Burda sorun, daha önce ismi duyulmamış birsürü üyenin aynı anda türeyip yeni bir falcıyı desteklemesi...siz ordan bunu göremiyorsunuz, ama inanın dışardan bu çok belli oluyor ve garip bir durum yaratıyor....bu daha önce defalarca başka falcılarda yaşandı ve reklam oldukları ortaya çıktı....yani nasıl oluyor da Buket hanıma fal baktıranlar aynı anda siteye üye olup youm yapıyor....bunu yapmasanız daha çok inanırdıkBuket hanim memnun kalmayanı merak etmiş bence o sırada belki kendisine memnun kalınmadığı söylenmemiştir. Buradan duyunca merak edip kim diye sorması normal. Falcılar da haşa Allah değil sonuçta bende bilen başkasında bilemeyebilir. Ben daha önce de yazmıştım geleceği bekliyorum çıkarsa da çıkmazsa da yazacağım diye. Sonuçta kimse kimseye buna baktıracaksın diye diretmedi ben memnun kaldim tavsiye ederim yazmis arkadaslar. Mesela burada renan bana tavsiye edilmisti vadesi bile cikiyor diye bircok arkadasta cikmis bende cikmamisti. Ama buket hanim ciksa da cikmasa da ilgiliydi. Benim icin gelecek durum cok onemli oldugu icin gelecege odaklanmis durumdaydim.Hadi senin süren bitti kapatalim havasında biri değildi.
Ben siteye yeni üye olmadım 2012de üye oldum. Ben kendisiyle ve siteden arkadaşlarla görüştüğümde reklam olduğunu düşünmedim. Benim konuştuğum üyeler yeni üye değildi. Buraya savunurcasına yazmamın sebebi reklamcı diye yüklenilen arkadaşlardan biri benim arkadaşım ve onun reklam yapmadığını biliyorum. Bu sebeple yazma ihtiyacı duydum...Burda sorun, daha önce ismi duyulmamış birsürü üyenin aynı anda türeyip yeni bir falcıyı desteklemesi...siz ordan bunu göremiyorsunuz, ama inanın dışardan bu çok belli oluyor ve garip bir durum yaratıyor....bu daha önce defalarca başka falcılarda yaşandı ve reklam oldukları ortaya çıktı....yani nasıl oluyor da Buket hanıma fal baktıranlar aynı anda siteye üye olup youm yapıyor....bunu yapmasanız daha çok inanırdık
Kesinlikle 10 numara tespit bu Buket hanıma bilgi nasıl gidiyorBir de benim anlamadığım Buket hanıma bu bilgi hemen nasıl gidiyor? Gerçekten ortada garip bir durum var. Daha yeni adı geçmiş bi falcıyı eski üyeler bile bir anda bulup aşırı derecede memnun kalıyor, bir anda hepsinin aklına buraya yazmak geliyor. Bu açıdan bakarsanız ne kadar şüpheli bir durum olduğunu anlarsınız.
. Merhaba
Hatayı kaderin numarası varmı baktıran lar yorum yazabilir mi teşekkürler
Nasil ayni anda uye oluyor anlamadim? Bence bakin eski uyeler de var benim gibi mesela. Ben de Buket hnmi burdan gordum ozel mesajla konustum baktiranlara itibar edip baktirdim ve memnun kaldim. Baktirdigim anda da paylasirim genelde.Burda sorun, daha önce ismi duyulmamış birsürü üyenin aynı anda türeyip yeni bir falcıyı desteklemesi...siz ordan bunu göremiyorsunuz, ama inanın dışardan bu çok belli oluyor ve garip bir durum yaratıyor....bu daha önce defalarca başka falcılarda yaşandı ve reklam oldukları ortaya çıktı....yani nasıl oluyor da Buket hanıma fal baktıranlar aynı anda siteye üye olup youm yapıyor....bunu yapmasanız daha çok inanırdık
Burayi takip etmek zor degil ki uye olan olmayan herkese acik yorumlarBir de benim anlamadığım Buket hanıma bu bilgi hemen nasıl gidiyor? Gerçekten ortada garip bir durum var. Daha yeni adı geçmiş bi falcıyı eski üyeler bile bir anda bulup aşırı derecede memnun kalıyor, bir anda hepsinin aklına buraya yazmak geliyor. Bu açıdan bakarsanız ne kadar şüpheli bir durum olduğunu anlarsınız.
