Ben de baktırdım Tılsımlı enerjiye fena değildi,tutku ya baktırdım tutku iyi ya direk bildi yine 2 sene önce de baktırmıştım ilk falı iyiydi ikincisi pek iyi değildi.Tabi o an ki ruh hali ve enerjisi de etkiliyor.Ben hiçbir şey demeden tutku 1.5 aylık sıkıntılı süreç yaşadığımı zamanı tam doğru,isminde u ve n harfi olan kim deyip erkek arkadaşımın ismini bilmesi çok iyiydi hiçbir şeyi çelişmedi.
Anlamadım kimin ismini araştırmışım ne demişim.Meşhur doktorunuz kim?Ben bu sitede kaç kez paylaşım yapmışım ki zaten kimin isimlerini araştırdım ?Ben hiçbir şey anlamadımMeshur doktorumuz (dahiliyeci olmuş )yine tutkuyu övüyor ilginç mi ilginç tabiki tutkuyla beraber para gonderdigi ekmek kazandigi musterilerin gercek isimlerini arastiriyor..simdi ben bunu dedim diye acaba hangi alakasiz konuyla saldirilacak bakalim
Ah ah yenisiniz galiba, ilerleyen dönemlerde belli başlı kişilerin garip mesajlarına, ithamlarına, anlaşılmayan sözlerine ve reklam kokan hareketlerine alışırsınız :))Anlamadım kimin ismini araştırmışım ne demişim.Meşhur doktorunuz kim?Ben bu sitede kaç kez paylaşım yapmışım ki zaten kimin isimlerini araştırdım ?Ben hiçbir şey anlamadım
Evet yeniyim,haklısınız galiba.Ben neden çıkar sağlayayım ki tutku ile 3 defa telefonda görüşmüşlüğüm var.Devlet hastanesinde çalışıyorum asistanım daha,maddi çıkar ne sağlayabilirim müşteri anlamında.Yeşilçingene ve tutku yu beğendim ki tutku nun ikinci falı iyi değildi diye de dedim.Ah ah yenisiniz galiba, ilerleyen dönemlerde belli başlı kişilerin garip mesajlarına, ithamlarına, anlaşılmayan sözlerine ve reklam kokan hareketlerine alışırsınız :))
Sorma 150 TL boşuna gitti geçen baktırdım,resmen soru sorarak fal baktı bana.Muratcan Savcı isimli kişiyi yüzleşme yerine, YouTube kanalında soramazsın-cadı bölümünde izlerseniz bence fal baktırmazsınız kendisine :)
Şimdi bazı falcıların fanları, bazı falcıların düşmanları var. İsimleri geçtiği an cıngar çıkabiliyor. O yüzden şaşırma :) Tutku bana çıkmadı mesela, herkese çatır çatır çıktığı dönemlerdi.Fulya kötü denildiği dönem bana komple çıktı, sonra hiçbir dediği çıkmadı. Şu bize hiçbir faydası olmayan fal ve falcılar yüzünden yüzünü görmediğimiz insanlara çatar olduk.Evet yeniyim,haklısınız galiba.Ben neden çıkar sağlayayım ki tutku ile 3 defa telefonda görüşmüşlüğüm var.Devlet hastanesinde çalışıyorum asistanım daha,maddi çıkar ne sağlayabilirim müşteri anlamında.Yeşilçingene ve tutku yu beğendim ki tutku nun ikinci falı iyi değildi diye de dedim.
Fal bakan biri o gün çok fal baktıysa enerjisinin kötü anına denk gelebiliyor.Kardeşim bakardı benim çok fazla bakınca en son sallamaya başlıyordu.Şimdi bazı falcıların fanları, bazı falcıların düşmanları var. İsimleri geçtiği an cıngar çıkabiliyor. O yüzden şaşırma :) Tutku bana çıkmadı mesela, herkese çatır çatır çıktığı dönemlerdi.Fulya kötü denildiği dönem bana komple çıktı, sonra hiçbir dediği çıkmadı. Şu bize hiçbir faydası olmayan fal ve falcılar yüzünden yüzünü görmediğimiz insanlara çatar olduk.
