İstanbul'da Fal - Falcılar

Meshur doktorumuz (dahiliyeci olmuş )yine tutkuyu övüyor ilginç mi ilginç tabiki tutkuyla beraber para gonderdigi ekmek kazandigi musterilerin gercek isimlerini arastiriyor..simdi ben bunu dedim diye acaba hangi alakasiz konuyla saldirilacak bakalim

Anlamadım kimin ismini araştırmışım ne demişim.Meşhur doktorunuz kim?Ben bu sitede kaç kez paylaşım yapmışım ki zaten kimin isimlerini araştırdım ?Ben hiçbir şey anlamadım

Anlamadım kimin ismini araştırmışım ne demişim.Meşhur doktorunuz kim?Ben bu sitede kaç kez paylaşım yapmışım ki zaten kimin isimlerini araştırdım ?Ben hiçbir şey anlamadım
Ah ah yenisiniz galiba, ilerleyen dönemlerde belli başlı kişilerin garip mesajlarına, ithamlarına, anlaşılmayan sözlerine ve reklam kokan hareketlerine alışırsınız :))

Ah ah yenisiniz galiba, ilerleyen dönemlerde belli başlı kişilerin garip mesajlarına, ithamlarına, anlaşılmayan sözlerine ve reklam kokan hareketlerine alışırsınız :))
Evet yeniyim,haklısınız galiba.Ben neden çıkar sağlayayım ki tutku ile 3 defa telefonda görüşmüşlüğüm var.Devlet hastanesinde çalışıyorum asistanım daha,maddi çıkar ne sağlayabilirim müşteri anlamında.Yeşilçingene ve tutku yu beğendim ki tutku nun ikinci falı iyi değildi diye de dedim.

Muratcan Savcı isimli kişiyi yüzleşme yerine, YouTube kanalında soramazsın-cadı bölümünde izlerseniz bence fal baktırmazsınız kendisine :)
Sorma 150 TL boşuna gitti geçen baktırdım,resmen soru sorarak fal baktı bana.

Şimdi bazı falcıların fanları, bazı falcıların düşmanları var. İsimleri geçtiği an cıngar çıkabiliyor. O yüzden şaşırma :) Tutku bana çıkmadı mesela, herkese çatır çatır çıktığı dönemlerdi.Fulya kötü denildiği dönem bana komple çıktı, sonra hiçbir dediği çıkmadı. Şu bize hiçbir faydası olmayan fal ve falcılar yüzünden yüzünü görmediğimiz insanlara çatar olduk.

Fal bakan biri o gün çok fal baktıysa enerjisinin kötü anına denk gelebiliyor.Kardeşim bakardı benim çok fazla bakınca en son sallamaya başlıyordu.

Sorma 150 TL boşuna gitti geçen baktırdım,resmen soru sorarak fal baktı bana.
Ben muratcan savci ya burada biri onerdi diye 100 tl yolladim whatsapptan birkac saniye bakti dedikleri de cikmadi hala icime o 100 tl cok oturuyor asla 40 tl uzeri kimseye hele telefonda artik baktirmiyorum

asmin eraya baktıran memnun kalan var mı asmin eray mı Asmin cafe Can mı Utku mu bilen var mı arakdaşlar yardımcı olurmusunuz

KADIKÖY - eski adı Narçın, yeni ismi ise FESLEYEN CAFE deki. Falcıyım diye geçinen ZERRİN CEYLAN adlı Şahız tam bir pislik ! telefonumuzu istiyor- anne baba sevgili resimi görmek icin. o ara telefonunu karistirip ne son aranan numaralara ve ya instagram mesajlarina bakip ordan isimleri sana söylüyor. örnegin „aylini taniyor musun“ ve herseyi yanlis söyleyip- sende sonra düzelttiginde „iste canim bende öyle demek istedim“ diyor. ona verdigim parayi helal etmiyorum. umarim bi yerinden cikar o para. insanlari kandiriyor. fincanima bir kere bile bakmadi sürekli gözü kapida kim gelmis kac kisi gelmisler. ve kendi telefonuyla oynuyor. serefsiz kadin. Ve sana bütün isimleri sayıyor, ahmet mehmet ali hüseyin hasan .. tanıyor musun? E elbet bir isimden biri vardır insanın hayatında.

KADIKÖY - eski adı Narçın, yeni ismi ise FESLEYEN CAFE deki. Falcıyım diye geçinen ZERRİN CEYLAN adlı Şahız tam bir pislik ! telefonumuzu istiyor- anne baba sevgili resimi görmek icin. o ara telefonunu karistirip ne son aranan numaralara ve ya instagram mesajlarina bakip ordan isimleri sana söylüyor. örnegin „aylini taniyor musun“ ve herseyi yanlis söyleyip- sende sonra düzelttiginde „iste canim bende öyle demek istedim“ diyor. ona verdigim parayi helal etmiyorum. umarim bi yerinden cikar o para. insanlari kandiriyor. fincanima bir kere bile bakmadi sürekli gözü kapida kim gelmis kac kisi gelmisler. ve kendi telefonuyla oynuyor. serefsiz kadin. Ve sana bütün isimleri sayıyor, ahmet mehmet ali hüseyin hasan .. tanıyor musun? E elbet bir isimden biri vardır insanın hayatında.

tutku olarak bahsettiğiniz kişiye çok önceden baktırmıştım kızlar. paranıza yazık çok boş bir bakım. elmira da aynı şekilde. eskiler bilir, boşuna o kadar para vermeyin.

Aynen yalnız tutku cok olumsuz konuşuyor elmira cok olumlu yinede ansa bildiler insan şaşırıyor gelecekte niye bilemiyor bence varlıkla baktiklari icindir

merhaba, elmira kesinlikle çıkmadı bende, bambaşka birşey oldu.. farklı senaryolar yazıyor.. baktırmaya değmez bence..

Merhabalar siz gittinizmi ücret ne alıyor merak ettim ben annem için düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…