İstanbul'da Fal - Falcılar

Me
Mehmeti burada ben söylemiştim bana iyi geliyor en azindan barışma tarihlerim konusunda. Ama baktiranlar oldu beğenmediler bu yüzden arayacaksan 10 dk falan baktığını birde çok soru soramayacagini göz önünde tutarak ara

Tek sorun kısa bakması ve soru sordurmamaksa fazla ne iyi bende soru sormayı sevmem hiç onun dışında nasılmış falı net biliyormu ben anlatmadan tak tak tak

Nakta var ınstgramda çok iyi karakter analiz yapıyor ben ona baktırıyorum kişilerle ilgili karekter analizi çok dogru bakar geleceği bilemem

Nakta bana tam tersi çıkmıştı,ama zeynep tamamen fiyasko yorumlara yetişemedim elmirayla baktırdım gecen güzeldi ama tek sorun acaba geçmişle geleceği karıştırdı mı diye şüphelendim birde gelecek çıkmadı yazmışlar ama bana çok net şeyler söyledi gelecekte ve 2 3yıl sonrasını bile söyledi ama ben hafız falı baktırdım tek kafamdak soru işareti Geçmişle Geleceği Karıştırmış olabilir mi gidenler yorum yazabilir mi?
birde mehmet in nosunu yazar mısınız?

Merhaba kızlar bana mesaj atmışsınız bu Ayşe hanım için arkadaşım böyle yazmış. Selma hanımın numarasında yanlış çıkıyormuş anlamadım bende

Ayşe hanım Bakırköy mü, sanki medyum tarzındaynış iyiymiş çok hızlı konuşan kadınmı

Elmira hakkında son zamanlarda gidenlerden özellikle yorum alabilir miyim uzak gelecek tw verdi bana çünkü merak ediyorum

Kızlar birde Kadıköy Limon cafe Hülya abla iskambil ve kahve bakıyor baktırıpta memnun kalan oldu mu Anadolu yakasında kimse baktırmıyor mu fal ya..

Tek sorun kısa bakması ve soru sordurmamaksa fazla ne iyi bende soru sormayı sevmem hiç onun dışında nasılmış falı net biliyormu ben anlatmadan tak tak tak
Kişilik analizi iyi bence barışma tarihlerimide bildi benim 2 aydır baktirmiyordum bugün Gene kavga ettim ve bitirdim akşam iş çıkışı baktircam bakalim. Zaten fala başlarken ilk o konuşuyor sonra soru varmi die soruyor 2 veya 3 sorudan sonra bitiriyor

Soru sormadığı kısım tatmin ediyor o zaman anladığım...

Bende dün akşam baktırdım banada öyle geldi hiç ama hiç tatmin olmadım yeni birisini arıyorum

Elimirada kısa baktı 15 dk bile sürmedi çok uzun değil kısada olmasın

Bende dün akşam baktırdım banada öyle geldi hiç ama hiç tatmin olmadım yeni birisini arıyorum

Sen en çok neden rahatsız oldun falda, gelecek öngörüsü mü çıkmayacak gibi yoksa olumsuz muydu falı ya aslında sanki bana bildi gibi ama emin olamıyor um

Sen en çok neden rahatsız oldun falda, gelecek öngörüsü mü çıkmayacak gibi yoksa olumsuz muydu falı ya aslında sanki bana bildi gibi ama emin olamıyor um
Geçmişi zamanı şimdi gibi gördü dediğiniz şeylerin çoğu gerçekleşti dedim mesela işe başlayacaksın dedi dedim zaten 3 aydın işe gidiyorum birşey demedi ya tekrarladı durdu hoşuma gitmedi 15 dk bile sürmedi güya kahve +tarot + iskambil diye aldım 125 tl ödedim parasında değilim ama beni kulak arkası etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…