İstanbul'da Fal - Falcılar

Ramek bana Eylül sonu demişti olmadı !! Yok bunla barışacaksın sonra ayrılacaksın başkasıyla evleneceksin ; mantıksal olarakta hatalarla dolu bir faldı Gülistan keza Café falcılarını saymıyorum bile.; tarottan ziyade kahve falı baktırmayı tercih ediyorum artık hissiyatı kuvvetli olursa ancak biliyorlar benim çıkan fallarım hep kahve olmuştu tarot bakmak büyük maharet ve zaman isteyen bir kavram5-10 dakika da fal mı bakılır

Arkadaşlar ben bu siteye sırf fal yüzünden üye oldum. Önce bi linç edildim falan. Neyse uğruna linç edildiğin medyum emeli buldum. Annem bu kadına 15 sene önce batırırdı dehşet derecede beğeniyordu. Bizde hiç sıkıntı olmadan 150 liradan 2 kisi bakım yaptırdık yaptırmasına da. Ne diyeyim bilmiyom ki. Geçmiş için birşey yok, anda baya baya bi yanıldı Ocak ayına birşeyler söyledi ama malesef olmadi. çok uzak gelecekte birkaç şey söyledi onada bakıcaz artık.Buradan bulduğum bir kaç tavsiye daha var. Biri geçmiş ve anı müthiş bildi. Gelecek için sonra yazarım artık. Ah bir gelse o gelecek :) Diğeri berbatı .Benden bu kadar

kurtuluşun telefonu var mı rica etsem atarmısınız

merhaba ilişki açılımı yapan kişinin nosu varsa atarmısınız ?benzer şeyleri yaşamışız sizinle .

merhaba ilişki açılımı yapan kişinin nosu varsa atarmısınız ?benzer şeyleri yaşamışız sizinle .
Arkadaslardan cok telefon isteyen oldu ama sanirim yanlis anladilar fal bakmadi yani genis genis her seyi anlatmadi sadece iliskilere odaklandi aklinizdaki kisiye odaklanip onu donduruyor oyle is ve aile yasamina deginmiyor bilginiz olsun .

Arkadaslardan cok telefon isteyen oldu ama sanirim yanlis anladilar fal bakmadi yani genis genis her seyi anlatmadi sadece iliskilere odaklandi aklinizdaki kisiye odaklanip onu donduruyor oyle is ve aile yasamina deginmiyor bilginiz olsun .
Kim bu canım nerde? Ne kadara bakıyor

tarot veya kahve bakmadı mı yani ?

Soyle soyleyim esimin bana donus tarihini evlenecegimiz yili ortalama olarak bildi ama numara vermem dogru olmayabilir memnun kalmassaniz sorumluluk almis olurum .
sizin denediklerinizin hepsini denedim zaten işte denemediklerimi bir umut deniyorum

sizin denediklerinizin hepsini denedim zaten işte denemediklerimi bir umut deniyorum
Anliyorum ayni seyleri yasadim cunku ama falcilar da bisey bilmiyor ki belki benim de tesaduftur diye dusunuyorum inanip dua edeceksin belkide tek cozum bu Inanmak inanmak inanmak .. beni de cok kisi suistimal etti ne deseler inanir olmustum hatta burdan okuyordum oneri aliyordum o falciya gidiyordum falci iyi bisey soylediyse mutlu oluyordum burda o falci hakkinda kotu bi yorum yapilmissa kotu yorum yapana bile sinir oluyordum .Ama sabirla istemek ve inanmaktan baska bir yol olmuyor bazen .Allah yardimciniz olsun

Merhaba üsküdarda balıkçılar çarşısının orda ayna falı bakan arzu varmış acaba şuanda nerde bakıyor veya telefonunu bilen varmı acil lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…