Ben bu sitede cok memnun oldugumu yazdim. Hatta bu yorumu yazsam mi diye cok dusundum ama bilgilendirmek istedim herseye ragmen. Ilk etapta cok iyiydi anlik durumlari bildi filan da sonradan para almak icin bakti diye dusunuyorum ve o soyledikleri de hep beni cikmaza sürükledi cıkmadı. ustelik maddi sıkıntım oldugu zamanlardi malesef bu yüzden hatta sirf bu yuzden baktirmayi biraktim halbuki öyle davranmasa cok baktiracak arkadasim da vardi benim yorumlarimla da neyse nasip degilmis.... Merhaba
Hatayı kaderin numarası varmı baktıran lar yorum yazabilir mi teşekkürler
Bizler seni biliyoruz ve tanidik artik canim arkadasim ve coook seviyorum uzme sen kendini boyle seylere❤Normalde beni Buket hanım zannediyorlar diye yorum yazmayacaktım ama burda onhnla ilgili yorum yapanlardan biri olarak cevap vermek istedim. Kırıyorsam gene kusura bakmayin ama yorum yapanlardan biri olarak lutfen kayit tarihlerimize tekrar bakiniz ben bile yakin tarihli uyeler miyiz diye yorumunuza binayen baktim ama malesef yakin tarih bile degil uyeliklerimiz. Tüm yorumlarima bakabilirsiniz memnun kalip kalmadigim bircok falciyi yorumladim. Önceden izleyiciydim burada okuduklarimi gidip baktirma taraftariydim sirf yorum yapabilmek daha cok bilgilenmek ozelden de sorular sorabilmek icin üye oldum. Buket hanimi gecen ekim ayında tanıdım sizin araciliginiz ile herkese bildiriyorum.
Sevgili hemserimKesinlikle 10 numara tespit bu Buket hanıma bilgi nasıl gidiyor
Ben de seni cooook seviyorum canimm arkadasim. Seninle de enerjim tuttu bi fal da sana bakiyim ben falciymisim yaBizler seni biliyoruz ve tanidik artik canim arkadasim ve coook seviyorum uzme sen kendini boyle seylere❤
Sadece acıklamak icin yaziyorum. Kimsenin günahını benim yüzümden almayın, vebalini almiyim ben belirteyim sizlereEvet ama öncelikle böyle bir yerin varlığından haberin olacak ki takip edesin. Burada adının geçtiğini bilmesi için böyle bir topiğin varlığından haberdar olması gerektiği gibi burası telefon falcıları topiği değil Istanbul falcıları topiği, sadece telefondan bakan bir falcı niçin Istanbul falcıları topiğinde isminin geçtiğini düşünsün de burayı kontrol etsin? Demek ki birisi yazmadan önce şu topiğe yazıyorum dedi. Bunun mantığını anlamak zor değil.
Kızlar şunu da belirtmek isterim , ben falla ilgili tüm topiklerin muhabbetlerini takip ediyorum. Ne hikmetse bu telefon falcıları sadece İstanbul falcıları topiğine yazılıyor hep. Mesela Ankara falcıları topiğinde telefon falcıları hiç geçmez hatta ne hikmetse telefon falcıları topiğinde bile buradaki kadar isim geçmiyor.
Bu telefon falcılarına nerede yaşadıklarını sorun ve buraya yazın kızlar. Belki o ilde yaşayan birileri gidip yüz yüze baktırmak ister.
Ayrıca bu mesele ilgili geçen sefer yorum yapmadım ama şu an yapmak istiyorum, dekont istemek şudur: a) bu kişi bana baktırmadı sadece karalamak için yorum yaptıyı ispatlamak b) onun şöyle şöyle sorunları vardı ben de pembe tablo çizmedim de ondan beni karaladıyı ispatlamak. Burayı takip eden falcıların genel savunması bu şekilde gelişti hep, herkes muhabbetin bu şekilde devam edeceğini biliyor o yüzden ben dekont verilmesine falan karşıyım. Falcı hanım takip etmeye devam etsin ama olumsuz yorumları da hazmetsin bir zahmet, o para karşılığı hizmetini vermekte, hizmeti karşılığı buradaki yorumların sahiplerinin kimliğini sorgulama veya nasıl yorum yapacakları hakkında karar verme hakkına sahip olmuyor.
