Ne zamandi bu? Yani ne zaman demisti yeni biri diye?Aaaa durun kızlar benim 3 yıllık bir iliskim vardi. Küs barış gidiyoruz. Gamze demiştim ya hayatına biri girecek telinde 8 rakamı var diye. Küs olduğum geçen hafta birisi benimle ilgilendi. Şimdi onun teline baktim 8 rakamı var. Eğer bir gelişme olursa karşı taraftan bana yazarim gamze gelecek cıktı diye
SERPİL HANIMIN TELEFONUNU VERİR MİSNİZ?Merhaba beylikdüzü Serpil hanımın tel. İni atar mısınız
canım damlalar tuba nasıl hızlı konusur nasıl yanı anlatamam anlamak için çok çaba harcaman lazım. ters biri bir de anlık olarak bilebilir belki ama gelecek ile ilgili çıkmaz yani memnun kalacağını sanmam geçmişte arkadaş grubu ile çok gitmişliğim vardir.Kızlar 2018 msjlarimi yazismalarimizi okuyorum üyelerle o zaman burda Angelsnil diye bir arkadasimiz vardi surekli falciya gidip yazardi forumda ,ona 3 kisinin fali ara ara dönemlerde ciknmis DAMLALAR CAFE TUGBA taksim ,BIAS CAFE GÖKCE,SEMBOL CAFE MIRZA,eger hala bu cafedelerse bu falcilar o dönemde bayag iyiydi eski üyeler hatirlar,belki size faydasi olur
TELEFON NUMARASI VARMI?50 tl. Yalnız ben yeliz ablayı beğenirim evet burada da önerdim ama baktırıpta beğenmeyen de oldu forumda. Herkesin enerjisi uymuyor maalesefBen hala önerimin arkasındayım ama dediğim gibi beğenen olduğu kadar hiç beğenmeyen de oldu bunu da göz önüne alın lütfen
Yeliz’in söyledikleri çıkmadı, bilginize.TELEFON NUMARASI VARMI?
Tuğba ne dediyse tam tersi çıkmıştır. Mirza niye övülür hiç bilmem hem anda hem de geçmişte çok çok vasattır. Bias cafe Gökçe ise defalarca şans vermeme rağmen bende her defasında rezaletti. Falın başıyla sonu birbirinin tam tersiydi. Tutarlı sallamaya bile zahmet etmez. Üçünün de ortak özelliği gelecekle ilgili dediklerinin tek bir kelimesi tek bir hecesi bile çıkmamıştır. Benim tecrübelerim bu yönde. Zaten yaklaşık 2 senedir adları de hemen hemen hiç geçmez forumda. 2017’de deli popülerdi bunlar, Mi cafe Hande ve Beşiktaş Kuzeyle birlikte. Boşa harcanan bir sürü vakit, yüzlerce lira ve boşa çıkan bir sürü umutcanım damlalar tuba nasıl hızlı konusur nasıl yanı anlatamam anlamak için çok çaba harcaman lazım. ters biri bir de anlık olarak bilebilir belki ama gelecek ile ilgili çıkmaz yani memnun kalacağını sanmam geçmişte arkadaş grubu ile çok gitmişliğim vardir.
bıas cafe gokceyı severdim eskıden iyidir ama kısa vadede bilir mesela 3 ay falan durum tespitleri iyidir. uzun vadede birşey derse çıkmama ihtimali yüksek.
sembol cafe mırza bilimiyorum ama geçmişte arkadaşlar gitmişlerdi iyi olsa bana da git derlerdi herhalde ben gitmedim onun hakkında yorum yapamıyorum.
canım damlalar tuba nasıl hızlı konusur nasıl yanı anlatamam anlamak için çok çaba harcaman lazım. ters biri bir de anlık olarak bilebilir belki ama gelecek ile ilgili çıkmaz yani memnun kalacağını sanmam geçmişte arkadaş grubu ile çok gitmişliğim vardir.
bıas cafe gokceyı severdim eskıden iyidir ama kısa vadede bilir mesela 3 ay falan durum tespitleri iyidir. uzun vadede birşey derse çıkmama ihtimali yüksek.
sembol cafe mırza bilimiyorum ama geçmişte arkadaşlar gitmişlerdi iyi olsa bana da git derlerdi herhalde ben gitmedim onun hakkında yorum yapamıyorum.
