İstanbul'da Fal - Falcılar

Zeynep benim hayatımın hatası karıştırdığı çok şey oldu ve göremediği tarihleri sadece sonun yok yavrum diyerek geçiştirir durur ki sevgilim diyemeyeceğim görüştüğüm bir adam vardı onla ilgili ne DEDİYSE tersi çıktı ve enazınsan uyumlu olabilecek bir süreci mahvetti ben pişmanım oyızden 2aydır önemli bir durumum var onu merak ediyorum sağlam bir falcı arıyorum bulamıyorum zeynep gibi yanlış yönlendirmesini diye.. Elmira hiçççç çıkmamış mesela bana kişinin kafasında olumlu olumsuz ne varsa dökecek birisi lazım para psikolojisiyle hemen sona geleyim diyicektim biri lazım değil zeynep benim fal hatam..

instagramda nakta var dusunce okuma konusunda muhtesem.Defalarca test ettim ,yanilma payi olmadi hic.Genel gidisati da bildi ayda 1 yada 2 3 ayda bir ona atiyorum yetiyor bence.

instagramda nakta var dusunce okuma konusunda muhtesem.Defalarca test ettim ,yanilma payi olmadi hic.Genel gidisati da bildi ayda 1 yada 2 3 ayda bir ona atiyorum yetiyor bence.
ne kadar güzel enerjin tutmuş demek ki. bana da herseyin tersini söyledi bi de büyük saçmalamıştı

Ben de Naktaya baktırdım , gidişat onun dediğinin tersi oldu, sadece anı kısmen bildi

Merhaba kızlar bana mesaj atmışsınız bu Ayşe hanım için arkadaşım böyle yazmış. Selma hanımın numarasında yanlış çıkıyormuş anlamadım bende

Merhaba kızlar bana mesaj atmışsınız bu Ayşe hanım için arkadaşım böyle yazmış. Selma hanımın numarasında yanlış çıkıyormuş anlamadım bende
Selma hanım dediginiz evdemi cafedemi bakiyor? Cafe ise bulabilirim

Bende elmiraya dün baktırdım bahsedilen kadar ağzımı açık bırakmadı ama anı Bildi karşı tarafın düşüncelerini bildi ve doğruydu bence.. gelecek konusunda görücez..

Nakta var ınstgramda çok iyi karakter analiz yapıyor ben ona baktırıyorum kişilerle ilgili karekter analizi çok dogru bakar geleceği bilemem

Eskişehirden mehmet in nosunu yazar mısınız sıradan birisi değildir umarım ya
elmira ya baktırdım ortalamadan daha iyi ama süper diyemem çünkü bana geçmişle geleceği karıştırdı gibi geldi şahsen bu da çok önemli bir mevzu aslında cunku dediği durum imkansız ötesi birşey ama karsı tarafla ilgili somut durumlarda da bildi şahsen kafam karıştı ama umarım o geçmişle geleceği karıştırmamıştır çünkü adamın tekrar dönmek istrmesi İmkansızzzzZzz

Canım elmira nerede bakıyor? telefonda bakıyorsa özelden verir misin? Ayrıca mehmet'in numarasına ulaşırsan bana da verir misin

Nişantaşı symbol cafe'de fulyaya gittim...
hiç beğenmedim.
Niko'ya gidecektim ama günde 10 kişiye bakıyormuş o yüzden yetişemiyorum ona da
önereceğiniz bir falcı var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…