İstanbul'da Fal - Falcılar

Evet elmira bende geçmişi şuanki zaman gibi gördü şimdiki zamanı gelecek gibi gördü sanki saçmaladı ya ne bileyim hoşuma gitmedi açıkcası hafız falı nasıl oluyor banada saydı işte tarot , sonra kahve +tarot + iskambil sonra mürekkep falı dedi

Neslihana baktirmistim zayif esmer bir kadinsa bakirkoydeyse yeri ayni kisiden bahsediyoruz demektir bende hic bir soyledigi cikmadi bilgin olsun

Dasdar sen hiç İzmir’deki gülistana baktırdın mı onu çok merak ediyorum doğrusu ama çok pahalı 500 tl

Bakırköy fincan cafe Şenay a baktiran var mı yorum alabilir miyim

Safiyenin nosunu atarmısıbız

elmira zaten ilk bakarken söyle dedi anlatacaklarımı geçmişte oldu yada ya da olmadı diye söyle dedi. bana ayrılmıssınız dedı yo ayrılmadık kı gorusuyoruz dedım. 20 gun sonra kavga ıle ayrıldık dıyecegım su kı gelecek ve gecmısı karsıtırır onu da artık yasadıklarımıza gore bız yorumlucaz ama ramek elmıradan bır tık daha ıyı hele gecmıs an gercekten ıyı gelecek bende bıldı ama bazı arkadaslarımda cıkartamadı bellı olmuyor bekleyıp goruyoruz

Dediklerin doğru geleceği bekleyip göreceğiz

Ramek tarot mu bakıyor

Kızlar selamlar olsun. Yaklaşık 3 hafta önce Mersinden Neslihan Ablaya baktırdım. Babanla ilgili uyarıyolar, yanında ve destek olsun diyolar dedi bir kaç kere üst üste. Anlayamadım o anda. Görüşmeden bir kaç gün sonrasında babannem kalça kemiğini kırdı 2 haftadır yoğun bakımda. Babamda 4 gündür yatıyor bel fıtığından, sabah akşam hastanedeyiz. Yaklaşık 4-5 yıl veriyolar geçmişten biri arıyor sana ulaşıyor dedi, dediği gibi oldu. Ankarayla ilgili bir bağ var dedi, Ankarayla ilgili bi durum oldu. Diğer söylediği şeylerin hepsini telefonla konuşurken deftere not almışım dün defteri okurken fark ettim, yazmak istedim. Diğer söylediği şeyler için vakit var, dediği gibi olursa yazarım. Sevgiler.

kızlar selam. şu telden bakan zeynep ne kadara bakıyor acaba? işini çok savsaklıyor diyenler olmuş ama anı da iyi biliyor gibi anladım sanki. iletişim bilgilerini paylaşabilecek biri olursa çok sevinirimm

ben seda ablaya baktırıyorum sürekli telefondan da bakıyor yeri de bahçelievlerde ben memnun kalmıştım istanbulda çok falcı gezdim devamlı baktırdıgım tek kişi kendisi suan tarot bakıyor mu bilmiyorum ben genelde kahve baktırıyorum nosunu yazaym kızlar ....

Son düzenleyen: Moderatör:

evde mi bakiyor

Yeni üye olmuşsunuz. Reklam değildir umarım, neyse forumdan bir kaç kişi dener ve memnun kalırsa bende baktırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…