İstanbul'da Fal - Falcılar

Ay Kader’den bahsetmeyi unutmuşum, kabuslarımın sebebini nasıl unuturum :)
Kesinlikle fazla samimi bir kadın ama enerjisinden mi bilmiyorum baktırdığım günün gecesinde defalarca kabus gördüm ve her uyandığımda aklıma Kader geldi. Eski sevgilim için inanılmaz küfürler etmişti, çok yaratıcı küfürlerdi gerçekten :) dedikleri olmadı, ama çok uzun vadeli bir şey söylemişti. Dediği gibi olacağını da sanmıyorum.

Arkadaslar merhaba 4 yil sefaköy buse hanimi aradim bulamadim çok sükür bi arkadaşım sayesinde 20 yıl önce baktirdigim ablamı buldum gerçekten temiz kalpli birine danısmak isterseniz özelden verebilirim numarasını baktıranda lütfen burdan isim yayınlamasın herkesin özelinde kalsın tek ricam budur

Burada

Bakırköy Neslihan nasıl kızlar baktırdım bugün memnun da kaldım söyledileri isabetliydi. Gelecek çıkmasını beklemiyorm zaten ama anda nasıl sizce

Elmiranın her söylediği boş

Buse hanımın numarasını bende alabilirmiyim?
Buarada bende fal seven biriyim buraya düştüğüme göre:) inatagramda gecen hafta birine baktırdım keşfette denk geldi tilsimli_enerji diye 15 gün İçinde böle böle bişi olcak dedi maleaef oldu Ama birine baktırmaj istiyorum telefonda bakan olsa cok daha iyi olur. Mesela Zeytinburnunda ki Yumurtacıyı ve Buse hanımı merak ettm.

Buse hanımın eski telefon numarası kapalı bende arıyorum bilenler yardımcı olsun lütfen

Eski mesajlarda sefaköy gültepe mah. Tarafında oturdugu yazılmış sefaköyede gittim ama bulamadım eski numarasıda iptal eski üyelerde aktif degil dadles ve zambak1981 yazmış fakat onlarda tam bilgi yok nasil bulunur fikri olan varsa cokdua edicem

Arkadaslar merhaba ,

Antakya Hatay veya Sakarya da iyi bir falcı bilen varsa yazabilir mi?
Çok teşekkürler

Bende telefon numarasını alabilir miyim acaba

Bende Alayım Numarasını Özelden

merhaba bende alabilir miyim özelden? ayırca eskiden şuşu şengül vardı hala bakıyor mu bilen var mı acaba? numarasını kaybetmişim

Şimdiye kadar tellwe yeşilçingene bana çıktı,başka hatırladığım tutku biraz bilmişti.Bu ara sağlık konusunda canım sıkkın o nedenle baktırmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…