İstanbul'da Fal - Falcılar

Erenköyde evinde fal bakan şebnem hanım vardı sarışın mavi gözlü. Seneler önce ona fal baktırmıştım o an bilemediğini düşünmüştüm saçma gelmişti ama daha sonra söyledikleri çıkmıştı. Tekrar gitmeyi çok istiyorum ama numarasını bulamıyorum. Numarasını bilen varsa benimle paylaşırsa çok mutlu olurum.

Arkadaslar Merhaba. Özel Mesajlar da gelmiş toplu yanıtlamak istedim. Ben enerji çalışmasına başladım. Olumlu olmadan ve yağların etkisini görmeden sizlere net birsey solemek istemedim. Çünkü paraniz falan gitmesin. Ben deneyip görmem lazim ki size de bilgi veriyim. Kimsenin 1 tl si bile boşa gitmesin.

Arkadaşlar Nikonun falı çıktı bilginiz olsun.

Mandal toprak nasil kizlae ve telefondan bakiyormu belki biri ulaşmıştır nosuna

Merhaba arkadaşlar. Eski üyeyim ama şifremi unuttum . Bir çok falcıya baktırmıştım. Şu an Öner’iniz var mı Avrupa yakası veya telefondan bakacak iyi bir falcı?

Merhabalar herkese. Geçenlerde baktırdığım 2 faldan bahsedeceğim.

Halkalı'daki Nermin Hanıma baktırdım önce. Açıkçası ben hiç beğenmedim falını. Yani anlık olarak da bildiği bir şey olmadı, gelecek de aman aman şunu bunu dedi diyemem. Hayatımdaki hiçbir şeyi bilemedi.

Geçen hafta da Osmaniye'deki Ayşe Hanıma baktırdım. Hani şu çok hızlı konuşan. Bana biraz 7 dk Demet havasında geldi. Tam fal gibi değil sanki ama yorumları çok isabetliydi. Gelecek bilemem ama anlık olarak dediği şeyler çok doğruydu.

Genel olarak çok fazla kişiye fal baktırmış biri olarak söyleyebilirim ki çoğunluğun falı çıkmadı. 10 söylediklerinden 2'si çıkıyor. Onlar da genel şeyler oluyor çoğunlukla.

Beşiktaş Safiye'yi beğeniyordum aslında mesela ama baktığı falları düşünüyorum; dediği şeylerin önemli bir kısmı olmadı. Aylar oldu baktıralı yani.

Yeşilköy'deki Esra Hanım da anlık olarak çok iyi bakıyor ama bazen tutuyor bazen tutmuyor dedikleri. Demem o ki çok da kafa yormamak lazım iyi falcı kötü falcı diye. En iyisi diye düşündüklerimin bile çıkmadıklarını görüyorum çoğu kez.

Kızlar beşiktaşta önerdiğüniz biri var mı acil bugün için hemen yazarsanız sevinirim ufak bi aram bar değerlendireyim:)))

ArkadAsla bende bu meditasyon ise yaramadı sadece uyku yaptı ben olumlu sonuc goremedim..yine param gitti

Ondan da sayfaya döndüm tekrar. Birsey sorucam en son enfal e gidenler memnun mu lütfen

Bi de ramek için yorum yapılabilir mi?? Çünkü burada çok kişi baktirdi. Rica etsem yorum yapılabilir mi

Arkadaşlar gülistanın söylediklerinin tersi çıkan ya da hiç çıkmayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…