Ramek bana Eylül sonu demişti olmadı !! Yok bunla barışacaksın sonra ayrılacaksın başkasıyla evleneceksin ; mantıksal olarakta hatalarla dolu bir faldı Gülistan keza Café falcılarını saymıyorum bile.; tarottan ziyade kahve falı baktırmayı tercih ediyorum artık hissiyatı kuvvetli olursa ancak biliyorlar benim çıkan fallarım hep kahve olmuştu tarot bakmak büyük maharet ve zaman isteyen bir kavram5-10 dakika da fal mı bakılırRamek’e baktırdığımda an konusunda çok olumsuz konuştu ve maalesef haklı çıktı. İki hafta sonra olacak dediği şey de sanırım üç hafta sonra gerçekleşmişti. Ama sorduğum kişiden ve olaydan bana hayır gelmeyeceğini bilmişti neticede, benim için önemli olan da buydu. Mart ayında tanışacağım bir adamla evleneceğimi de söyledi mesela. Ama gelecekle ilgili söylediklerine inanmadığım için öyle çok dikkatli de dinlemedim. Anla ilgili kötü konuştuktan sonra gelecekle ilgili aşırı olumlu konuşmak her falcının huyudur zaten. Hayatın bitti mahvoldun diyecek halleri yok sonuçta. Nisan 2017’den beri alışkanlık olduğu için topiği takip etmekten kendimi alamıyorum ama burda falcı soran arkadaşlara tek tavsiyem acilen bu işten vazgeçmeleridir. İnanın bana çok faydasını göreceksiniz. Fal sadece paranızı çarçur eder, size tamamen yabancı insanların karşısında ruhen soyunmanıza ve kötü enerjiye maruz kalmanıza neden olur, zihninizi ve moralinizi altüst eder, sizi hiç olmayacak beklentilere sokar. Gelecek olan adamlar her şekilde gelecektir, siz lütfen hayatınızı yaşamaya bakın. Ve lütfen iç sesinizi paranoya zannetmeyin. Size doğruları sadece yüreğiniz söylüyor, bundan emin olun.
2 yıldan bu yana Tutku furyası var resmen sözde atanıp evlenecektim eski sevgilimle mutlu bir yuvamız olacaktı evet adam evlendi ve mutlututku çok ama çok kötü bir falcıdır geçmişde defalarca test edilip onaylanmıstır bilginize
kurtuluşun telefonu var mı rica etsem atarmısınızMerhaba. Sitenin bu forumuna yıllardır girerim. Adı geçen herkesi denedim sanırım. Falcısından medyumuna kadar. Ben de kısa değerlendirme yapayım.
Elmira: Hayatımda en yakın arkadaşlarımın bile bilmediği bir şeyi bildi. Genel olarak bu zamana kadar baktirdiklarimdan en iyisiydi. Diyalog kurmakta sohbet etmekte biraz tıkanıyorum bu kadına karşı ama kesinlikle boş birisi değil.
Symbol metin: resmen uydurukçudur ben dahil hiçbir arkadaşıma ne anı ne de geleceği bildi.
Yine symbolden serkan: her zaman iyidir birçok şeyi bilir görür ama en bilmesi gereken konularda eksik kalır.
Telefonda bakan Andaç: anı bilir ama sanki kişilik analizcisi gibidir. Anı da o yüzden bilir sanki falcı değil de iyi bir psikolog gibi. Verdiği tarihler hiç çıkmadı.
Telefondaki yiğit: ailesel ve işle alakali dedikleri ve verdiği tarihler hep çıkar ama aşk konularına verdiği tarihler ya da tespitler asla tutmadı.
Niko: anı çok iyi bilir ama verdiği tarihler tutmadi. Tam bir kaossever. Eğer hayatında kötü şeyler varsa o an, hepsini büyük bir hazla anlatıyor ve biliyor.
Beşiktaş sayife: bu işi bilenlerden. Anı da iyi bilir yakın zamanlı verdiği tarihler de genelde tutar. Çok onemli konuları görüp göremediği tartışılır ama gördüklerinde yanılmaz.
Beşiktaş fulya: en abartıldığını düşündüğüm ve sanki kasıtlı şekilde kayırılıyor gibi hissettiğim balon bi falcıdır.
Kurtuluş: en tuhaf falcılardan birisidir. Ilk etapta sacmaladığını düşünürsünüz ama konuşup stresi azalip size alışınca söylediği hemen her şeyin doğru olduğunu görürsünüz. Ama verdiği tarihler tarihlere tutmaz.
Ramek:surekli abartilan ama ne anı bilen ne de tarihleri çıkan abartılmış falcı
Mandal toprak : her zaman adından bahsedilen ama daha bugüne kadar kimseye tarih tutturamamış an bilememiş bir balon.
