İstanbul'da Fal - Falcılar

Bi de ramek için yorum yapılabilir mi?? Çünkü burada çok kişi baktirdi. Rica etsem yorum yapılabilir mi
Bende yakın gelecek çıktı, geçen Ağustos ayından söz ediyorum. An konusunda da doğru tespitlerde bulunmuştu, sorduğum kişinin karakter analizini çok doğru yaptığını düşünüyorum. O zaman uzak gelecek olarak bahsettiği şey ise Mart ayına denk geliyor, öyle bir gelişmenin olacağını hiç sanmıyorum.

Çok saol tesekkurler

Darıca’daki falcının bilgilerini alabilir miyim? Yıllarrr olmuş ama yeni görüyorum kusura bakmayın

Serpil hanımın numarasını paylaşabilir misiniz? çok teşekkürler.

Mandal toprak iyi mi kötü mu kizlar?yani sasirtmadi beni
Ben ona defalarca gittim. Sohbeti enerjisi çok güzeldir, insanın moralini çok yükseltir. Ama söylediği hiç bir şey çıkmadı bende. Gelecek tutmadığı gibi an konusunda bile yanıldı bana kalırsa. Ama çoğu kişiye de tutturduğu olmuş. Zaten benim hiç bir falım çıkmadı, sorun falcıda değil, benim muhattap olduğum adamlar komple arıza

Sohbeti sicakkanliligi guzel evet ama ben andan bahsediyor geçmişten mi algilayamadim ani tutturamadi gibi geldibana da evet ve gelecekte olacak diye dedigi seyleri sanki ben gecmiste yasadim kartlari bu sekilde acabilirmiyim bilemiyorum ama garip geldi bana beklentim cok daha yüksekti sanirim beni goremedi çok

Merhaba beylikdüzü Serpil hanımın tel. İni atar mısınız

Ya arkadaşlar, şu Muratcan Savcı hakkında bilgi sahibi olan var mıdır? Bir arkadaşım bahsetti ama emin olamıyorum. Kesin duyan eden olmuştur içimizde :// yardımcı olan çıkar mı?
Merhaba, kendisine düzenli olarak giderim tek kelime ile harika muhakkak deneyin derim ..

Aslında gelecege yöneliktir verdiği tarihlerde pek yanılgı olmaz tekrar bir aklınıza takılanları sorun isterseniz:)

Bende verdigi tarih de cikmadi olay da...

Cafe fincan melisa hanima baktirdinizmi yillardir fal baktiriyorum ilk zamanlar hosuma giden falcilar vardı melisada uzun zaman sonra beni heycanlandiran bir falci oldu eskiden orda bakiyormus yeni girmis.tekrardan eskilerden gidenlerden yorum bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…