Evet ama öncelikle böyle bir yerin varlığından haberin olacak ki takip edesin. Burada adının geçtiğini bilmesi için böyle bir topiğin varlığından haberdar olması gerektiği gibi burası telefon falcıları topiği değil Istanbul falcıları topiği, sadece telefondan bakan bir falcı niçin Istanbul falcıları topiğinde isminin geçtiğini düşünsün de burayı kontrol etsin? Demek ki birisi yazmadan önce şu topiğe yazıyorum dedi. Bunun mantığını anlamak zor değil.Burayi takip etmek zor degil ki uye olan olmayan herkese acik yorumlar
Tabiki olumsuz yorunlar olcak ben de bu gorusteyim ama yuzune karsi super bildin sagol vs deyip buraya kotu yorum yazmak da ikiyuzluluk geliyor bana. Dekont olayi bence de gereksiz ama ben yazdim diye falciya soylerdim ben olsam hic memnun kalmadim iade mi etceksin al dekont diyebilir ben olsam oyle derdim. Kadin zaten biliyor kadinlarkulubunden geldigimi benim mesela. Google a falcı buket medyum buket falan yaz cikiyor zaten topic? Direkt istanbul falcilar cikiyor. Bence risk almasin kimse zaten guvenmeyen baktirmasin. Cafeye gittigimizde de neyle karsilasacagimizi bilmiyoruz malesef canim. 7 8 yil once su falina gittim kadin yag bicagiyla metal su dolu bi tasi karistira karistira sacma sapan seyler soyledi agzimin payini alip kalktimEvet ama öncelikle böyle bir yerin varlığından haberin olacak ki takip edesin. Burada adının geçtiğini bilmesi için böyle bir topiğin varlığından haberdar olması gerektiği gibi burası telefon falcıları topiği değil Istanbul falcıları topiği, sadece telefondan bakan bir falcı niçin Istanbul falcıları topiğinde isminin geçtiğini düşünsün de burayı kontrol etsin? Demek ki birisi yazmadan önce şu topiğe yazıyorum dedi. Bunun mantığını anlamak zor değil.
Kızlar şunu da belirtmek isterim , ben falla ilgili tüm topiklerin muhabbetlerini takip ediyorum. Ne hikmetse bu telefon falcıları sadece İstanbul falcıları topiğine yazılıyor hep. Mesela Ankara falcıları topiğinde telefon falcıları hiç geçmez hatta ne hikmetse telefon falcıları topiğinde bile buradaki kadar isim geçmiyor.
Bu telefon falcılarına nerede yaşadıklarını sorun ve buraya yazın kızlar. Belki o ilde yaşayan birileri gidip yüz yüze baktırmak ister.
Ayrıca bu mesele ilgili geçen sefer yorum yapmadım ama şu an yapmak istiyorum, dekont istemek şudur: a) bu kişi bana baktırmadı sadece karalamak için yorum yaptıyı ispatlamak b) onun şöyle şöyle sorunları vardı ben de pembe tablo çizmedim de ondan beni karaladıyı ispatlamak. Burayı takip eden falcıların genel savunması bu şekilde gelişti hep, herkes muhabbetin bu şekilde devam edeceğini biliyor o yüzden ben dekont verilmesine falan karşıyım. Falcı hanım takip etmeye devam etsin ama olumsuz yorumları da hazmetsin bir zahmet, o para karşılığı hizmetini vermekte, hizmeti karşılığı buradaki yorumların sahiplerinin kimliğini sorgulama veya nasıl yorum yapacakları hakkında karar verme hakkına sahip olmuyor.