Ben geçen gün yarım saatlik seans aldigimi belirtmistim o günden beri daha dikkatli davraniyorum, ise yaradi indirim devam ediyor mu? Ne zaman bitecek?Ben de @Kazen 'e bakim yaptirdim ama bilemedi reklam yasak olmasina ragmen hala kendi reklamini yapiyor, ustelik erkek uye. Kendi kendini banlamasini talep ediyorum
Baktım eski üyesiniz güven verdiValla bende cok kişi önerdim sora vazgectim bazısından vazgecmediklerimde oldu her falları cıkmadı ama alıskanlık baktırdıklarımız oldu bu kdr bi 3-5 kişilik grup olup hunharca savunmadık kimseyi.. hiçbi falcıda msj atıp gördüm kimmiş o diye bana soramadı o kdr dostlugumuz olmadı.. izliyodum bukete baktırırmıyım diye su saatten sonra denemem sinek kücük bu mide bulandı..
Bu ara kendi mevzularimdan dolayi pek aramadim ama aricam sorcam nasil ANİNDA haber gittigini ve yazicam buraya da yani kendisine buradan mesaj gönderen kac kisi var ben de merak ettimBir de benim anlamadığım Buket hanıma bu bilgi hemen nasıl gidiyor? Gerçekten ortada garip bir durum var. Daha yeni adı geçmiş bi falcıyı eski üyeler bile bir anda bulup aşırı derecede memnun kalıyor, bir anda hepsinin aklına buraya yazmak geliyor. Bu açıdan bakarsanız ne kadar şüpheli bir durum olduğunu anlarsınız.
Vallahi ben de sirt ondan yaziyorum reklamci oldu adimiz ve kesinlikle özelden konustuklarim da emindir yani hatta bazilariyla özel mevzulari bile konustuk falci olsam neden özel konusayim mevzularimi ya da reklam yapsam ne cikarim olabilir birgün bir falcıdan cıkarım ursa kırışırız fifti fifti gider onu da baska falcida fal baktirarak yeriz zatenBen siteye yeni üye olmadım 2012de üye oldum. Ben kendisiyle ve siteden arkadaşlarla görüştüğümde reklam olduğunu düşünmedim. Benim konuştuğum üyeler yeni üye değildi. Buraya savunurcasına yazmamın sebebi reklamcı diye yüklenilen arkadaşlardan biri benim arkadaşım ve onun reklam yapmadığını biliyorum. Bu sebeple yazma ihtiyacı duydum...
Cnm bu konu bence herkesin kafasında olustu.. Kimsenin ülke meselesi yapıp da ay nerden öğrenmiş diye üzerine düşündüğünü sanmıyorum sen öğren bosver bu Buket mevzu fazla uzadı kimse bizim arkadasımız diil merak etmioruz buranın falcıların ugrak yeri olup okudugunuda bilioruz ilginci okuması diil merak edip arastırırcak cürreti olması soruo yetmio dekontu varmıymıs kan grubuda istermiymiş yüze bak neyse daha yorum yapmıcam isteyen baktırsın bu kadını denemicem deli zeynep bile bundan ii..Hersey bir yana da bu Orhan Bey hakkinda da yorumu olan yok mu? Izmir'de bakiyor ama ben sordum daha evvel nerede calistigini Istanbul'dan geldigini soyledi. A a filan diyo konusurken bak duvarlara bakiyorum fal bahane filan gibi kelimeler soylediboyle birine bakim yaptirdiysaniz yorumunuzu soyler misiniz gercekten merak ettim
Ben de gereksiz uzadığını düşünüyorum konunun...Cnm bu konu bence herkesin kafasında olustu.. Kimsenin ülke meselesi yapıp da ay nerden öğrenmiş diye üzerine düşündüğünü sanmıyorum sen öğren bosver bu Buket mevzu fazla uzadı kimse bizim arkadasımız diil merak etmioruz buranın falcıların ugrak yeri olup okudugunuda bilioruz ilginci okuması diil merak edip arastırırcak cürreti olması soruo yetmio dekontu varmıymıs kan grubuda istermiymiş yüze bak neyse daha yorum yapmıcam isteyen baktırsın bu kadını denemicem deli zeynep bile bundan ii..
Cnm bu konu bence herkesin kafasında olustu.. Kimsenin ülke meselesi yapıp da ay nerden öğrenmiş diye üzerine düşündüğünü sanmıyorum sen öğren bosver bu Buket mevzu fazla uzadı kimse bizim arkadasımız diil merak etmioruz buranın falcıların ugrak yeri olup okudugunuda bilioruz ilginci okuması diil merak edip arastırırcak cürreti olması soruo yetmio dekontu varmıymıs kan grubuda istermiymiş yüze bak neyse daha yorum yapmıcam isteyen baktırsın bu kadını denemicem deli zeynep bile bundan ii..
Telefonda su falı bakan bir falcıZeynep kim ? :)
Zeynep iyidir, dikkatli dinlemek kayıt almak lazım. Bana dediği bir şey çıktı. Diğerlerini bekliyorum 10 gün vadesi var, yazarım.sizce nasıl :)
Fena değil, ben beğenirimsizce nasıl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?