Ben muratcan savci ya burada biri onerdi diye 100 tl yolladim whatsapptan birkac saniye bakti dedikleri de cikmadi hala icime o 100 tl cok oturuyor asla 40 tl uzeri kimseye hele telefonda artik baktirmiyorumSorma 150 TL boşuna gitti geçen baktırdım,resmen soru sorarak fal baktı bana.
asmin eraya baktıran memnun kalan var mı asmin eray mı Asmin cafe Can mı Utku mu bilen var mı arakdaşlar yardımcı olurmusunuz
KADIKÖY - eski adı Narçın, yeni ismi ise FESLEYEN CAFE deki. Falcıyım diye geçinen ZERRİN CEYLAN adlı Şahız tam bir pislik ! telefonumuzu istiyor- anne baba sevgili resimi görmek icin. o ara telefonunu karistirip ne son aranan numaralara ve ya instagram mesajlarina bakip ordan isimleri sana söylüyor. örnegin „aylini taniyor musun“ ve herseyi yanlis söyleyip- sende sonra düzelttiginde „iste canim bende öyle demek istedim“ diyor. ona verdigim parayi helal etmiyorum. umarim bi yerinden cikar o para. insanlari kandiriyor. fincanima bir kere bile bakmadi sürekli gözü kapida kim gelmis kac kisi gelmisler. ve kendi telefonuyla oynuyor. serefsiz kadin. Ve sana bütün isimleri sayıyor, ahmet mehmet ali hüseyin hasan .. tanıyor musun? E elbet bir isimden biri vardır insanın hayatında.Kadikoy Narcil kafede “Zerrin” abla var kendime yakin gordugum ve bana hayat icinden dersler verdigi icin abla diyorum hem lisansli voleybol oynamis bide yasam kocu ekonomi mezuni yani oyle bos bir falci degil falci degil yasam kocu daha digrususoyledikeleri en fazla 1 aya kadar suruyor 2. Ayni bilmiyo cikmasi ben ilk gidisimde umutlu degildim cunlu isyanbuldaki falcilar bir turlu istedigimi vermedi carsamba gunu gittim soyledikleri
Cuma cikti sok olmustum hem size oneri ve ders veriyo hemde cok iyi biliyor mutlaka gidin derim
tutku olarak bahsettiğiniz kişiye çok önceden baktırmıştım kızlar. paranıza yazık çok boş bir bakım. elmira da aynı şekilde. eskiler bilir, boşuna o kadar para vermeyin.
Açıkçası benim olayım günden güne daha kötüye gittiği halde 1 yıl ara ile Elmira hep olumlu konuştu...Çok uzak bir geleceği ( 2 yıl sonrası falan ) görüyorsa belki haklı olabilir, ama şuan söyledijkleri ile gerçekler çelişiyor, anı çok iyi bildiği için ve bazı ayrıntıları tamaen olduğu gibi gördüğü için dikkate alıyorum kendisini...andan yola çıkarak da olumlu konuşuyor olamaz, çünkü mevcut durum çok olumsuz, ama ben beynimde hala adamı bitirmediğim için acaba benim düşüncelerime göre mi gelecek kurgusu yapıyor diye düşündüm, hani ben hala ümidi kesmediğim için
Elmiraya başka baktıranlar da yorum yazabilir mi ? eski deneyimi olan üyelerden bazıları geleceği tuturamadı demiş, böyle düşünen var mı ?
merhaba, elmira kesinlikle çıkmadı bende, bambaşka birşey oldu.. farklı senaryolar yazıyor.. baktırmaya değmez bence..
Merhabalar siz gittinizmi ücret ne alıyor merak ettim ben annem için düşünüyorumCanım yanlış kisi ile karıştırıyor olmayasn salih memisoglu diyorum salih mehmet değil adam fincanin f sini eline almıyor bi arkadaşım gitti o yüzden sordum giden varmi die ama 10 dk bile duramiosun hemen bakıp söylüyor. Sen yanlış kisiyi soyliyorsun sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?