Yazdım ve çıkmadı bu topik. Linkedin, izmir falcıları topiği vs çıktı. Aslında soru net "sadece telefondan bakan bir falcı niçin Istanbul falcıları topiğinde isminin geçtiğini düşünsün de burayı kontrol etsin?" İzmir veya İstanbul'da Buket isminde falcı olamaz mı da sadece telefonda bakan bir Buket'ten bahsedildiğini düşünsün de buraya baksın kişi? Başlığın direkt anlamı istanbul'da bulunan falcılar zaten, şahıs İstanbul'da yaşamıyorsa o Buket'in kendisi olmadığını düşünmesi gerekir ve girmez mantıken. Tam tersini ancak bir şekilde yapar o da şöyle bir yer var oraya yazıyorum derse biri.Tabiki olumsuz yorunlar olcak ben de bu gorusteyim ama yuzune karsi super bildin sagol vs deyip buraya kotu yorum yazmak da ikiyuzluluk geliyor bana. Dekont olayi bence de gereksiz ama ben yazdim diye falciya soylerdim ben olsam hic memnun kalmadim iade mi etceksin al dekont diyebilir ben olsam oyle derdim. Kadin zaten biliyor kadinlarkulubunden geldigimi benim mesela. Google a falcı buket medyum buket falan yaz cikiyor zaten topic? Direkt istanbul falcilar cikiyor. Bence risk almasin kimse zaten guvenmeyen baktirmasin. Cafeye gittigimizde de neyle karsilasacagimizi bilmiyoruz malesef canim. 7 8 yil once su falina gittim kadin yag bicagiyla metal su dolu bi tasi karistira karistira sacma sapan seyler soyledi agzimin payini alip kalktimbide hep meshur diyorlardi burdakilerden okumustum adini da veriyim hatta Hulyam cafe izmir hulya hanim. Olay telefonda bitmiyor malesef, bu yola dusencelerin kacinilmaz sonu bu
Dusuncenize saygi duyuyorum ama bu kadar paranoyak bi dusunceye sahip degilim kendim deneyimledigim icin. Ve tekrar soyluyorum iyi bir tavsiyeyle mutlaka baktiririm telde ya da yuzyuze. Ayrica size Google sonucunu ozel mesajla atacagim ben de baktim.Yazdım ve çıkmadı bu topik. Linkedin, izmir falcıları topiği vs çıktı. Aslında soru net "sadece telefondan bakan bir falcı niçin Istanbul falcıları topiğinde isminin geçtiğini düşünsün de burayı kontrol etsin?" İzmir veya İstanbul'da Buket isminde falcı olamaz mı da sadece telefonda bakan bir Buket'ten bahsedildiğini düşünsün de buraya baksın kişi? Başlığın direkt anlamı istanbul'da bulunan falcılar zaten, şahıs İstanbul'da yaşamıyorsa o Buket'in kendisi olmadığını düşünmesi gerekir ve girmez mantıken. Tam tersini ancak bir şekilde yapar o da şöyle bir yer var oraya yazıyorum derse biri.
Yüzüne bir şey diyip burada farklı konuştuğunu nereden biliyorsunuz, belki o üye hiç yorum yapmamıştı? Falcının niye dekont istediğini burada herkes biliyor, falcının dekont sonrası ne muhabbeti çevireceğini yazdım. Al dekontu iade et vs niye desin? İade etmeyip üyeyle ilgili bir yazı göndereceğini hepimiz biliyoruz, o üye de biliyor. Bu konuda size uyup gaza gelmedi iyi ki.
Yüz yüze olanın senden bilgilerini x isimli falcı olarak alıp y isimli falcı olarak geri anlatma şansı yok. Oysa nette ve telefonda bunu yapmak bebek oyuncağı. Yüz yüze olana bir kere paranı kaptırırsın nette ve telefonra olana peki? O yüzden bu sadece telefonda bakanların bulundukları illeri öğrenmek ve burada paylaşmak elzem çünkü mutlaka yüz yüze o falcıya giden olacaktır.