Ben damlalar rugbaya gittim hizli anlattigi icin ses kaydi aliyorduk,gökce ye gittim mirzaya gittimmi hatirlamiyorum isin acikcasi fallari cikmismiydi hatirlamiyorum ama tugba ve gokcenin ani yorumlamalari durum analizleri iyiydi ,o dönemde gunde 2-3 kisiye gittigim icin kim cikti kim cikmadi hatirlamiyorumcanım damlalar Tugba nasıl hızlı konusur nasıl yanı anlatamam anlamak için çok çaba harcaman lazım. ters biri bir de anlık olarak bilebilir belki ama gelecek ile ilgili çıkmaz yani memnun kalacağını sanmam geçmişte arkadaş grubu ile çok gitmişliğim vardir.
Merhaba, elmira ya bende baktırdım, gayet düzgün bi türkçesi vardı.Evet kizlar nihayet Elmira'ya bakim yaptirdim. Sivesi oldukca degisik kart sesiyle tam medyum olmak icin yaratilmis diyebilirimstandart seylerle girdi fala iste calisiyor musun, evet. Isyerinde yukselme gorunuyor terfi vs yorumlarda bulundu. Para gelcek gitcek gibi klasikler. Ozel hayatimla ilgili detayli bir sey bilemedi. Esin sana duskun sen biraz sinirlisin vs gibi kisilik analizlerinde bulundu. Gelecek hakkinda ise soyledikleri cikarsa yazarim. Benim icin wow mukemmel bir fal degildi ama olumsuz da diyemem. Gidilebilir bi falci.
benım begendiğim orta yaşlı şiveli tane tane konusan bunun adı ne artık bilmiyorum. Geçen aylarda baktırdım tam kadın konusmaya basladı bir dakika dedım ben size baktırmıcam diger elmira dedim elmira ben dedi hayır dedim sesiniz farkli geldi yok dedi benim simdi birşey de diyemedim parayı da yatırdık tamam dedim öyle olsun. Bir tel numarasını 2 kişi kullanıyor ama ispatlayamıyorum isteBen Elmira’ya baktırmadım ama Ramek’e baktırdım. Benim konuştuğum kişi orta yaşlı gibiydi, kalın ses tonu vardı sanki.
Benim aradığım Elmiranın numarasının sonu12benım begendiğim orta yaşlı şiveli tane tane konusan bunun adı ne artık bilmiyorum. Geçen aylarda baktırdım tam kadın konusmaya basladı bir dakika dedım ben size baktırmıcam diger elmira dedim elmira ben dedi hayır dedim sesiniz farkli geldi yok dedi benim simdi birşey de diyemedim parayı da yatırdık tamam dedim öyle olsun. Bir tel numarasını 2 kişi kullanıyor ama ispatlayamıyorum iste
Yaaa gerçekten baktirdin mi benim telimi nedense acmiyorlar ne ramek ne elmira. Burada bir konu olmuştu aynı telden iki farklı tamek cıktı diye . Sanırım benim telimi öğrenmişler asla o tel açılmıyor. Hatta inat ettim elmiraya açmıyor diye mesaj attim. Az önce arkadaşım aradı açtınız bana niye acmiyorsunuz diye . Gelen cevap bu ara bakım yapmıyoruz. Sence de tuhaf değil mi?Evet kizlar nihayet Elmira'ya bakim yaptirdim. Sivesi oldukca degisik kart sesiyle tam medyum olmak icin yaratilmis diyebilirimstandart seylerle girdi fala iste calisiyor musun, evet. Isyerinde yukselme gorunuyor terfi vs yorumlarda bulundu. Para gelcek gitcek gibi klasikler. Ozel hayatimla ilgili detayli bir sey bilemedi. Esin sana duskun sen biraz sinirlisin vs gibi kisilik analizlerinde bulundu. Gelecek hakkinda ise soyledikleri cikarsa yazarim. Benim icin wow mukemmel bir fal degildi ama olumsuz da diyemem. Gidilebilir bi falci.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?