Tutku: ortalamanın üstünde, anı cok iyi göremese de yakın zamanlı tarihlerde pek yanılmayan beğendiğim falcılardan.
Aslında çok daha fazla falcı var da aklimda. Hepsini yazamadim. Umarim faydam olmuştur
geçen sene baktırmıştım da ufak tefek şeyler dışında çıkna bişsey olmadıMandal toprak iyi mi kötü mu kizlar?yani sasirtmadi beni
merhaba ilişki açılımı yapan kişinin nosu varsa atarmısınız ?benzer şeyleri yaşamışız sizinle .Arkadaslar merhaba 2018 ocak ayinda sevgilim beni terketmisti benim hatalarim ve onun saplantilari yuzunden ve yalvarip yakarmama ragmen bir sans daha vermedi 1 yillik iliskim bittigi icin kahroldum falci maceram basladi fazla takintili oldugumdanmidir bilmiyorum adana urfa gibi illere bile fal baktirmak icin gittim burdan gordugum falcilara da gittim tabi ama bana hepsi olmaz sizde buyu var ya da baska biri olacak hayatinda diyip atti tuttu. Sadece iliski acilimi yapan bir kadin tekrar birlikte olacagimizi ve evlenecegimizi soyledi bana. o zaman imkansiz gelmisti fakat 1 yil ayriliktan sonra baristik Ve suan sukurler olsun evlilik yolundayiz Kimse lutfen falcilara bakarak enerjisini dusurmesin allahtan umudunu kesmesin . Olmaz olmaz diye bir sey yok hele bazi falcilar gokcedir emredir handedir tutukudur canim imkansiz onun hayatinda baska biri var olmaz onla demeleri beni kahretmisti .Lutfen ama lutfen itimat etmeyin su buyuk buyuk konusan falcilara .Allah herkesin gonlune gore versin .
numarasını bulduysanız bana da atarmısınız teşekkürler.Merhaba kurtuluştaki falcı kör melahatın telefonunu rica etsem gönderebilirmisin
Arkadaslardan cok telefon isteyen oldu ama sanirim yanlis anladilar fal bakmadi yani genis genis her seyi anlatmadi sadece iliskilere odaklandi aklinizdaki kisiye odaklanip onu donduruyor oyle is ve aile yasamina deginmiyor bilginiz olsun .merhaba ilişki açılımı yapan kişinin nosu varsa atarmısınız ?benzer şeyleri yaşamışız sizinle .
Kim bu canım nerde? Ne kadara bakıyorArkadaslardan cok telefon isteyen oldu ama sanirim yanlis anladilar fal bakmadi yani genis genis her seyi anlatmadi sadece iliskilere odaklandi aklinizdaki kisiye odaklanip onu donduruyor oyle is ve aile yasamina deginmiyor bilginiz olsun .
tarot veya kahve bakmadı mı yani ?Arkadaslardan cok telefon isteyen oldu ama sanirim yanlis anladilar fal bakmadi yani genis genis her seyi anlatmadi sadece iliskilere odaklandi aklinizdaki kisiye odaklanip onu donduruyor oyle is ve aile yasamina deginmiyor bilginiz olsun .
Kart aciyordu ama sadece iliskiler uzerine .tarot veya kahve bakmadı mı yani ?
Istanbulda bahelievler civarinda bir bayan kendi evinde bakti o zamanlar 200 liraydi oldu baya benim baktiralim .Kim bu canım nerde? Ne kadara bakıyor
numarası varsa atarmısınız ?Istanbulda bahelievler civarinda bir bayan kendi evinde bakti o zamanlar 200 liraydi oldu baya benim baktiralim .
Soyle soyleyim esimin bana donus tarihini evlenecegimiz yili ortalama olarak bildi ama numara vermem dogru olmayabilir memnun kalmassaniz sorumluluk almis olurum .numarası varsa atarmısınız ?
sizin denediklerinizin hepsini denedim zaten işte denemediklerimi bir umut deniyorumSoyle soyleyim esimin bana donus tarihini evlenecegimiz yili ortalama olarak bildi ama numara vermem dogru olmayabilir memnun kalmassaniz sorumluluk almis olurum .
Anliyorum ayni seyleri yasadim cunku ama falcilar da bisey bilmiyor ki belki benim de tesaduftur diye dusunuyorum inanip dua edeceksin belkide tek cozum bu Inanmak inanmak inanmak .. beni de cok kisi suistimal etti ne deseler inanir olmustum hatta burdan okuyordum oneri aliyordum o falciya gidiyordum falci iyi bisey soylediyse mutlu oluyordum burda o falci hakkinda kotu bi yorum yapilmissa kotu yorum yapana bile sinir oluyordum .Ama sabirla istemek ve inanmaktan baska bir yol olmuyor bazen .Allah yardimciniz olsunsizin denediklerinizin hepsini denedim zaten işte denemediklerimi bir umut deniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?