İstanbul'da Fal - Falcılar

100 lira. Konuşurken çocuk sesine maruz kalabilirsiniz o yüzden dikkatli dinlemeye çalışın. Bazı arkadaşlar bundan rahatsız olduklarını yazmışlar ama nedense bu gürültüye rağmen Zeynep’in sesi bana çok iyi geliyor, mutlu ediyor.

Zeynep iyidir, dikkatli dinlemek kayıt almak lazım. Bana dediği bir şey çıktı. Diğerlerini bekliyorum 10 gün vadesi var, yazarım.
Zeynep beyin okumada gerçekten iyidir. Nedense seviyorum o kadını. Bana erkek arkadaşımla ayrı olduğumuz dönem aklımdan geçen cümle yi baristigimizda senin için bunu düşündüm diye soyledi. Ben biliyordum demedim tabiii

Ben Memnun Kaldım. geleceği bekliyorum zaman var zira
Gamze ye bir kez baktirdim çok tatlı bir bayan. Ama Gelecek tutmadı bende. Hayatıma biri girecekti tel numarasinda 8 rakamı var bile dedi girecek kişinin . Ama malesef eskisi Ile dewam yalnız pahalli degil çok tatlı psikolojinize iyi gelir

Beni tanıyor artik zeynep. Geçen torpil yaptim öteki odaya geçtim dedi . Cocuk sesi bazen zorlasada sana katiliyorum

Izmitteki Gamze hanimin numarasini ben buradan cok nazik bir hanimefendiden aldim. Gamze hanima sordum kadinlar kulubu uyeliginiz var mi diye. Duydugunu fakatsoyledigi cikarsa burada iki falci patlatcam olumlu yönde Teşekkür ederim evet dün kötüydüm ben de moral oldu
Ben Memnun Kaldım. geleceği bekliyorum zaman var zira
olursa siz de yazarsaniz memnun olurum tabi siz bilirsiniz ama

Gelecegi tabi bilemem ama anlik durum tespitleri güzeldi, az evvel arkadasim mesaj atmiş sormustum o da ayni seyi soyledi anlik iyiymis moral oluyormus

Kızlar 2018 msjlarimi yazismalarimizi okuyorum üyelerle o zaman burda Angelsnil diye bir arkadasimiz vardi surekli falciya gidip yazardi forumda ,ona 3 kisinin fali ara ara dönemlerde ciknmis DAMLALAR CAFE TUGBA taksim ,BIAS CAFE GÖKCE,SEMBOL CAFE MIRZA,eger hala bu cafedelerse bu falcilar o dönemde bayag iyiydi eski üyeler hatirlar,belki size faydasi olur

Gelecegi tabi bilemem ama anlik durum tespitleri güzeldi, az evvel arkadasim mesaj atmiş sormustum o da ayni seyi soyledi anlik iyiymis moral oluyormus
Aynen anlık tespiti güzel insana iyi geliyor. Diğer hayatıma girecek kişiyi anlatırken sanki yaşıyor gibi anlatmasından etkilenmistim. Ama dier kişi ile dewam ediom düşe kalka da olsa. Ama asla hakkını yemem çok Ama çok tatlı dilli pozitif enerjili bir bayan

Aaaa durun kızlar benim 3 yıllık bir iliskim vardi. Küs barış gidiyoruz. Gamze demiştim ya hayatına biri girecek telinde 8 rakamı var diye. Küs olduğum geçen hafta birisi benimle ilgilendi. Şimdi onun teline baktim 8 rakamı var. Eğer bir gelişme olursa karşı taraftan bana yazarim gamze gelecek cıktı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…