Ben de bugün gittim melisaya yakın gelecek için birçok şey dedi. Yakın gelecek çıkıyor mu?
Çıkan şeyler oldu mu peki sende bir hafta içinde olmasını beklediğin?Bende daha bir Hafta oldu
Çıkan şeyler oldu mu peki sende bir hafta içinde olmasını beklediğin?
Elmira yi bilmem de ramek bana çıkmıyor. Ama arkadaşıma ciktiKimse kusura bakmasın Elmira ve Ramek komple uydurma ikiside hayal kırıklığı
Ya bunlar tesadüf Elmira bana dedi ki bu işyerinden uzun süre ayrılmayacaksın ertesi gün müdür çağırdı işine son verildi dedi. Bu çocuk sana dönmez dedi çocukla barıştım falan filan olan 100 lirama olduElmira yi bilmem de ramek bana çıkmıyor. Ama arkadaşıma cikti
Ben size özelden yazdımNasıl ulaşabilirim
Ramek te bana dedi işin çok iyi daha burdasin dedi 2 gün sonra ayrildim ve cok olaylı bir şekilde.Ya bunlar tesadüf Elmira bana dedi ki bu işyerinden uzun süre ayrılmayacaksın ertesi gün müdür çağırdı işine son verildi dedi. Bu çocuk sana dönmez dedi çocukla barıştım falan filan olan 100 lirama oldu
Bütün falcilar yalan artık anladim. Yok yani hepsi duzmece ona eminimRamek bana 3 hafta ve 3.ay olarak vade vermişti. SonrasındaFidelle ile konuştuğumuzda ona da aynı vadeleri verdiğini anladık. Mesela ikimize de Mart için yeni birisi demişti, benim açımdan zor bir durum.
Onun dışında aklımdaki kişi ile ilgili görüşmeleriniz çok güzel geçecek ama görüştükten sonra arayıp sormayacak demişti. Adam görüştükten sonra her gün yazmaya başladı. Yine de 3.ayı bekliyorum bakalım
Nakta’nın da bana ve birkaç kişiye gözlüklü bir beyden bahsettiğini öğrenmiştim.
Senaryo kime uyarsa işte...
son olarak burç cafe’de deniz hanıma baktırdım 2 hafta önce. Sürekli enerjin düşük, yıldızın düşük enerji çalışması yapalım dedi. Bildiği şeyler oldu ama genel olarak iyiydi diyemem.
hayır:) elmira bende süreklş nokta atışı yapıyor. ayda bir ya da 2 ayda bir baktııryorum, tam tarihler tutmasa da şu ana kadar hep olaylarım onun söylediği şekilde ilerledi. enerji meselesi sanırımElmira sadece bana mi bilmiş ya
Pembeci değilim der hep ama maalesef çok pembecitoprak mandal cafe ye benim sinirlenmemin sebebi barismayi düşünmediğim adamin barisacagini ve ondan baskasinin olmayacagini soylemesiydi bu imkansiz geldigiicin bana bende gecmisi söylüyor diye dusundum cunku suan kinden baska birsey hissetmiyorum adama karşı buyuk bir kinim var imkansiz yani oyuzdeb kızmıştım pembeci degil sanmistim
Pembeci değilim der hep ama maalesef çok pembeci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?