İstanbul'da Fal - Falcılar

. Merhaba
Hatayı kaderin numarası varmı baktıran lar yorum yazabilir mi teşekkürler
Ben bu sitede cok memnun oldugumu yazdim. Hatta bu yorumu yazsam mi diye cok dusundum ama bilgilendirmek istedim herseye ragmen. Ilk etapta cok iyiydi anlik durumlari bildi filan da sonradan para almak icin bakti diye dusunuyorum ve o soyledikleri de hep beni cikmaza sürükledi cıkmadı. ustelik maddi sıkıntım oldugu zamanlardi malesef bu yüzden hatta sirf bu yuzden baktirmayi biraktim halbuki öyle davranmasa cok baktiracak arkadasim da vardi benim yorumlarimla da neyse nasip degilmis...

Bizler seni biliyoruz ve tanidik artik canim arkadasim ve coook seviyorum uzme sen kendini boyle seylere❤

Kesinlikle 10 numara tespit bu Buket hanıma bilgi nasıl gidiyor
Sevgili hemserim bunu herkes soruyor ama ben sana cevap vermek istedim ben sordum bunu ekran resmi atiyorlar benim o siteden senin gibi cok danisanim var ddi. Halbuki ben ona kadinlar kulübünde senden bahsedicem dedigimde bana bu siteyi bilmedigini söylemisti... hatta gecen gün beni sikayet ettiklerinde anlattim kendisine bosver sosyal medya kullanma dedi babana bile güvenmeyeceksin demisler ama bana bu cümleleri kuran birinin burada üyeliginin oldugunu ben düsünmüyorum da yine de Allah bilir, öyle birsey cikarsa en büyük hayal kırıklıgına ben ugrarim galiba o kadar güvendim ben ona

Ne Buketmis arkadas ya kimse kimseden memnun kalmak zorunda degil ister iyi yorum yazin ister kötü. Enerji isidir fal bu ne böyle Buketciler ve Degilciler gibi tekrar belirtiyorum bana söyledikleri tuttu ve zamaniyla birlikte bu yüzden sevdim kimseyle tartismaya girmedim bu sitede girmeyecegim de bu veya baska konuda sadece fikrimi beyan ediyorum... yanlıs anlamayin yani herkesin enerjisi farkli... tek bildigim sey var burada yorumlarimizi yapmakta özgürüz begendiysem begendim beğenmediysem beğenmedim. Begenip begenmemekte de yorum yapmakta oldugumuz gibi özgürüz diyorum... kalın sağlıcakla

Sadece acıklamak icin yaziyorum. Kimsenin günahını benim yüzümden almayın, vebalini almiyim ben belirteyim sizlere Beni yanlış anlamayım söz hakkı bana düstü mü bilmiyorum ama kendisiyle ilgili ilk ben yorum yapmıştım ve herkes bana yüklenmisti cümlelerim arasinda yorumlarda veya özel.mesajlarda çelişen birsey yok cunku acik acik anlatiyorum yine seffaf bir insanim... Ekim ayından beri bakım yaptiriyorum.. Buket hanimin gelecek vadesi tutunca ben sosyal medyadan eklemek istedim kendisi dua filan veriyor hani orda da birseyler paylasiyordur diye. Kullanmadigini vaktinin olmadigini soylemisti.. Bu platformdan da ben bahsetmistim daha sonraki bakimlarinin birinde... Buket Hanım Kadınlar Kulübü'nde seni arattim yorumlarda bulamadim ben bahsetsem mahsuru var mi diye. O ne? Dedi kendisi bilmiyordu yani burayi. Ona ilk baheswden de benimdir diye dusunuyorum tabi biri kalkip buraya yok ben soylemistim demeyinceye kadar bu hipotezim dogrudur

Ben de @Kazen 'e bakim yaptirdim ama bilemedi reklam yasak olmasina ragmen hala kendi reklamini yapiyor, ustelik erkek uye. Kendi kendini banlamasini talep ediyorum
Ben geçen gün yarım saatlik seans aldigimi belirtmistim o günden beri daha dikkatli davraniyorum, ise yaradi indirim devam ediyor mu? Ne zaman bitecek?

Baktım eski üyesiniz güven verdi cıkanları tekrar önerirseniz ben seviyorum farkli falcilar denemeyi

Bu ara kendi mevzularimdan dolayi pek aramadim ama aricam sorcam nasil ANİNDA haber gittigini ve yazicam buraya da yani kendisine buradan mesaj gönderen kac kisi var ben de merak ettim buraya ilk ben yazdim ama ben gercekten memnunum yani ne diyim memnun oldugum kisiye hatta vefa borcum var da dedim sebebini özelden aciklarim msj atan herkese acikladim valla eski uyeler memnunsa demek ki iyi diye dusunuyoruz da bi anda yazilmadi yaaa. Ben yorum yazinca beni falci zannettiler altina geldi zaten yorumlar ama keske falci olsam daa hepinize benden bedava fal derim ilk ayaginiz alissin güzel sallarim belirtiim

Son düzenleme:
Vallahi ben de sirt ondan yaziyorum reklamci oldu adimiz ve kesinlikle özelden konustuklarim da emindir yani hatta bazilariyla özel mevzulari bile konustuk falci olsam neden özel konusayim mevzularimi ya da reklam yapsam ne cikarim olabilir birgün bir falcıdan cıkarım ursa kırışırız fifti fifti gider onu da baska falcida fal baktirarak yeriz zaten

Yarin haftanin ilk is gunu firsatim olmayabilir ama saliya en gec arayacagim Buket hanima soracagim tamam haberin oluyo da nasil aninda haber oluyo sana kac kisi haber yetistiriyo tum bu sorularin cevabini istiyorum ve yazacagim dicem ama sakincasi yoksa nasil haber gittigini ayrintilariyla sormak istiyorum...

Hersey bir yana da bu Orhan Bey hakkinda da yorumu olan yok mu? Izmir'de bakiyor ama ben sordum daha evvel nerede calistigini Istanbul'dan geldigini soyledi. A a filan diyo konusurken bak duvarlara bakiyorum fal bahane filan gibi kelimeler soyledi boyle birine bakim yaptirdiysaniz yorumunuzu soyler misiniz gercekten merak ettim

Cnm bu konu bence herkesin kafasında olustu.. Kimsenin ülke meselesi yapıp da ay nerden öğrenmiş diye üzerine düşündüğünü sanmıyorum sen öğren bosver bu Buket mevzu fazla uzadı kimse bizim arkadasımız diil merak etmioruz buranın falcıların ugrak yeri olup okudugunuda bilioruz ilginci okuması diil merak edip arastırırcak cürreti olması soruo yetmio dekontu varmıymıs kan grubuda istermiymiş yüze bak neyse daha yorum yapmıcam isteyen baktırsın bu kadını denemicem deli zeynep bile bundan ii..

Ben de gereksiz uzadığını düşünüyorum konunun...

Zeynep kim ? :)

Kızlar kadıköy baba vanga cafede Hande var. Bana baktı, anda iyidi. Daha önce baktıran oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…