İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben bu ara karsi yakaya sardim cafe46 nalan hakkinda olumlu yorumlar var ama bozdu mu nasil iyimidir bilemiyorum son zamanlarda giden varmi

Mrb,ben bu siteye çok eski üyeyim bu forumda da bayağ paylaşımlarım oldu,bir çok falcıya gittim ama inanın bana hepsi boş sadece zaman ve para kaybı ,ben o dönemde ciddi paralar ve zaman harcadım ,şimdi bakıyorum ki zamanında bizim gittiğimiz falcıların hepsi yalan olmuş hiç birinin adı geçmiyor :)inanmayın kandırmacalara

Canım merhaba, melisa nasıl meral ettim de bugün akşam olmadı gideyim diyorum çünkü iyi değilim pek

Merhaba. Sitenin bu forumuna yıllardır girerim. Adı geçen herkesi denedim sanırım. Falcısından medyumuna kadar. Ben de kısa değerlendirme yapayım.

Elmira: Hayatımda en yakın arkadaşlarımın bile bilmediği bir şeyi bildi. Genel olarak bu zamana kadar baktirdiklarimdan en iyisiydi. Diyalog kurmakta sohbet etmekte biraz tıkanıyorum bu kadına karşı ama kesinlikle boş birisi değil.

Symbol metin: resmen uydurukçudur ben dahil hiçbir arkadaşıma ne anı ne de geleceği bildi.

Yine symbolden serkan: her zaman iyidir birçok şeyi bilir görür ama en bilmesi gereken konularda eksik kalır.

Telefonda bakan Andaç: anı bilir ama sanki kişilik analizcisi gibidir. Anı da o yüzden bilir sanki falcı değil de iyi bir psikolog gibi. Verdiği tarihler hiç çıkmadı.

Telefondaki yiğit: ailesel ve işle alakali dedikleri ve verdiği tarihler hep çıkar ama aşk konularına verdiği tarihler ya da tespitler asla tutmadı.

Niko: anı çok iyi bilir ama verdiği tarihler tutmadi. Tam bir kaossever. Eğer hayatında kötü şeyler varsa o an, hepsini büyük bir hazla anlatıyor ve biliyor.

Beşiktaş sayife: bu işi bilenlerden. Anı da iyi bilir yakın zamanlı verdiği tarihler de genelde tutar. Çok onemli konuları görüp göremediği tartışılır ama gördüklerinde yanılmaz.

Beşiktaş fulya: en abartıldığını düşündüğüm ve sanki kasıtlı şekilde kayırılıyor gibi hissettiğim balon bi falcıdır.

Kurtuluş: en tuhaf falcılardan birisidir. Ilk etapta sacmaladığını düşünürsünüz ama konuşup stresi azalip size alışınca söylediği hemen her şeyin doğru olduğunu görürsünüz. Ama verdiği tarihler tarihlere tutmaz.

Ramek:surekli abartilan ama ne anı bilen ne de tarihleri çıkan abartılmış falcı

Mandal toprak : her zaman adından bahsedilen ama daha bugüne kadar kimseye tarih tutturamamış an bilememiş bir balon.

Tutku: ortalamanın üstünde, anı cok iyi göremese de yakın zamanlı tarihlerde pek yanılmayan beğendiğim falcılardan.

Aslında çok daha fazla falcı var da aklimda. Hepsini yazamadim. Umarim faydam olmuştur

Elmirayi bende beğenmiştim zamani tutyormu bana ekimde 4ay dedi subat ta olmasi lâzım atabilecegi seyler degildi yani ve cok uzak gelecegide soyledi mesela 2yil gibi ama ikinci baktirista sizi hatırlıyor

Elmiraya ne kadar zamanda baktirilabilir falini hatirliyor cünkü

Elmirayi bende beğenmiştim zamani tutyormu bana ekimde 4ay dedi subat ta olmasi lâzım atabilecegi seyler degildi yani ve cok uzak gelecegide soyledi mesela 2yil gibi ama ikinci baktirista sizi hatırlıyor

Elmira dediğim gibi hayatimda benden baska kimsenin bilmediği bir şeyi bildi ve hatlariyla anlattı. Hatta o olayla alakalı süreçler de verdi tamamını tutturdu. Ama işte belli bir raddeden sonra yeniden gitmek manasız oluyor o yüzden artik ona baktirmiyorum

Surecler oldu yani e guzel ..bana bir kisa bir uzak tarih verdi bekliyorum ben halâ

Elmira nerde bakıyor ne kadara bakıyor

Biliyorum ilk etapta okuyunca reklam diyeceksiniz ama yorumlarima bakarsaniz hep farkli farkli falcilari önermisim ya da sormusum zaten ben bu siteyi ilk falcı sormakla kesfettim zaten. Uzun suredir denedigim bi medyum önerecegim daha cok yasam kocu tarzinda. daha evvel dedigi biseyleri yasadim ama bnm icin önemli bir gelismeyi bekledim ben daha cokm onu da gectigimiz gunlerde yasadigim icin gönül rahatligiyla önerebilirim. Aranizda danisanlari vardir belki Medyum Buket hanım 200 liraya bakim yapiyor. Tavsiye ederim sonra bana tesekkur edersiniz

200 liraya falcıya verebilecek olsam benim derdim tasam olmamalı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…