İstanbul'da Fal - Falcılar

Elmira yi bilmem de ramek bana çıkmıyor. Ama arkadaşıma cikti
Ya bunlar tesadüf Elmira bana dedi ki bu işyerinden uzun süre ayrılmayacaksın ertesi gün müdür çağırdı işine son verildi dedi. Bu çocuk sana dönmez dedi çocukla barıştım falan filan olan 100 lirama oldu

Ramek te bana dedi işin çok iyi daha burdasin dedi 2 gün sonra ayrildim ve cok olaylı bir şekilde.

Ramek bana 3 hafta ve 3.ay olarak vade vermişti. Sonrasında Fidelle ile konuştuğumuzda ona da aynı vadeleri verdiğini anladık. Mesela ikimize de Mart için yeni birisi demişti, benim açımdan zor bir durum.
Onun dışında aklımdaki kişi ile ilgili görüşmeleriniz çok güzel geçecek ama görüştükten sonra arayıp sormayacak demişti. Adam görüştükten sonra her gün yazmaya başladı. Yine de 3.ayı bekliyorum bakalım
Nakta’nın da bana ve birkaç kişiye gözlüklü bir beyden bahsettiğini öğrenmiştim.
Senaryo kime uyarsa işte...
son olarak burç cafe’de deniz hanıma baktırdım 2 hafta önce. Sürekli enerjin düşük, yıldızın düşük enerji çalışması yapalım dedi. Bildiği şeyler oldu ama genel olarak iyiydi diyemem.

Bütün falcilar yalan artık anladim. Yok yani hepsi duzmece ona eminim

Ramek’e baktırdığımda an konusunda çok olumsuz konuştu ve maalesef haklı çıktı. İki hafta sonra olacak dediği şey de sanırım üç hafta sonra gerçekleşmişti. Ama sorduğum kişiden ve olaydan bana hayır gelmeyeceğini bilmişti neticede, benim için önemli olan da buydu. Mart ayında tanışacağım bir adamla evleneceğimi de söyledi mesela. Ama gelecekle ilgili söylediklerine inanmadığım için öyle çok dikkatli de dinlemedim. Anla ilgili kötü konuştuktan sonra gelecekle ilgili aşırı olumlu konuşmak her falcının huyudur zaten. Hayatın bitti mahvoldun diyecek halleri yok sonuçta. Nisan 2017’den beri alışkanlık olduğu için topiği takip etmekten kendimi alamıyorum ama burda falcı soran arkadaşlara tek tavsiyem acilen bu işten vazgeçmeleridir. İnanın bana çok faydasını göreceksiniz. Fal sadece paranızı çarçur eder, size tamamen yabancı insanların karşısında ruhen soyunmanıza ve kötü enerjiye maruz kalmanıza neden olur, zihninizi ve moralinizi altüst eder, sizi hiç olmayacak beklentilere sokar. Gelecek olan adamlar her şekilde gelecektir, siz lütfen hayatınızı yaşamaya bakın. Ve lütfen iç sesinizi paranoya zannetmeyin. Size doğruları sadece yüreğiniz söylüyor, bundan emin olun.

haa bir de şu var bu kişiyi de söyleyeyim aklınızda bulunsun.
instagramda görüp denemek istemiştim. Ebrulitarot diye bir kadın. 150tl idi tarot bakması. Önermem, sadece uyduruyor.
Kadın sadece iki cümle falan kurdu geri kalanı o iki cümlenin tekrarı idi. 8 dk falan konuştuk zaten kısaydı.
Başta bir şey dedi ben orda farklı bir yorum yapınca hemen lafını çevirdi ve geri kalanında benim dediklerimi tekrarladı hep.
O kadar para verdim bir açılım bile yapmadı. ilk üç karttan sonra, soru sor dedi bana sadece. Storylerinde yazdıkları da yalan bence.
Buraya yazıyorum ki başkası parasını kaptırmasın

Ben de ebrulitarot'a baktiracaktim, iyi ki okudum bu yorumu. En cok sinir oldugum sey o kadar paraya kisacik 2 kelime soylenmesi. Telde bakan medyum Buket diye birinden randevu aldim bakalim ne olacak sonucu paylasirim. Elmira'ya nerden ulasabilirim bilen numarasini atabilir mi?

Ebrulitarot benim için de büyük bi hüsrandı. Asla tavsiye etmeyeceğim nadir falcılardandır.

toprak mandal cafe ye benim sinirlenmemin sebebi barismayi düşünmediğim adamin barisacagini ve ondan baskasinin olmayacagini soylemesiydi bu imkansiz geldigiicin bana bende gecmisi söylüyor diye dusundum cunku suan kinden baska birsey hissetmiyorum adama karşı buyuk bir kinim var imkansiz yani oyuzdeb kızmıştım pembeci degil sanmistim

Pembeci değilim der hep ama maalesef çok pembeci

zeynep tekirdagin numarasini yazar misiniz gene en iyisi o gibi gun icerisinde donuyormuydu bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…