Evet elmira bende geçmişi şuanki zaman gibi gördü şimdiki zamanı gelecek gibi gördü sanki saçmaladı ya ne bileyim hoşuma gitmedi açıkcası hafız falı nasıl oluyor banada saydı işte tarot , sonra kahve +tarot + iskambil sonra mürekkep falı dediNakta bana tam tersi çıkmıştı,ama zeynep tamamen fiyasko yorumlara yetişemedim elmirayla baktırdım gecen güzeldi ama tek sorun acaba geçmişle geleceği karıştırdı mı diye şüphelendim birde gelecek çıkmadı yazmışlar ama bana çok net şeyler söyledi gelecekte ve 2 3yıl sonrasını bile söyledi ama ben hafız falı baktırdım tek kafamdak soru işareti Geçmişle Geleceği Karıştırmış olabilir mi gidenler yorum yazabilir mi?
birde mehmet in nosunu yazar mısınız?
Neslihana baktirmistim zayif esmer bir kadinsa bakirkoydeyse yeri ayni kisiden bahsediyoruz demektir bende hic bir soyledigi cikmadi bilgin olsunKızlar sütlü kahve Neslihan ile ilgili yorum alabilir miyim baktiran varsa. Baktirdim hayatımdaki herşeyi bildi. Bı de gelecek dönemle ilgili iyi bakiyo dediğim falcilar ile aynı şeyi söyledi. Sizden de yorum alabilir miyim Neslihan nasil
Kuzenim baktirdi ama 300 tl demisti uzun bakmis ama bisey bilememisDasdar sen hiç İzmir’deki gülistana baktırdın mı onu çok merak ediyorum doğrusu ama çok pahalı 500 tl
Safiyenin nosunu atarmısıbızevinde bakıyor evı nerde dersen carsı da meydanın ıcınde de tarıf edemem kı sımdı tel no yazayım . ben ıkı kere gıttım ıkısı de kotu cıktı ama nedense dogru dedı . madem dogruyu arıyoruz. ama tabı her dedı de olacak dıye bırsey yok tabıı cıkmayanlar da vardı bır ıkı tane
elmira zaten ilk bakarken söyle dedi anlatacaklarımı geçmişte oldu yada ya da olmadı diye söyle dedi. bana ayrılmıssınız dedı yo ayrılmadık kı gorusuyoruz dedım. 20 gun sonra kavga ıle ayrıldık dıyecegım su kı gelecek ve gecmısı karsıtırır onu da artık yasadıklarımıza gore bız yorumlucaz ama ramek elmıradan bır tık daha ıyı hele gecmıs an gercekten ıyı gelecek bende bıldı ama bazı arkadaslarımda cıkartamadı bellı olmuyor bekleyıp goruyoruzGeçmişi zamanı şimdi gibi gördü dediğiniz şeylerin çoğu gerçekleşti dedim mesela işe başlayacaksın dedi dedim zaten 3 aydın işe gidiyorum birşey demedi ya tekrarladı durdu hoşuma gitmedi 15 dk bile sürmedi güya kahve +tarot + iskambil diye aldım 125 tl ödedim parasında değilim ama beni kulak arkası etti
Dediklerin doğru geleceği bekleyip göreceğizelmira zaten ilk bakarken söyle dedi anlatacaklarımı geçmişte oldu yada ya da olmadı diye söyle dedi. bana ayrılmıssınız dedı yo ayrılmadık kı gorusuyoruz dedım. 20 gun sonra kavga ıle ayrıldık dıyecegım su kı gelecek ve gecmısı karsıtırır onu da artık yasadıklarımıza gore bız yorumlucaz ama ramek elmıradan bır tık daha ıyı hele gecmıs an gercekten ıyı gelecek bende bıldı ama bazı arkadaslarımda cıkartamadı bellı olmuyor bekleyıp goruyoruz
Burada ismi çok geçiyor merak ediyorum ama işte ücreti gerçekten çok Yüksek şuanki şartlarımdan dolayıKuzenim baktirdi ama 300 tl demisti uzun bakmis ama bisey bilememis
Ramek tarot mu bakıyorelmira zaten ilk bakarken söyle dedi anlatacaklarımı geçmişte oldu yada ya da olmadı diye söyle dedi. bana ayrılmıssınız dedı yo ayrılmadık kı gorusuyoruz dedım. 20 gun sonra kavga ıle ayrıldık dıyecegım su kı gelecek ve gecmısı karsıtırır onu da artık yasadıklarımıza gore bız yorumlucaz ama ramek elmıradan bır tık daha ıyı hele gecmıs an gercekten ıyı gelecek bende bıldı ama bazı arkadaslarımda cıkartamadı bellı olmuyor bekleyıp goruyoruz
ben seda ablaya baktırıyorum sürekli telefondan da bakıyor yeri de bahçelievlerde ben memnun kalmıştım istanbulda çok falcı gezdim devamlı baktırdıgım tek kişi kendisi suan tarot bakıyor mu bilmiyorum ben genelde kahve baktırıyorum nosunu yazaym kızlar ...
ben suya baktırdımRamek tarot mu bakıyor
Yeni üye olmuşsunuz. Reklam değildir umarım, neyse forumdan bir kaç kişi dener ve memnun kalırsa bende baktırırımben seda ablaya baktırıyorum sürekli telefondan da bakıyor yeri de bahçelievlerde ben memnun kalmıştım istanbulda çok falcı gezdim devamlı baktırdıgım tek kişi kendisi suan tarot bakıyor mu bilmiyorum ben genelde kahve baktırıyorum nosunu yazaym kızlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?