İstanbul'da Fal - Falcılar

merhabalar, bende alabilir miyim numarasını, çok teşekkürler, sevgiler.

Ramek ile ilgili güncelleme yapıyorum. Dediği gibi ilerliyor demiştim ama geri alıyorum söylediğimi. Dediğinin tersi oluyor.

belki nişan atarlar

Arkadaşlar eskiden Kasımpaşa’da fal bakan Gülşen vardı hala baktıran var mı çok oldu gitmeyeli tlfnunu kaybettim. Birde seneler önce kedimiz kayıp olmuştu bir numara verdiler bulmuştum onun tarifinle Hülya İzmir’de bakıyordu tlfla sorununa söylüyordu birinle ayrılıncada açıp soruyordum az bakıyordu. Ama İzmir’de yüz yüze güzel bakıyor. Bu sene kardeşim annelerle tatile gidince dönüşte uğramışlar yanına kardeşimin işten çıkacağını tarihine kadar bildi ne zaman işe gireceğine kadar söylemişti.

Şu İzmirli Hülya'nın telini alabilir miyiz peki:)

Kızlar bana anı karşı tarafın hislerini düşüncelerini olası gelecekteki davranışını olumlu olumsuz söyleyecek biri lazım kımi önerirsiniz hep internet sitelerine baktırdım ama böyle olmayacak

Valla ben instagramda tilsimli_enejiye baktırdm an duygu durumu doğru verdiği bikac sey oldu ama devamını bilmiyorum. Sefaköyde biri varmıs ama bumara vermedi kimse onu arıyorum

Valla ben instagramda tilsimli_enejiye baktırdm an duygu durumu doğru verdiği bikac sey oldu ama devamını bilmiyorum. Sefaköyde biri varmıs ama bumara vermedi kimse onu arıyorum
Ben de baktırdım Tılsımlı enerjiye fena değildi,tutku ya baktırdım tutku iyi ya direk bildi yine 2 sene önce de baktırmıştım ilk falı iyiydi ikincisi pek iyi değildi.Tabi o an ki ruh hali ve enerjisi de etkiliyor.Ben hiçbir şey demeden tutku 1.5 aylık sıkıntılı süreç yaşadığımı zamanı tam doğru,isminde u ve n harfi olan kim deyip erkek arkadaşımın ismini bilmesi çok iyiydi hiçbir şeyi çelişmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…