra başka bir olaydan tartışmamiz büyüdü
Ve biz daha büyük bir kavga ettik :)))) bilmesine bildi ama o kişi bendim. Ama hakkinida yemem senden vazgeçemez bariscaksiniz dedi aynen öyle oldu
Aa o kaza banada oldu kazayı ben yaptım unutmusum kız ii hatırlattın:)Bende Zeynep neleri karıştırdı bir bilseniz....adam araba ile kaza yapacak dedi, ben yaptım, adamın işi kötü gidecek dedi benim gidiyor.... daha neler neler
Kızlar denemediğim 3tne falcı buldum. Çünkü denediklerimin hepsi patladığı için :)
Biri Eskişehir’de Selma 30tl’ye bakıyormuş , diğeri İstanbul’da ünlülere bakan bir kadınmış isimi Ayşe 250tl’ye bakıyormuş, Sivas’ta Güler denen kadın 150tl ya bakıyormuş ama büyü var bozalım diyormuş hep ona inanmayın diyorlar. Ve bunlar için her dediği çıkar diyorlar referanslar baya sağlam ama telefonda bakmıyolarmış tek sorun o. Önce Eskişehirdekini denicem yorumlarımı söylerim fiyatı ucuz en azından iyiyse diğerlerine gerek kalmaz. Bilen varsa ayrıca yorumlarını bekliyorum
İnan çok sevindim insallah bana da çıkar. Gerçi bana gülistanın dediği çıkmadı. Zeynep te sadece kafam kafam üstüne hayatıma dair mutsuzum umutsuzum dediVee bingoo kızlar gülistanın falı cıktı gecen ay engelimi kaldıran eski sevgilim bugün yazdıııı tabi onla evlenceğimi söyledi ama suan o kdr soğumusumki cvp bile zor veriorum Allah herkese bu duyguyu yasatsın bi kac ac ay gecikmeli oldu ama oldu.. bu arada zeynepte bilmiş oldu baska kimseye baktırmıorum ztn:)) hepimizin gönlünden gecen olsun
bu konuda çok haklısın bana da bu bir kadınla kavga edecek dedı. ben miyim dedim yok yok dedi sen değilsin bu başka kadın biz kavga ettik. kaza gecirecek dedı dayısı kaza geçirdi. senın için her sey cok guzel olucak dedı onun ıcın oldu.. ben artık ogredım ama dılını ne kadar sıkayet etsemde vazgecemedıgımdır. denk gelırsen fena dokturur..Bende Zeynep neleri karıştırdı bir bilseniz....adam araba ile kaza yapacak dedi, ben yaptım, adamın işi kötü gidecek dedi benim gidiyor.... daha neler neler
Bişeyi fark edeli cok oldu süreclere müdahale etmemek lazım bu zmna kdr bana arama diolardı hep aradım yordum kendimi adamda hep kactı.. ne zmn akısa bıraktım fallarım cıkarmaya calısmadım kendimi hırpalamadım cıkmaya basladı biz kadınlar kendimize deger vermioruz.. inş hepimizinki cıkar..İnan çok sevindim insallah bana da çıkar. Gerçi bana gülistanın dediği çıkmadı. Zeynep te sadece kafam kafam üstüne hayatıma dair mutsuzum umutsuzum dedi
Eskişehir selma demissiniz nerede bakıyor acaba? Hiç duymadimKızlar denemediğim 3tne falcı buldum. Çünkü denediklerimin hepsi patladığı için :)
Biri Eskişehir’de Selma 30tl’ye bakıyormuş , diğeri İstanbul’da ünlülere bakan bir kadınmış isimi Ayşe 250tl’ye bakıyormuş, Sivas’ta Güler denen kadın 150tl ya bakıyormuş ama büyü var bozalım diyormuş hep ona inanmayın diyorlar. Ve bunlar için her dediği çıkar diyorlar referanslar baya sağlam ama telefonda bakmıyolarmış tek sorun o. Önce Eskişehirdekini denicem yorumlarımı söylerim fiyatı ucuz en azından iyiyse diğerlerine gerek kalmaz. Bilen varsa ayrıca yorumlarını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?