İstanbul'da Fal - Falcılar

Altta yazdığım gibi canım geçmişi şuanki gibi gördü şuanki zamanı gelecek gibi gördü beni dinlemedi bile neyse belki gününde değildi yada ben değildim açıkcası memnun kalmadım

Ben hafiz baktirmistim o biraz daha detayliydi
Bende ilk basta karistiriyor sandim ama bana 2yik sonrayida soyledi, karistirsa onuda goremezdi diye dusunuyorum

AA o zaman güzel geleceği geçmiş gibigörmsi daha iyi bu tarz fallarda çıkma olasılığı yuksek demekki iyi bende heycanlandım bakayım umarım vadesi erken tutar

Ramek nasıl bakıyor suya iyi mi yorumlardan okuduğum kadarıyla biraz negatif konuşuyormus doğru mu bu
Son zamanlarda kendilerini geliştirmişte olabilirler oyuzden sordum elmira iyiydi çıkmıyo dediler ama sanrm kendinı geliştirmiş RAMrk in nosunu fiyatını yazar mısınız

Yeni üye olmuşsunuz. Reklam değildir umarım, neyse forumdan bir kaç kişi dener ve memnun kalırsa bende baktırırım
yoo üyeliğim bir aylık nerdeyse reklam olsa onun için üye olurdum ve o gün yazardım bunu ve evet memnun kaldığım bişeyin reklamını burda yapıyosam bu insanları bilgilendirmek için baktırıp baktırmamak karar meselesi ben fal konusund istanbulda cok gezdim ve hala farklı kişilere baktırırım baslığa katkım olsun istedim bende tavsiye alıyorum

canım sedaya baktır bahçelievlerde gerçekten memnun kalırsın tavsiye ettiklerimden kötü yrum almadım hiç 60a bakıyordu en son

Kızlar çok soru soruyorum ama artık iyi falcı pek yok napalm kırk kere düşünüyorum baktırırken Güneş hanım nerede bakıyor en önemlisi enerjisi an ve geçmişte nokta atışları nasıl? Beni tekrardan şaşırtan falcı arıyorum eskiden telefonda baktırdıklalrım bile çok iyiydi tutku kuzey ben daha konuşmadan tak tak tak söylerlerdi anlık durumu ozmnlar sonradan bozuldu elmira da biraz öyle ama enerjisini sevemedim ben birde eskileri gibi değil mesela ben 1yıldır konuşmuyorum o görünmedi geçen yıllarda kuzeydi tutkuydu hatta çatlak zeynepti açardım telefonu ayrıysa ayrısınız derdi şu şu şu sebepten dolayı derlerdi şimdi kime baktırsam çok genel geçer yorumlar yapıyorlar bu sene fal için iyi bir yıl olmadı ama Allah tan akrep yeni ayı ve 2020yılı psişik güçler için iyi bir yılı veriyor...
Ay bende burç yorumu gibi oldu Analiz yaptım
Ama ne yapayım falın da eski tadı yok artık beni heycanlandıran yeni bir falcı arıyorum mesela eskiden haftada bir ayda bi Baktırsam bile o kadar kısa aralık taki değişiklikleri bile gore biliyorlardı neydi o günler ya..

Güneş hanıma hiç baktirmadi isen ilk falı iyi. Tatlı bir bayan enerjisi güzel. Karakter analizi fena değil. Dikkate alırsan eğer beni ilk faldan sonra baktırmam tavsiye etmem boşuna 100 tl gider. Ben aynı hatayı yaptim

Seda denilen bayana Whatsaptan yazdim merak ettim fiatı falan nedir diye? Çok yoğunum sadece Whatsaptan yazarak bakıyorum dedi .bende tamam kalsın dedim. Bilginiz olsun bana çok mantıklı gelmedi

akrep yeni ayının tam karşısında uranüs var. beklenmedik çok ciddi, şok edici değişimlere ve doğal afetlere gebe bir yeni ay olacak.
çok da sevimli değil.
akrep zaten kaos demek. karşısında da boğa daki uranüs. cıx.

Arkadaşımla 26 sında kibrisa gidiyorum kör kadınları bulmaya. Lütfen bu konuda bir bilgisi olan veya duyan özelden yazabilir mi? Gerçekten vereceğiniz her türlü bilgiye ihtiyacımiz var. Allah rızası için mutlaka burdan bilenler var

Kızlar slm sabah dideme baktirdim. Ufak bi durum için fal işini kapattigimi soylemistim. Hem ofis açmış hemde yildizname ve su bakımını birlestirip kapmpanya yapmış haberiniz olsun. Ilişki konusu için oneririm herzaman biliyosunuz.

Bu farklı bir konu, benim dediğim hislerin açılması bu da olacak.. Olmayacak birşey deil

Didem hangi didem şu iyi bakan mı nasıl tavsiye eder misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…