Niko kim, nerede?Nişantaşı symbol cafe'de fulyaya gittim...
hiç beğenmedim.
Niko'ya gidecektim ama günde 10 kişiye bakıyormuş o yüzden yetişemiyorum ona da
önereceğiniz bir falcı var mı acaba?
Mehmeti burada ben söylemiştim bana iyi geliyor en azindan barışma tarihlerim konusunda. Ama baktiranlar oldu beğenmediler bu yüzden arayacaksan 10 dk falan baktığını birde çok soru soramayacagini göz önünde tutarak araEskişehirden mehmet in nosunu yazar mısınız sıradan birisi değildir umarım ya
elmira ya baktırdım ortalamadan daha iyi ama süper diyemem çünkü bana geçmişle geleceği karıştırdı gibi geldi şahsen bu da çok önemli bir mevzu aslında cunku dediği durum imkansız ötesi birşey ama karsı tarafla ilgili somut durumlarda da bildi şahsen kafam karıştı ama umarım o geçmişle geleceği karıştırmamıştır çünkü adamın tekrar dönmek istrmesi İmkansızzzzZzz
Me
Mehmeti burada ben söylemiştim bana iyi geliyor en azindan barışma tarihlerim konusunda. Ama baktiranlar oldu beğenmediler bu yüzden arayacaksan 10 dk falan baktığını birde çok soru soramayacagini göz önünde tutarak ara
Nakta var ınstgramda çok iyi karakter analiz yapıyor ben ona baktırıyorum kişilerle ilgili karekter analizi çok dogru bakar geleceği bilemem
Niko kim, nerede?
Canım elmira nerede bakıyor? telefonda bakıyorsa özelden verir misin? Ayrıca mehmet'in numarasına ulaşırsan bana da verir misin
Merhaba kızlar bana mesaj atmışsınız bu Ayşe hanım için arkadaşım böyle yazmış. Selma hanımın numarasında yanlış çıkıyormuş anlamadım bende
Bende Zeynep neleri karıştırdı bir bilseniz....adam araba ile kaza yapacak dedi, ben yaptım, adamın işi kötü gidecek dedi benim gidiyor.... daha neler neler
Kişilik analizi iyi bence barışma tarihlerimide bildi benim 2 aydır baktirmiyordum bugün Gene kavga ettim ve bitirdim akşam iş çıkışı baktircam bakalim. Zaten fala başlarken ilk o konuşuyor sonra soru varmi die soruyor 2 veya 3 sorudan sonra bitiriyorTek sorun kısa bakması ve soru sordurmamaksa fazla ne iyi bende soru sormayı sevmem hiç onun dışında nasılmış falı net biliyormu ben anlatmadan tak tak tak
Kişilik analizi iyi bence barışma tarihlerimide bildi benim 2 aydır baktirmiyordum bugün Gene kavga ettim ve bitirdim akşam iş çıkışı baktircam bakalim. Zaten fala başlarken ilk o konuşuyor sonra soru varmi die soruyor 2 veya 3 sorudan sonra bitiriyor
Aynen . numarayı vermiyorum çünkü çok verdim sonra beğenmedik diolar bulamazsan yollarimSoru sormadığı kısım tatmin ediyor o zaman anladığım...
Aynen . numarayı vermiyorum çünkü çok verdim sonra beğenmedik diolar bulamazsan yollarim
Bende dün akşam baktırdım banada öyle geldi hiç ama hiç tatmin olmadım yeni birisini arıyorumEskişehirden mehmet in nosunu yazar mısınız sıradan birisi değildir umarım ya
elmira ya baktırdım ortalamadan daha iyi ama süper diyemem çünkü bana geçmişle geleceği karıştırdı gibi geldi şahsen bu da çok önemli bir mevzu aslında cunku dediği durum imkansız ötesi birşey ama karsı tarafla ilgili somut durumlarda da bildi şahsen kafam karıştı ama umarım o geçmişle geleceği karıştırmamıştır çünkü adamın tekrar dönmek istrmesi İmkansızzzzZzz
Elimirada kısa baktı 15 dk bile sürmedi çok uzun değil kısada olmasınTek sorun kısa bakması ve soru sordurmamaksa fazla ne iyi bende soru sormayı sevmem hiç onun dışında nasılmış falı net biliyormu ben anlatmadan tak tak tak
Elimirada kısa baktı 15 dk bile sürmedi çok uzun değil kısada olmasın
Bende dün akşam baktırdım banada öyle geldi hiç ama hiç tatmin olmadım yeni birisini arıyorum
Geçmişi zamanı şimdi gibi gördü dediğiniz şeylerin çoğu gerçekleşti dedim mesela işe başlayacaksın dedi dedim zaten 3 aydın işe gidiyorum birşey demedi ya tekrarladı durdu hoşuma gitmedi 15 dk bile sürmedi güya kahve +tarot + iskambil diye aldım 125 tl ödedim parasında değilim ama beni kulak arkası ettiSen en çok neden rahatsız oldun falda, gelecek öngörüsü mü çıkmayacak gibi yoksa olumsuz muydu falı ya aslında sanki bana bildi gibi ama emin olamıyor um
Altta yazdığım gibi canım geçmişi şuanki gibi gördü şuanki zamanı gelecek gibi gördü beni dinlemedi bile neyse belki gününde değildi yada ben değildim açıkcası memnun kalmadımFalı nasıldı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?