Ozel mesaj kapali oldugu icin buradan atiyorum. Dekontu at dedigine gore ben de demek kadin kendinden emin diye dusundum acikcasi. O yuzden yuzune memnun oldugunu soyledigini dusunuyorum. Bakimda hi hi tesekkurler deyip burda karalamak da bana mantiksiz geliyor. Memnuniyetsiz ayrilmadi demek ki boyle bir iddaasi var. Anlamadigim sey surekli begenen insanlarin ustune gelinmesi. Yeni uyesin diyorlar, eskiler yaziyor yok neden birden yazdin deniyor garip garip seyler. Cok merakli degilim begenmesem bosuna para verip bide gelip burda ovmeye, aklimi kacirmadim. Catir catir da soylerim begenip begenmedigimi falcinin yuzune de burda da.Yazdım ve çıkmadı bu topik. Linkedin, izmir falcıları topiği vs çıktı. Aslında soru net "sadece telefondan bakan bir falcı niçin Istanbul falcıları topiğinde isminin geçtiğini düşünsün de burayı kontrol etsin?" İzmir veya İstanbul'da Buket isminde falcı olamaz mı da sadece telefonda bakan bir Buket'ten bahsedildiğini düşünsün de buraya baksın kişi? Başlığın direkt anlamı istanbul'da bulunan falcılar zaten, şahıs İstanbul'da yaşamıyorsa o Buket'in kendisi olmadığını düşünmesi gerekir ve girmez mantıken. Tam tersini ancak bir şekilde yapar o da şöyle bir yer var oraya yazıyorum derse biri.
Yüzüne bir şey diyip burada farklı konuştuğunu nereden biliyorsunuz, belki o üye hiç yorum yapmamıştı? Falcının niye dekont istediğini burada herkes biliyor, falcının dekont sonrası ne muhabbeti çevireceğini yazdım. Al dekontu iade et vs niye desin? İade etmeyip üyeyle ilgili bir yazı göndereceğini hepimiz biliyoruz, o üye de biliyor. Bu konuda size uyup gaza gelmedi iyi ki.
Yüz yüze olanın senden bilgilerini x isimli falcı olarak alıp y isimli falcı olarak geri anlatma şansı yok. Oysa nette ve telefonda bunu yapmak bebek oyuncağı. Yüz yüze olana bir kere paranı kaptırırsın nette ve telefonra olana peki? O yüzden bu sadece telefonda bakanların bulundukları illeri öğrenmek ve burada paylaşmak elzem çünkü mutlaka yüz yüze o falcıya giden olacaktır.
Normalde beni Buket hanım zannediyorlar diye yorum yazmayacaktım ama burda onhnla ilgili yorum yapanlardan biri olarak cevap vermek istedim. Kırıyorsam gene kusura bakmayin ama yorum yapanlardan biri olarak lutfen kayit tarihlerimize tekrar bakiniz ben bile yakin tarihli uyeler miyiz diye yorumunuza binayen baktim ama malesef yakin tarih bile degil uyeliklerimiz. Tüm yorumlarima bakabilirsiniz memnun kalip kalmadigim bircok falciyi yorumladim. Önceden izleyiciydim burada okuduklarimi gidip baktirma taraftariydim sirf yorum yapabilmek daha cok bilgilenmek ozelden de sorular sorabilmek icin üye oldum. Buket hanimi gecen ekim ayında tanıdım sizin araciliginiz ile herkese bildiriyorum.Burda sorun, daha önce ismi duyulmamış birsürü üyenin aynı anda türeyip yeni bir falcıyı desteklemesi...siz ordan bunu göremiyorsunuz, ama inanın dışardan bu çok belli oluyor ve garip bir durum yaratıyor....bu daha önce defalarca başka falcılarda yaşandı ve reklam oldukları ortaya çıktı....yani nasıl oluyor da Buket hanıma fal baktıranlar aynı anda siteye üye olup youm yapıyor....bunu yapmasanız daha çok inanırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?