Bende yakın gelecek çıktı, geçen Ağustos ayından söz ediyorum. An konusunda da doğru tespitlerde bulunmuştu, sorduğum kişinin karakter analizini çok doğru yaptığını düşünüyorum. O zaman uzak gelecek olarak bahsettiği şey ise Mart ayına denk geliyor, öyle bir gelişmenin olacağını hiç sanmıyorum.Bi de ramek için yorum yapılabilir mi?? Çünkü burada çok kişi baktirdi. Rica etsem yorum yapılabilir mi
Çok saol tesekkurlerBende yakın gelecek çıktı, geçen Ağustos ayından söz ediyorum. An konusunda da doğru tespitlerde bulunmuştu, sorduğum kişinin karakter analizini çok doğru yaptığını düşünüyorum. O zaman uzak gelecek olarak bahsettiği şey ise Mart ayına denk geliyor, öyle bir gelişmenin olacağını hiç sanmıyorum.
simdi elmıra ve ramek birbirine karisti sesi yasli ve siveli olan mı yoksa genc olan mı o cok onemli arada daglar kadar fark varBi de ramek için yorum yapılabilir mi?? Çünkü burada çok kişi baktirdi. Rica etsem yorum yapılabilir mi
Merhaba, sırf fal maceralarımı anlatıp yardımcı olmak amaçlı bu siteyi açtımm. bu arada fal isinin falcıyla kisi arasındaki uyuma göre olduğunu düsünüyorum. benim heer seyimi bilen falcı arkadasımda hicbir sey tutturamadıgı cok olmustur. Başlayayım;
Beylikdüzü Serpil Hanım: 50 tl fiyatı. evinde bakıyor. 5-6 kere gitmisimdir ilk 2si efsaneeyydi. diğerleri woww değildi ama bilmişti. zaten 3ten fazla gidince iyi olmuyor hiçbir falcı bence. isim veriyor, tarih veriyor.
Symbol Cafe-Serkan(bağdat): 43 tl fiyat. İlk iki gidisimde her sseyi bilmişti, isim veriyor. son gidisimde cok tutturamadı bıraktım artık gitmeyi. gidecekseniz sabah erkenden gitmenizi tavsiye ederim, çok asırı dolu oluyor ve sona kaldıgınızda onun da enerjisi azalıyor.
Symbol Cafe- Metin: fiyat aynı. fıs. hiç beğenmemistim.
Falsepeti Sitesinde;
ben bu siteye 2 senedir yolluyorum, bugün de şimdiye kadar attığım falları tekrar okuyup-dinleyip gerçekleşip gerçekleşmediğine baktım.
Senanur Tan: haziranda baktırdım, hicbir sey bilmemis.
Yağmur: 2 gün önce baktırdım, olumsuz şeyler söyledi genel olarak. biraz bildi.
Demir: yazılı fal yolluyor. ilk paragrafı kopyala-yapıstır yapmıstı. ama bayaa bilmisti.
Medyum Gizem: ilk falımı çok iyi bilmişti. son 2de hiç tutturamadı, kendiyle çelişti.
Dennis: baya bildi. tek sıkıntı biraz gevsek biri gibi, konusması ve arkada televizyon acıkken falınızı yollaması. biraz saygısızlık gibi. tarih veriyor.
Buğra: tatmin etmedi beni.
Yağmur Sothis: terapi gibi bir şey yapıyor. biraz bilmişti.
Bade Doğan: beğenmedim
Hale Yıldırım: londraya tekrar gideceğimi bilmişti, kişi analizi iyi yapmıştı ama biraz sallıyor gibi.
Duygu Aura: yeni bebeğimm. yeni eklendi zaten siteye. geçmiş ve anlık bilmede çok iyi. karşınızdaki kişinin duyguları düşünceleri ile ilgili şüpheniz varsa kesin öneririm. yakın geleceği de biliyor.
Nesibe Tekbaşer: biliyor ama çok karışık konuşuyor. ve falınızı 1-2 gün sonra yolluyor, enerjisinin olmasını bekliyormuş. çok aşırı wow diyemem.
Emre Dinç: yurtdışındayken resmen dertleşiyorduk canım abim. tarih veriir ve tutar. reiki enerjisiyle isteklerinizi gerçekleştirir. hisleri kuvvetli.
baya baktırmışım şu an farkettim. nasıl bir bağımlılık
Serpil hanımın numarasını paylaşabilir misiniz? çok teşekkürler.Merhaba, sırf fal maceralarımı anlatıp yardımcı olmak amaçlı bu siteyi açtımm. bu arada fal isinin falcıyla kisi arasındaki uyuma göre olduğunu düsünüyorum. benim heer seyimi bilen falcı arkadasımda hicbir sey tutturamadıgı cok olmustur. Başlayayım;
Beylikdüzü Serpil Hanım: 50 tl fiyatı. evinde bakıyor. 5-6 kere gitmisimdir ilk 2si efsaneeyydi. diğerleri woww değildi ama bilmişti. zaten 3ten fazla gidince iyi olmuyor hiçbir falcı bence. isim veriyor, tarih veriyor.
