İstanbul'da Fal - Falcılar

Nasil kart? Bana genc bir kadın acmisti

:)

Günü yazarsan o gün bakim yaptiran birileri cikarsa burada bu da gol olmaz bizim icin neyse ben cok konustum falci hanimlar gene buradaysa sikayet ederler beni daha evvel yasadigim birsey biliyorsunuz

Günü yazarsan o gün bakim yaptiran birileri cikarsa burada bu da gol olmaz bizim icin neyse ben cok konustum falci hanimlar gene buradaysa sikayet ederler beni daha evvel yasadigim birsey biliyorsunuz
Offf etsinler benide şikayet ne yapayim . Ama herkes farkında aynı telden iki farklı kişi çıkıyor sonra belki benim mesajlastigim telimi verdiğim bir üye onlardan biri ben ne kadar arasam açılmıyor sonra buradan üye arkadaşıma tel açılıp fiat verilirken bana gelen mesajı ekte attim

gmzckl senden agustos gibi bir falci ismi almistim o zaman icin ben begenirsem arkamdan birsuru arkadasim gelir hatirliyor musun bilmiyorum ben profile bakinca hatirladim seni... bu tarz durumlarda kimseyle tartisma yasamak istemiyorum ama sonucta ekmek kapilari fakat biraksinlar biz yapalim reklamlarini deneyenler olarak memnuniyetimizi belirtelim ki daha cok musteri gelsin, guvenimiz kirilmasin

Hatırladım sana bir falcı önermiştim ağustos ayı diyince hatirladim. Ağustos ayı ile buradaki fal maceram başlamıştı. Haklısın Ama bazen haketmedigin durumlarda itham edilirken kimse hangi numaradan kimin çıktığı belli olmayan bu olayi çözemedi. Arkadaşıma acılan tel bana acılmayip bana gelen sms bu olur Sa sen ne düşürürsün.

Kimse çözemedi mi acaba?

Bu ikisi birlikte çalışıyor demek ki ondan emin olduk iftira falan değil. Ama çok iyi yapamamışlar demek ki bize çaktırmamaları gerekiyodu

Haklisiniz bu konuda ben de olsam aynı şeyi düşünürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…