İstanbul'da Fal - Falcılar

İkinciye gerek yok zaten de ben biraz daha medyum gibi olsun istiyorum

şu didemi surekli olarak araliklarla övüyorsun dikkatimden kacmiyor.ortak iş falan mi yapiyorsunuz acaba?kampanyalarini falan soyluyorsun burada cok garip gercrktrn.kendisinr baktirdim benim 5 ayimi yedi.kendinden de cok emindi.sonra cikmadi galiniz cok emindiniz acaba bit sorun mu var diyince cevap dahi verme tenezzulunde bulunmadi.sacma sapan insanlari övmeyin burda.insanlar umut ediyor para harciyor.dogru degil.

güneş icin de,maalesef bana en basindan olumsuz konusan ve ince ayrintilariyla bilen kisi odur.keske bilmese ve cikmasa fallari.bu arada kuzey eskişehir kadir mehmet kader hanim lf cafe canan tutku alpereraslan madam denis hepsi patladi.

Canım baya eskilere 5 6 yıl öncelere gidersen eğer yığınla kullanıcı var kendisine gidip ve fallarının çıktığını yazan ve reklama ihtiyacı yok kadının. Bende ofis actigini ogrenince yazmak istedim. Kadin her konuda degil zaten sadece iliskide karsi tarafın aklını okumada basarili. Beraber çalışmak keşke öyle guclerim olsaydı:)

Yaaa tuh ne zaman bir falcı için karar kılsam kötü yorumlar geliyor vazgeçiyorum ofof

Yaaa tuh ne zaman bir falcı için karar kılsam kötü yorumlar geliyor vazgeçiyorum ofof

Yaaa tuh ne zaman bir falcı için karar kılsam olumsuz yorum geliyor vazgeçiyorum yaaa tuh nolcak boyle
Mersin ki Neslihan hnm a baktıran varmı buarada telde

hep ayni cevabi veriyorsun yazanlara...akil okumada başarisini soyleyeyim sana:didem:asla yüzük yok akildan evlilik gecmiyor,takiliyorlar,kizi ciddiye almiyor. fal baktiran:ama yüzük takmişlar,evlilik teklif etmiş? didemylesine takilmis bir sey.aradan birkac ay gecer kisiler evlenir.bu mu iyi akıl okuma,birak Allah aşkina.zamaninda sana yardimi olmuş diye burda gereksiz övme kişileri.kötüyse kötüdür.bak çikmadi diye kötü demiyorum yanlis anlama.cikmayabilir,Allah degil kimse.ama zihin okumada da anda da kötü.net.

Evet ekimin bittiğini kabul ederek yazıyorum. Herkesin söylediği şu ekimin en gec sonu var ya çok yakışıklı çok zengin gerçek askimla karşılaşmadım. Bütün burada adı geçenler karşılaşacağımı söyledi. Ramek ole birini ben goremedim dedi bir de gulistan üzülerek söylüyorum ole birini görmedim dedi bir de tutku pek bana ole birsey gözükmedı dedi. Diğerleri çıkacak dedi çıkmadı. Neslihan hande kuba cafe esra kuba cafe eda siginak cafe niko baba vanga emre melekler kahvesi gamze ve daha adını sayamadigim bir çok kişi bunu dedi hatta ekimde ilişkim başlamış olacaktı. Yani çıkmadı fallar öyle soyliyim

Kimin dedigi cikiyor ki zaten, ben birine baktirdim ani ve gecmisi super bildi gelecek icin vade verdi araliga, simdi o kisiyi burda yazmiycam reklam falan denir diye, eger vadesi tutarsa fali cikarsa paylasicam isteyen baktirir, umarim dedigi cikar da yazarim aralikta

Insallah çıksın da birinin ki o da yeter.zaten ani ve gecmisi herkes az çok bilio gelecek hiç yok nerdeyse. Hatta şu ani da bilmiyip insanı yanlış yönlendiren de bir sürü falcı var. En iyisi kimseye gitmemek

Falcılara kızıyorsunuz da siz falcıların dediğine göre mi hareket ediyorsunuz. Mesela sevgilinin aklında başka biri var dediğinde ondan uzaklaşıyor musunuz?

Falcılara kızıyorsunuz da siz falcıların dediğine göre mi hareket ediyorsunuz. Mesela sevgilinin aklında başka biri var dediğinde ondan uzaklaşıyor musunuz?
Ben kızmıyorum çünkü kimse birçok şeyi bilemez sadece terapi gibi geliyor bana kendimi iyi hissediyorum

ramek de anda ve gecmiste iyiydi.fakat fali cikmadi.ayni sekilde sordugumda fal sonucta ben emin olamam ki cevabini verdi.bilgilendirme icin yaziyorum.
ramek ve elmira bende de anda çok iyilerdi. hissettiklerimi pat pat söylediler. ama gelecekle ilgili vadeler uzun halen bir şey diyemiyorum o yüzden. vadeler bitmedende kimsenin günahını alamıyorum...ama bir kere daha düşününce diyorumki geleceği bilen falcı yok hepsi fosss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…