İstanbul'da Fal - Falcılar

Biraz degisik olaylar yasandi o yuzden uyeler karalamak icin yapildigini dusunuyor oyle de bir olay var bence de gondersin dekontu iade alsin ne ugrasiyosun

ellerinden öpüyorum:)

ben re burda buket ablanin bakimini begenmedim dedigimde benden hesap soruldu ve cok rahatsiz oldum.kendisine de ayni sekilde begenmedigimi ve sebeplerini soyledim yorumumu da yumusattim kalbini kirmak istemedigim icin.iyi bir insan olabilir iyi işlemci olabilir baskalarinin memnun kalmasi cok guzel umarim herkes hayallerine ulasir fakat bes liranin hesabini yapan hem calisip hem okuyan bir kisi olarak acidigim bir paraydi benim icin.burasi bir forum.herkes begenmekte begenmemekte ve saygi sinirlarini aşmadikca diledgii yorum yapmakta özgür bu sekilde hesap sorulmasinini cok yanlis ve saygisizca buluyorum.burdaki bayanlarin aşiri savunma modunda olmasi da kafa kariştirici.

Valla bende cok kişi önerdim sora vazgectim bazısından vazgecmediklerimde oldu her falları cıkmadı ama alıskanlık baktırdıklarımız oldu bu kdr bi 3-5 kişilik grup olup hunharca savunmadık kimseyi.. hiçbi falcıda msj atıp gördüm kimmiş o diye bana soramadı o kdr dostlugumuz olmadı.. izliyodum bukete baktırırmıyım diye su saatten sonra denemem sinek kücük bu mide bulandı..

Ben senin sonradan yorumunu gordum once begenmedim deyip sonra aslinda ani ve gecmisi bildi gelecegi bilemedi daha cikmadi vs yazmissin senin de kafan bayaa karisik anlasilan eger yorumu baski altinda yaziyorsaniz caps locki acik birakin, biz anlariz

Elestiriyi kabul etmiyor kesinlikle ve yorumlari surekli takip ediyor hakkindaki. Ama herkes memnun kalmak zorunda degil tabiki. Ben buketten memnun kaldim ama gelip de burda fanatikligini yapmam. Ama kadina guzeldi deyip burda kotu diye yorum da yazmam yani herkes bi degisik

İzmir'de fal baktırdım Orhan diye birine... İstanbul'dan geldim dedi. Bir fikriniz var mı kendisi hakkinda? Daha evvel bakim yaptiran ya da duyan?

Ben kendim bakıyorum. Ama komşulara dostlara. Çok memnunlar. Para da almıyorum ?

miamik canim ben hicbir zaman buketle ilgili anda ve gecmiste iyiydi demedim.gülistanla ilgili dedigin yorumu yaptim.kafam karişik falan degil,üstüme cok gelinince ve bir sürü yorumunu duzelt mesaji alinca boyle bir sey yazdim sadece.bildigi seyler vardi dedim.

Melisa nin tarihi sarkti haberiniz olsun...simdi de arti 3hafta oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…