BuradaArkadaslar merhaba 4 yil sefaköy buse hanimi aradim bulamadim çok sükür bi arkadaşım sayesinde 20 yıl önce baktirdigim ablamı buldum gerçekten temiz kalpli birine danısmak isterseniz özelden verebilirim numarasını baktıranda lütfen burdan isim yayınlamasın herkesin özelinde kalsın tek ricam budur
Elmiranın her söylediği boşbende çooook uzun zamandır bunu sorguluyorum. Keşke elmira'ya baktıran herkes birkaç yorumda bulunsa? Sizin dediğiniz gibi şu noktada sıkıştım bende. Ya olumlu olumlu diye yorum yapan bu falcılar halen bizim bitmeyen duygularımı görüyorsa ve sadece buna göre yorum yapıyorsa?? Ya da diyelim ki gerçekten karşı tarafında duyguları bitmedi dolayısıyla onunda enerjisini görüyor ve dönecek diyor ama belki de o kişi seviyor halen ama dönmeyi düşünmüyor asla. Böyle bir durum olduğu için olumla görüyorlarsa biz yandık demektir...her zamanki gibi boşa vakit, boşa para...
Bende telefon numarasını alabilir miyim acabaArkadaslar merhaba 4 yil sefaköy buse hanimi aradim bulamadim çok sükür bi arkadaşım sayesinde 20 yıl önce baktirdigim ablamı buldum gerçekten temiz kalpli birine danısmak isterseniz özelden verebilirim numarasını baktıranda lütfen burdan isim yayınlamasın herkesin özelinde kalsın tek ricam budur
3Sevgi isterseniz bana özelden mesaj atın, size benimkinin numarasını vereyim. O telefonda bakıyor, gitmeniz gerekmiyor.
Bende Alayım Numarasını ÖzeldenArkadaslar merhaba 4 yil sefaköy buse hanimi aradim bulamadim çok sükür bi arkadaşım sayesinde 20 yıl önce baktirdigim ablamı buldum gerçekten temiz kalpli birine danısmak isterseniz özelden verebilirim numarasını baktıranda lütfen burdan isim yayınlamasın herkesin özelinde kalsın tek ricam budur
Bende telefon numarasını alabilir miyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?