Ya kadın rica etti mesaj atmışlar ben öyle bir bakım yapmadım diyor yada yaptıysam kimmiş diyor bilmiyom ki siz neden istedinizşu mesajı da anlayamadım biraz açar mısınız ? Ne dekontu ?
Ahhaa ya hayatımız normal gitse falcılarda neden gezelim. Bizleri buralara itenler utansınLütfen ne içiyorsanız bana çok değil bir şişe yollayın ....
Şimdiyi bilemedi, şunu bilemedi ! Bunu bilemedi .... hayatında biri var mı onu bilemedi!
Bana sor bende biliyorum hayatında kimse yok biri olsa falcıya gitmezsin zaten. hatta hayatında ki eski başkası ile beraber sende bu sebeple çıldırıyorsun.
İşlemlerinizi yapıyormuş bu abla : ) bu yardımcı asistan filan mı ? getir götür işlerinizi mi yapıyor ? Yoksa vizeye başvurdunuz evraklarınızı mı takip ediyor ?
Eğer böyleyse 200 çok para ben vize işlemlerimi kendim yapıyorum bedavaya geliyor.
Hee birde işlemler devam ediyormuş kontinyuuuu yani bir sefer yapıp bitmiyor süre gelen bir sağma işlemi ...
Çok samimi soruyorum bunların cevabını alabileceğinizi mi düşünüyorsunuz ?
Dalga geçtiğim için çok özür dilerim ama bu işleri neden eğlence tadında bırakmıyorsunuz ? Bu ablalara sizi iten sebep nedir ? Yahu bu paraları neden ödüyorsunuz ?
Falcı dedikleriniz kim biliyor musunuz ? BU KISMI SİLDİM BAYA HAKARET ETMİŞİM FALCILARA
Yapmayın etmeyin lütfen ....
Birde 1 şişe istiyorum ...
Ya kadın rica etti mesaj atmışlar ben öyle bir bakım yapmadım diyor yada yaptıysam kimmiş diyor bilmiyom ki siz neden istediniz
Ahhaa ya hayatımız normal gitse falcılarda neden gezelim. Bizleri buralara itenler utansın
Falcıda burda msj attı bende dur dekont isteyeyim yahu siz avukatıymısınız falcının asistanımı anlamadım
Falcıda burda msj attı bende dur dekont isteyeyim yahu siz avukatıymısınız falcının asistanımı anlamadım
Boylelikle buket denilen kisinin buradaki uyelerden oldugu apacik ortaya cikti helallllValla kadına bu mesajı iletmişler dekont istiyor. Kısmımız neymiş merak ediyor. Buradan yada özelden paylaşırsanız o da duruma hakim olacakmış. Yani siz bakım yaptirsiysaniz isim verin bizi de töhmet altında bırakmayın
Ayy Allah ömür versin Vallahi. Beni ilk geldiğimde medyum emel ile murat i arıyorum diye Medyum Emel yapmışlardi. Şimdi de Buket oldum. Ama yeteneğim olsa yaparım Valla. Iyi para kazaniyorlar sonuçta.Boylelikle buket denilen kisinin buradaki uyelerden oldugu apacik ortaya cikti helallllinsan kendi ayagina ancak boyle sıkar ne dekontu ya kimse hic bir sey ispatamak zorunda deil burda arkadas gitmis begenmemis bu tepki nedir kendinize gelin artık ya
Aynen oyle canım farkindaysan ben tartismiyorum bile fikrimi yazıp cekiliyorum gecmiste cok denk geldigimiz bu tarz kisilereKızlar şu an yazdıklarım tamamen his, şu falcı bu falcı demiyorum çünkü telefondan ya da net üzerinden paralı fal baktırmıyorum. Ben bazı falcıların farklı farklı isimlerle tekrar tekrar gündem olduğunu düşünüyorum. Bunu yapmak zor değil. Aç yeni bir banka hesabı, al yeni bir telefon numarası, zaten ses değişim programları da var artık. Daha önceden telefondan baktırdığınız ve sizinle ilgili bilgisi olan kişi sizin her şeyinizi döker ortaya. Buraya her yazılan falcıya atlamayın, falcı hangi ilde onu niye söylemiyor da sadece telde bakıyor mesela?
Bir de şunu da hissediyorum. Bazıları var ücretsiz ya da indirimli bakım karşılığı reklamını yapıp müşteri yönlendirmesi yapıyor. Her yoruma güvenmeyin.
Geçen sene iki falcının ismi çok geçince yazacaktım ama eski üyeler de övünce bir şey demedim. Yorumum genel bir yorum yani, şu anki tartışma ile ilgili değil.
Ben burayı ağustos ayından beri daha sık takip ediyorum. Ağustos ayında bende falcı kader oldum yada asistanı dediler yada prim aliyorsunAyy Allah ömür versin Vallahi. Beni ilk geldiğimde medyum emel ile murat i arıyorum diye Medyum Emel yapmışlardi. Şimdi de Buket oldum. Ama yeteneğim olsa yaparım Valla. Iyi para kazaniyorlar sonuçta.Hee bu arada ben de super fal bakarım ama daha maddiyata dökmedim. Dökersem haber veririm canımın içi. Ben hastanede hasta kayıt işi ile ilgileniyorum bu arada. Yani bir isim ve sigortam var. Insanları lütfen bilmeden yargılamayın. Yuh diyorum.
Ben susma hakkimi kullandim bu yüzden ama ilgiyle takip ediyorumkadına diyin ki burayı takip etmesin,
bizde memnun kaldım diyenlerden makbuz isteyelim mi ?
:))))
Üyelerimiz memnunken sorun yok memnun değilse hırrrrt sen kimsin ispat et bakayım kendini ....
Abla sende girme araya bak seni bu falcı abla sanıyor millet sonra....
Bu falcı ablaya mesajım; bak bu ikinci hatan oldu üçüncüde külahları değişiriz. Birinciyi @kalesa anlatır sana bu 2 !
Nerde bu Serhat?Serhat in pesindeyim ben kisazaman once baktirmama rağmen sanki olaylar onun dedigi gibi ilerliyor gibi valla hakkinda daha cok bilgisi olan cafe laf serhatyengecburcuna akreb yukselenmis.hisleri.tam yani
Nerde bu Serhat?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?