Bana numarasını atar misiniz ozeldenMerhaba, telefonda bakan zeyneple ilgili yorumu olan var mı acaba? Ben bir kere baktırdım ve direkt isim söyledi bu kim diye baktıracağım kişi için. Bir isim daha söyledi ben de öyle birini tanımıyorum dedim. Sonra tesadüfi bir şekilde bir ay içinde o isimde biriyle tanıştım ve hoşlanmaya başladım. Yani geleceği tahmin edebilen bir o oldu baktığım zaman ama çok karışık ve anlaşılmaz konuşuyor. Sorduğum kişiyle ilgili ne dediğini de pek hatırlamıyorum. Valla kararsız kaldım, size tuttu mu hiç gelecek?
Merhaba, telefonda bakan zeyneple ilgili yorumu olan var mı acaba? Ben bir kere baktırdım ve direkt isim söyledi bu kim diye baktıracağım kişi için. Bir isim daha söyledi ben de öyle birini tanımıyorum dedim. Sonra tesadüfi bir şekilde bir ay içinde o isimde biriyle tanıştım ve hoşlanmaya başladım. Yani geleceği tahmin edebilen bir o oldu baktığım zaman ama çok karışık ve anlaşılmaz konuşuyor. Sorduğum kişiyle ilgili ne dediğini de pek hatırlamıyorum. Valla kararsız kaldım, size tuttu mu hiç gelecek?
Canım isimleri söylemeden bildi demişsin ama şimdi önermiyorum diyorsun tam anlayamadım.Ya numara isteyenler oldu yazmak zorunda kaldım tekrar, kendisini önermiyorum ben de başkalarının düşüncelerini sordum. Bence şu an baktırmayın anlaması zor bir kadın biraz zaten.
Canım isimleri söylemeden bildi demişsin ama şimdi önermiyorum diyorsun tam anlayamadım.
Ben yazayım şimdievet iste bende numarasini ariyorum biri yazsa da
yani sadece isimleri bildiğini hatırlıyorum. Çıkmayan şeyler de oldu. Bir de yakın zamanda tanışacağım birinin ismini bilmiş oldu. Böyle olunca en azından gelecek hakkında bir şeyler tutturabildiğini düşündüm ama isim bilmek o değil. Olayları net olarak yaşayan oldu mu diye sordum.
Ona bile raziyiz suanda boyle birsey benim basima geldi mesela bana x isminde birisiyle taniscan seni merak etcek hayatina girmek isteyecek dedi ama sonucu soylemedi sonuc ben adami hic istemedim onu demedi mesela bana sonuc yok ama goru var birde yakin gelecegi.bilsd .hep uzak cikiyor cunku bakaim busefer me diyicek
Ben de tanımıyorum diyince tanışcaksın o zaman dedi, sonucu söylemedi evet :) ama işte hiç ortada yokken bilince etkilendim ben de keşke daha düzgün anlatıp asıl konuları da bilse
Bence bu bile yeterli ama hep 1yillik bakiyor ilk baktirdigimda adamin çocuğu yoktu çocuk görüyorum dedi 1yil sorna haberini aldim.iletisimimi kestim sonra 1yil sorna tekrer baktirdigimda onunisi ailesi karisacak olaylarda bulacak kendini dedi tam 1yil icinde biz mahkamelik olduk evi isi rezil etti.kendini ve gene benim onume birkisi.cikti ayni dedigi isimden hiç sasmayan bir sekilde ama ben kabul.etmedim..yalniz arasira cok yakin gelecegide görebiliyor mesela bana ilk falinda koyurenk araca binicen dedi.askeri araca bindim konustugun kisinin erkek cenazesi olucak dedi babasi oldu 20gun icinde heran senle.iletisim kurabilir dedi 2gun sonra kurdu mesela hem yakin gelecekten cokaz hemde uzak.gelecek 1yillik bakiyor iyi bence cogu kisiden ama tek sorun bazilari yazmis bizimle.karsi.tarafın hayatini karistiriyor diye..mesela burdanbirine cenaze demis kendisi yasamis gibi gibi...
Aaa anladım şimdi ben bi de iki kişi sormuştum iyice çorba oldu demek kibir kere daha baktırıcam sanırım daha iyi anlaşılır öyle yine de gelecek konusunda birçok kişiden iyi gerçekten spesifik şeyleri bilmesi filan güzel
Kızlar bi arkadaşım bana kadıköy limon cafe ayşe hanımdan bahsettti bilgisi olan var mı ?
Bu bakanhangi falci acabaAaa anladım şimdi ben bi de iki kişi sormuştum iyice çorba oldu demek kibir kere daha baktırıcam sanırım daha iyi anlaşılır öyle yine de gelecek konusunda birçok kişiden iyi gerçekten spesifik şeyleri bilmesi filan güzel
Bende numarasini alabilirmiyimBana numarasını atar misiniz ozelden
Arzunun telini bende alabilirmiyimMerhaba üsküdarda balıkçılar çarşısının orda ayna falı bakan arzu varmış acaba şuanda nerde bakıyor veya telefonunu bilen varmı acil lazım
Arzunun telini bende alabilirmiyimMerhaba üsküdarda balıkçılar çarşısının orda ayna falı bakan arzu varmış acaba şuanda nerde bakıyor veya telefonunu bilen varmı acil lazım
Bilmiorm bana ayşe dedi orta yaşlarda bi kadınmış çok beğenmişde sorayım dedimLimon da ayse yok hulya var ayse yeni mi gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?