Symbol Cafe-Serkan(bağdat): 43 tl fiyat. İlk iki gidisimde her sseyi bilmişti, isim veriyor. son gidisimde cok tutturamadı bıraktım artık gitmeyi. gidecekseniz sabah erkenden gitmenizi tavsiye ederim, çok asırı dolu oluyor ve sona kaldıgınızda onun da enerjisi azalıyor.
Falsepeti Sitesinde;
ben bu siteye 2 senedir yolluyorum, bugün de şimdiye kadar attığım falları tekrar okuyup-dinleyip gerçekleşip gerçekleşmediğine baktım.
Demir: yazılı fal yolluyor. ilk paragrafı kopyala-yapıstır yapmıstı. ama bayaa bilmisti.
Medyum Gizem: ilk falımı çok iyi bilmişti. son 2de hiç tutturamadı, kendiyle çelişti.
Dennis: baya bildi. tek sıkıntı biraz gevsek biri gibi, konusması ve arkada televizyon acıkken falınızı yollaması. biraz saygısızlık gibi. tarih veriyor.
Hale Yıldırım: londraya tekrar gideceğimi bilmişti, kişi analizi iyi yapmıştı ama biraz sallıyor gibi.
Duygu Aura: yeni bebeğimm. yeni eklendi zaten siteye. geçmiş ve anlık bilmede çok iyi. karşınızdaki kişinin duyguları düşünceleri ile ilgili şüpheniz varsa kesin öneririm. yakın geleceği de biliyor.
Nesibe Tekbaşer: biliyor ama çok karışık konuşuyor. ve falınızı 1-2 gün sonra yolluyor, enerjisinin olmasını bekliyormuş. çok aşırı wow diyemem.
Emre Dinç: yurtdışındayken resmen dertleşiyorduk canım abim. tarih veriir ve tutar. reiki enerjisiyle isteklerinizi gerçekleştirir. hisleri kuvvetli.
Ben ona defalarca gittim. Sohbeti enerjisi çok güzeldir, insanın moralini çok yükseltir. Ama söylediği hiç bir şey çıkmadı bende. Gelecek tutmadığı gibi an konusunda bile yanıldı bana kalırsa. Ama çoğu kişiye de tutturduğu olmuş. Zaten benim hiç bir falım çıkmadı, sorun falcıda değil, benim muhattap olduğum adamlar komple arızaMandal toprak iyi mi kötü mu kizlar?yani sasirtmadi beni
Ben ona defalarca gittim. Sohbeti enerjisi çok güzeldir, insanın moralini çok yükseltir. Ama söylediği hiç bir şey çıkmadı bende. Gelecek tutmadığı gibi an konusunda bile yanıldı bana kalırsa. Ama çoğu kişiye de tutturduğu olmuş. Zaten benim hiç bir falım çıkmadı, sorun falcıda değil, benim muhattap olduğum adamlar komple arıza
Merhaba beylikdüzü Serpil hanımın tel. İni atar mısınızMerhaba, sırf fal maceralarımı anlatıp yardımcı olmak amaçlı bu siteyi açtımm. bu arada fal isinin falcıyla kisi arasındaki uyuma göre olduğunu düsünüyorum. benim heer seyimi bilen falcı arkadasımda hicbir sey tutturamadıgı cok olmustur. Başlayayım;
Falsepeti Sitesinde;
Merhaba, kendisine düzenli olarak giderim tek kelime ile harika muhakkak deneyin derim ..Ya arkadaşlar, şu Muratcan Savcı hakkında bilgi sahibi olan var mıdır? Bir arkadaşım bahsetti ama emin olamıyorum. Kesin duyan eden olmuştur içimizde :// yardımcı olan çıkar mı?
Aslında gelecege yöneliktir verdiği tarihlerde pek yanılgı olmaz tekrar bir aklınıza takılanları sorun isterseniz:)Sohbeti sicakkanliligi guzel evet ama ben andan bahsediyor geçmişten mi algilayamadim ani tutturamadi gibi geldibana da evet ve gelecekte olacak diye dedigi seyleri sanki ben gecmiste yasadim kartlari bu sekilde acabilirmiyim bilemiyorum ama garip geldi bana beklentim cok daha yüksekti sanirim beni goremedi çok
Muratcan Savcıyıda bir deneyin derim ..Merhaba beylikdüzü Serpil hanımın tel. İni atar mısınız
Bende verdigi tarih de cikmadi olay da...Aslında gelecege yöneliktir verdiği tarihlerde pek yanılgı olmaz tekrar bir aklınıza takılanları sorun isterseniz:)
Kim olduğunu bulabildiniz mibursada bir falci varmis cok iyi hatta ünlulerde baktiriyormus bilen var mi
Bende verdigi tarih de cikmadi olay da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?