İstanbul'da Fal - Falcılar

Ne zamandi bu? Yani ne zaman demisti yeni biri diye?

canım damlalar tuba nasıl hızlı konusur nasıl yanı anlatamam anlamak için çok çaba harcaman lazım. ters biri bir de anlık olarak bilebilir belki ama gelecek ile ilgili çıkmaz yani memnun kalacağını sanmam geçmişte arkadaş grubu ile çok gitmişliğim vardir.
bıas cafe gokceyı severdim eskıden iyidir ama kısa vadede bilir mesela 3 ay falan durum tespitleri iyidir. uzun vadede birşey derse çıkmama ihtimali yüksek.
sembol cafe mırza bilimiyorum ama geçmişte arkadaşlar gitmişlerdi iyi olsa bana da git derlerdi herhalde ben gitmedim onun hakkında yorum yapamıyorum.

TELEFON NUMARASI VARMI?

Tuğba ne dediyse tam tersi çıkmıştır. Mirza niye övülür hiç bilmem hem anda hem de geçmişte çok çok vasattır. Bias cafe Gökçe ise defalarca şans vermeme rağmen bende her defasında rezaletti. Falın başıyla sonu birbirinin tam tersiydi. Tutarlı sallamaya bile zahmet etmez. Üçünün de ortak özelliği gelecekle ilgili dediklerinin tek bir kelimesi tek bir hecesi bile çıkmamıştır. Benim tecrübelerim bu yönde. Zaten yaklaşık 2 senedir adları de hemen hemen hiç geçmez forumda. 2017’de deli popülerdi bunlar, Mi cafe Hande ve Beşiktaş Kuzeyle birlikte. Boşa harcanan bir sürü vakit, yüzlerce lira ve boşa çıkan bir sürü umut

Eklentiler

• Screenshot_20200217-144329_Chrome.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 40
Ben damlalar rugbaya gittim hizli anlattigi icin ses kaydi aliyorduk,gökce ye gittim mirzaya gittimmi hatirlamiyorum isin acikcasi fallari cikmismiydi hatirlamiyorum ama tugba ve gokcenin ani yorumlamalari durum analizleri iyiydi ,o dönemde gunde 2-3 kisiye gittigim icin kim cikti kim cikmadi hatirlamiyorum,gecmis yazilanlari okurken dikkatimi cekti

smallbutterfly işte sadece o üyenin değil, daha pek çok kişinin yorumlarından gaza gelip ben de defalarca gittim Tuğba ve Gökçeye. Ve o dönemlerde övülen pek çok falcıya. Kimse zorlamadı tabii ki reklam vs falan da demiyorum yanlış anlaşılmasın ama bende ve eminim bir çok insanda durum anlattığım gibi. Zaten totalde de tutturamadıkları insanlar çok daha fazladır tutturduklarından. Çok merak ettiyseniz deneyin içinizde kalmasın. Ama ben kendi adıma o dönemki halime çok üzülüyorum. Kimse benim gibi aylarca ümitlenip sonra paramparça olsun istemem, buna razı gelemiyorum bir türlü.

Evet kizlar nihayet Elmira'ya bakim yaptirdim. Sivesi oldukca degisik kart sesiyle tam medyum olmak icin yaratilmis diyebilirim standart seylerle girdi fala iste calisiyor musun, evet. Isyerinde yukselme gorunuyor terfi vs yorumlarda bulundu. Para gelcek gitcek gibi klasikler. Ozel hayatimla ilgili detayli bir sey bilemedi. Esin sana duskun sen biraz sinirlisin vs gibi kisilik analizlerinde bulundu. Gelecek hakkinda ise soyledikleri cikarsa yazarim. Benim icin wow mukemmel bir fal degildi ama olumsuz da diyemem. Gidilebilir bi falci.

Merhaba, elmira ya bende baktırdım, gayet düzgün bi türkçesi vardı.

ramek daha şiveli ve kalın bi ses tonuna sahipti.
Bana özelden numarasını atarmısın?
Bi karşılaştırmak istiyorum.

Ben Elmira’ya baktırmadım ama Ramek’e baktırdım. Benim konuştuğum kişi orta yaşlı gibiydi, kalın ses tonu vardı sanki.

Evet,
Ama ben şüphe ediyorum o iki kişiden.
Birlikte çalıştıklarına dair.
Kimsenin günahını almak istemem ama emin olmak istiyorum açıkçası.
Bildiğim tek şey Elmiranın türkçesi çok düzgün ve güzel bi ses tonu var.
Ramek daha şiveli, ve ben Ramek’e baktırdığımda çok spesifik atıp tutamayacağı bişey söyledi.
İlk ordan şüphelendim zaten.
Bnde elmiranon çok kısa bi ses kaydıda var hatta. İsteyene atabilirim.

Ben Elmira’ya baktırmadım ama Ramek’e baktırdım. Benim konuştuğum kişi orta yaşlı gibiydi, kalın ses tonu vardı sanki.
benım begendiğim orta yaşlı şiveli tane tane konusan bunun adı ne artık bilmiyorum. Geçen aylarda baktırdım tam kadın konusmaya basladı bir dakika dedım ben size baktırmıcam diger elmira dedim elmira ben dedi hayır dedim sesiniz farkli geldi yok dedi benim simdi birşey de diyemedim parayı da yatırdık tamam dedim öyle olsun. Bir tel numarasını 2 kişi kullanıyor ama ispatlayamıyorum iste

Benim aradığım Elmiranın numarasının sonu12
Ramek 61

Yaaa gerçekten baktirdin mi benim telimi nedense acmiyorlar ne ramek ne elmira. Burada bir konu olmuştu aynı telden iki farklı tamek cıktı diye . Sanırım benim telimi öğrenmişler asla o tel açılmıyor. Hatta inat ettim elmiraya açmıyor diye mesaj attim. Az önce arkadaşım aradı açtınız bana niye acmiyorsunuz diye . Gelen cevap bu ara bakım yapmıyoruz. Sence de tuhaf değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…