Arkadaslar merhaba 4 yil sefaköy buse hanimi aradim bulamadim çok sükür bi arkadaşım sayesinde 20 yıl önce baktirdigim ablamı buldum gerçekten temiz kalpli birine danısmak isterseniz özelden verebilirim numarasını baktıranda lütfen burdan isim yayınlamasın herkesin özelinde kalsın tek ricam budur
Arkadaslar merhaba 4 yil sefaköy buse hanimi aradim bulamadim çok sükür bi arkadaşım sayesinde 20 yıl önce baktirdigim ablamı buldum gerçekten temiz kalpli birine danısmak isterseniz özelden verebilirim numarasını baktıranda lütfen burdan isim yayınlamasın herkesin özelinde kalsın tek ricam budur
belki nişan atarlarKızlar çok büyük üzüntü ile yazıyorum buraya. Elmira; ramek; ayse ; gulistan;besiktas safiye hepsi bana eski erkek arkadasim icin yeni kiz arkadasindan ayrilicak dediler. Dönup donmemesi degildi ilgilendigim. Ne mi oldu ayrilmayi birak bu haftasonu nisan yaptilar ustelik 2.5 aylik iliski sonrasinda. O yuzden inanmayin. Sakin baktirmayin. Cunku insanin unutucagi varsa da unutmuyor bazi seyleri ve sonra boyle kahroluyo.
Şu İzmirli Hülya'nın telini alabilir miyiz peki:)Arkadaşlar eskiden Kasımpaşa’da fal bakan Gülşen vardı hala baktıran var mı çok oldu gitmeyeli tlfnunu kaybettim. Birde seneler önce kedimiz kayıp olmuştu bir numara verdiler bulmuştum onun tarifinleHülya İzmir’de bakıyordu tlfla sorununa söylüyordu birinle ayrılıncada açıp soruyordum az bakıyordu. Ama İzmir’de yüz yüze güzel bakıyor. Bu sene kardeşim annelerle tatile gidince dönüşte uğramışlar yanına kardeşimin işten çıkacağını tarihine kadar bildi ne zaman işe gireceğine kadar söylemişti.
alabilir miyim telini:)Burada
Umarım boşu boşuna baktırmadın, tehditkar ve sahtekarlar...Gelecek hiç çıkmıyor ama anda guvenilirmi acaba
Sakın sakın sakın çok fenalar....Madam denis kafedeki denise baktıran var mı?
ben de alabilir miyim arkadaşlar İstanbulda ve paragöz değilse?Özelden yazarsan yardım etmeye çalışayım. Bende aradığım için bulduklarim ve denediklerim var. Ozellikle istanbulda bir adama ulaşmaya çalışıyorum oldukça zorluyor bizi
Telefon nosunu özelden atabilir misinizBeylikdüzü Kolan Hastanesinin orda
Kim bu?ben de alabilir miyim arkadaşlar İstanbulda ve paragöz değilse?
Umarım boşu boşuna baktırmadın, tehditkar ve sahtekarlar...
Valla ben instagramda tilsimli_enejiye baktırdm an duygu durumu doğru verdiği bikac sey oldu ama devamını bilmiyorum. Sefaköyde biri varmıs ama bumara vermedi kimse onu arıyorumKızlar bana anı karşı tarafın hislerini düşüncelerini olası gelecekteki davranışını olumlu olumsuz söyleyecek biri lazım kımi önerirsiniz hep internet sitelerine baktırdım ama böyle olmayacak
Valla ben instagramda tilsimli_enejiye baktırdm an duygu durumu doğru verdiği bikac sey oldu ama devamını bilmiyorum. Sefaköyde biri varmıs ama bumara vermedi kimse onu arıyorum
Ben de baktırdım Tılsımlı enerjiye fena değildi,tutku ya baktırdım tutku iyi ya direk bildi yine 2 sene önce de baktırmıştım ilk falı iyiydi ikincisi pek iyi değildi.Tabi o an ki ruh hali ve enerjisi de etkiliyor.Ben hiçbir şey demeden tutku 1.5 aylık sıkıntılı süreç yaşadığımı zamanı tam doğru,isminde u ve n harfi olan kim deyip erkek arkadaşımın ismini bilmesi çok iyiydi hiçbir şeyi çelişmedi.Valla ben instagramda tilsimli_enejiye baktırdm an duygu durumu doğru verdiği bikac sey oldu ama devamını bilmiyorum. Sefaköyde biri varmıs ama bumara vermedi kimse onu arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?