Altta yazdığım gibi canım geçmişi şuanki gibi gördü şuanki zamanı gelecek gibi gördü beni dinlemedi bile neyse belki gününde değildi yada ben değildim açıkcası memnun kalmadım
Dasdar sen hiç İzmir’deki gülistana baktırdın mı onu çok merak ediyorum doğrusu ama çok pahalı 500 tl
elmira zaten ilk bakarken söyle dedi anlatacaklarımı geçmişte oldu yada ya da olmadı diye söyle dedi. bana ayrılmıssınız dedı yo ayrılmadık kı gorusuyoruz dedım. 20 gun sonra kavga ıle ayrıldık dıyecegım su kı gelecek ve gecmısı karsıtırır onu da artık yasadıklarımıza gore bız yorumlucaz ama ramek elmıradan bır tık daha ıyı hele gecmıs an gercekten ıyı gelecek bende bıldı ama bazı arkadaslarımda cıkartamadı bellı olmuyor bekleyıp goruyoruz
yoo üyeliğim bir aylık nerdeyse reklam olsa onun için üye olurdum ve o gün yazardım bunu ve evet memnun kaldığım bişeyin reklamını burda yapıyosam bu insanları bilgilendirmek için baktırıp baktırmamak karar meselesi ben fal konusund istanbulda cok gezdim ve hala farklı kişilere baktırırım baslığa katkım olsun istedim bende tavsiye alıyorumYeni üye olmuşsunuz. Reklam değildir umarım, neyse forumdan bir kaç kişi dener ve memnun kalırsa bende baktırırım
telefonda istanbuldaysanız konusun bence abuk subuk fiyatlar istemiyoevde mi bakiyor
Şenay çok kötü biz 5 kişi gitmistik hiç bir dediği çıkmadı çok berbattiBakırköy fincan cafe Şenay a baktiran var mı yorum alabilir miyim
Numarasını alabilir miyim?Telefonla aradım
canım sedaya baktır bahçelievlerde gerçekten memnun kalırsın tavsiye ettiklerimden kötü yrum almadım hiç 60a bakıyordu en sonFiyat aralığı 80 .100 arası bütün falcıların çaremdekiler yol geçen hanı gibi bence onlar bile 50.60 tl den aşağı bakmıyor ve günde 100 kişiye aynı şeyi anlatıp duruyorlar buna çok şahit oldum
Canım ya kusura bakma Kafam çok karışık anlamadimNumarasını alabilir miyim?
Güneş hanıma hiç baktirmadi isen ilk falı iyi. Tatlı bir bayan enerjisi güzel. Karakter analizi fena değil. Dikkate alırsan eğer beni ilk faldan sonra baktırmam tavsiye etmem boşuna 100 tl gider. Ben aynı hatayı yaptimKızlar çok soru soruyorum ama artık iyi falcı pek yok napalmkırk kere düşünüyorum baktırırken Güneş hanım nerede bakıyor en önemlisi enerjisi an ve geçmişte nokta atışları nasıl? Beni tekrardan şaşırtan falcı arıyorum eskiden telefonda baktırdıklalrım bile çok iyiydi tutku kuzey ben daha konuşmadan tak tak tak söylerlerdi anlık durumu ozmnlar sonradan bozuldu elmira da biraz öyle ama enerjisini sevemedim ben birde eskileri gibi değil mesela ben 1yıldır konuşmuyorum o görünmedi geçen yıllarda kuzeydi tutkuydu hatta çatlak zeynepti açardım telefonu ayrıysa ayrısınız derdi şu şu şu sebepten dolayı derlerdi şimdi kime baktırsam çok genel geçer yorumlar yapıyorlar bu sene fal için iyi bir yıl olmadı ama Allah tan akrep yeni ayı ve 2020yılı psişik güçler için iyi bir yılı veriyor...
Ay bende burç yorumu gibi oldu Analiz yaptım
Ama ne yapayım falın da eski tadı yok artık beni heycanlandıran yeni bir falcı arıyorum mesela eskiden haftada bir ayda bi Baktırsam bile o kadar kısa aralık taki değişiklikleri bile gore biliyorlardı neydi o günler ya..
Kızlar çok soru soruyorum ama artık iyi falcı pek yok napalmkırk kere düşünüyorum baktırırken Güneş hanım nerede bakıyor en önemlisi enerjisi an ve geçmişte nokta atışları nasıl? Beni tekrardan şaşırtan falcı arıyorum eskiden telefonda baktırdıklalrım bile çok iyiydi tutku kuzey ben daha konuşmadan tak tak tak söylerlerdi anlık durumu ozmnlar sonradan bozuldu elmira da biraz öyle ama enerjisini sevemedim ben birde eskileri gibi değil mesela ben 1yıldır konuşmuyorum o görünmedi geçen yıllarda kuzeydi tutkuydu hatta çatlak zeynepti açardım telefonu ayrıysa ayrısınız derdi şu şu şu sebepten dolayı derlerdi şimdi kime baktırsam çok genel geçer yorumlar yapıyorlar bu sene fal için iyi bir yıl olmadı ama Allah tan akrep yeni ayı ve 2020yılı psişik güçler için iyi bir yılı veriyor...
Ay bende burç yorumu gibi oldu Analiz yaptım
Ama ne yapayım falın da eski tadı yok artık beni heycanlandıran yeni bir falcı arıyorum mesela eskiden haftada bir ayda bi Baktırsam bile o kadar kısa aralık taki değişiklikleri bile gore biliyorlardı neydi o günler ya..
akrep yeni ayının tam karşısında uranüs var. beklenmedik çok ciddi, şok edici değişimlere ve doğal afetlere gebe bir yeni ay olacak.
çok da sevimli değil.
akrep zaten kaos demek. karşısında da boğa daki uranüs. cıx.
Kızlar slm sabah dideme baktirdim. Ufak bi durum için fal işini kapattigimi soylemistim. Hem ofis açmış hemde yildizname ve su bakımını birlestirip kapmpanya yapmış haberiniz olsun. Ilişki konusu için oneririm herzaman biliyosunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?