Güneş hanıma hiç baktirmadi isen ilk falı iyi. Tatlı bir bayan enerjisi güzel. Karakter analizi fena değil. Dikkate alırsan eğer beni ilk faldan sonra baktırmam tavsiye etmem boşuna 100 tl gider. Ben aynı hatayı yaptim
şu didemi surekli olarak araliklarla övüyorsun dikkatimden kacmiyor.ortak iş falan mi yapiyorsunuz acaba?kampanyalarini falan soyluyorsun burada cok garip gercrktrn.kendisinr baktirdim benim 5 ayimi yedi.kendinden de cok emindi.sonra cikmadi galiniz cok emindiniz acaba bit sorun mu var diyince cevap dahi verme tenezzulunde bulunmadi.sacma sapan insanlari övmeyin burda.insanlar umut ediyor para harciyor.dogru degil.Kızlar slm sabah dideme baktirdim. Ufak bi durum için fal işini kapattigimi soylemistim. Hem ofis açmış hemde yildizname ve su bakımını birlestirip kapmpanya yapmış haberiniz olsun. Ilişki konusu için oneririm herzaman biliyosunuz.
Canım baya eskilere 5 6 yıl öncelere gidersen eğer yığınla kullanıcı var kendisine gidip ve fallarının çıktığını yazan ve reklama ihtiyacı yok kadının. Bende ofis actigini ogrenince yazmak istedim. Kadin her konuda degil zaten sadece iliskide karsi tarafın aklını okumada basarili. Beraber çalışmak keşke öyle guclerim olsaydı:)şu didemi surekli olarak araliklarla övüyorsun dikkatimden kacmiyor.ortak iş falan mi yapiyorsunuz acaba?kampanyalarini falan soyluyorsun burada cok garip gercrktrn.kendisinr baktirdim benim 5 ayimi yedi.kendinden de cok emindi.sonra cikmadi galiniz cok emindiniz acaba bit sorun mu var diyince cevap dahi verme tenezzulunde bulunmadi.sacma sapan insanlari övmeyin burda.insanlar umut ediyor para harciyor.dogru degil.
Kadıköy sığınak cafe'deNiko kim, nerede?
canım sedaya baktır bahçelievlerde gerçekten memnun kalırsın tavsiye ettiklerimden kötü yrum almadım hiç 60a bakıyordu en son
hep ayni cevabi veriyorsun yazanlara...akil okumada başarisini soyleyeyim sana:didem:asla yüzük yok akildan evlilik gecmiyor,takiliyorlar,kizi ciddiye almiyor. fal baktiran:ama yüzük takmişlar,evlilik teklif etmiş? didemCanım baya eskilere 5 6 yıl öncelere gidersen eğer yığınla kullanıcı var kendisine gidip ve fallarının çıktığını yazan ve reklama ihtiyacı yok kadının. Bende ofis actigini ogrenince yazmak istedim. Kadin her konuda degil zaten sadece iliskide karsi tarafın aklını okumada basarili. Beraber çalışmak keşke öyle guclerim olsaydı:)
Kimin dedigi cikiyor ki zaten, ben birine baktirdim ani ve gecmisi super bildi gelecek icin vade verdi araliga, simdi o kisiyi burda yazmiycam reklam falan denir diye, eger vadesi tutarsa fali cikarsa paylasicam isteyen baktirir, umarim dedigi cikar da yazarim araliktaEvet ekimin bittiğini kabul ederek yazıyorum. Herkesin söylediği şu ekimin en gec sonu var ya çok yakışıklı çok zengin gerçek askimla karşılaşmadım. Bütün burada adı geçenler karşılaşacağımı söyledi. Ramek ole birini ben goremedim dedi bir de gulistan üzülerek söylüyorum ole birini görmedim dedi bir de tutku pek bana ole birsey gözükmedı dedi. Diğerleri çıkacak dedi çıkmadı. Neslihan hande kuba cafe esra kuba cafe eda siginak cafe niko baba vanga emre melekler kahvesi gamze ve daha adını sayamadigim bir çok kişi bunu dedi hatta ekimde ilişkim başlamış olacaktı. Yani çıkmadı fallar öyle soyliyim
Insallah çıksın da birinin ki o da yeter.zaten ani ve gecmisi herkes az çok bilio gelecek hiç yok nerdeyse. Hatta şu ani da bilmiyip insanı yanlış yönlendiren de bir sürü falcı var. En iyisi kimseye gitmemekKimin dedigi cikiyor ki zaten, ben birine baktirdim ani ve gecmisi super bildi gelecek icin vade verdi araliga, simdi o kisiyi burda yazmiycam reklam falan denir diye, eger vadesi tutarsa fali cikarsa paylasicam isteyen baktirir, umarim dedigi cikar da yazarim aralikta
Ben kızmıyorum çünkü kimse birçok şeyi bilemez sadece terapi gibi geliyor bana kendimi iyi hissediyorumFalcılara kızıyorsunuz da siz falcıların dediğine göre mi hareket ediyorsunuz. Mesela sevgilinin aklında başka biri var dediğinde ondan uzaklaşıyor musunuz?
ramek ve elmira bende de anda çok iyilerdi. hissettiklerimi pat pat söylediler. ama gelecekle ilgili vadeler uzun halen bir şey diyemiyorum o yüzden. vadeler bitmedende kimsenin günahını alamıyorum...ama bir kere daha düşününce diyorumki geleceği bilen falcı yok hepsi fosssramek de anda ve gecmiste iyiydi.fakat fali cikmadi.ayni sekilde sordugumda fal sonucta ben emin olamam ki cevabini verdi.bilgilendirme icin yaziyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?