Nasil kart? Bana genc bir kadın acmistiEvet kizlar nihayet Elmira'ya bakim yaptirdim. Sivesi oldukca degisik kart sesiyle tam medyum olmak icin yaratilmis diyebilirimstandart seylerle girdi fala iste calisiyor musun, evet. Isyerinde yukselme gorunuyor terfi vs yorumlarda bulundu. Para gelcek gitcek gibi klasikler. Ozel hayatimla ilgili detayli bir sey bilemedi. Esin sana duskun sen biraz sinirlisin vs gibi kisilik analizlerinde bulundu. Gelecek hakkinda ise soyledikleri cikarsa yazarim. Benim icin wow mukemmel bir fal degildi ama olumsuz da diyemem. Gidilebilir bi falci.
:)Evet,
Ama ben şüphe ediyorum o iki kişiden.
Birlikte çalıştıklarına dair.
Kimsenin günahını almak istemem ama emin olmak istiyorum açıkçası.
Bildiğim tek şey Elmiranın türkçesi çok düzgün ve güzel bi ses tonu var.
Ramek daha şiveli, ve ben Ramek’e baktırdığımda çok spesifik atıp tutamayacağı bişey söyledi.
İlk ordan şüphelendim zaten.
Bnde elmiranon çok kısa bi ses kaydıda var hatta. İsteyene atabilirim.
Günü yazarsan o gün bakim yaptiran birileri cikarsa burada bu da gol olmaz bizim icinYaaa gerçekten baktirdin mi benim telimi nedense acmiyorlar ne ramek ne elmira. Burada bir konu olmuştu aynı telden iki farklı tamek cıktı diye . Sanırım benim telimi öğrenmişler asla o tel açılmıyor. Hatta inat ettim elmiraya açmıyor diye mesaj attim. Az önce arkadaşım aradı açtınız bana niye acmiyorsunuz diye . Gelen cevap bu ara bakım yapmıyoruz. Sence de tuhaf değil mi?
Işte bunlar karışık iş yapıyor. Hangisi tamek hangisi elmira belli değilNasil kart? Bana genc bir kadın acmisti
Arkadaşa açtığı bana açmadığı gün demir-adam gelen sms . Bence asıl bunlar buraya üye ve aramizdalarIşte bunlar karışık iş yapıyor. Hangisi tamek hangisi elmira belli değil
Yanlış yazmışım özür. Elmira dan bana gelen mesaj .tel düzeltip göndermişArkadaşa açtığı bana açmadığı gün demir-adam gelen sms . Bence asıl bunlar buraya üye ve aramizdalar
Offf etsinler benide şikayet ne yapayim . Ama herkes farkında aynı telden iki farklı kişi çıkıyor sonra belki benim mesajlastigim telimi verdiğim bir üye onlardan biri ben ne kadar arasam açılmıyor sonra buradan üye arkadaşıma tel açılıp fiat verilirken bana gelen mesajı ekte attimGünü yazarsan o gün bakim yaptiran birileri cikarsa burada bu da gol olmaz bizim icinneyse ben cok konustum falci hanimlar gene buradaysa sikayet ederler beni daha evvel yasadigim birsey biliyorsunuz
Hiçbir şey bilmiyorum, görünce uyarmış olmak istedim.SERPİL HANIMIN TELEFONUNU VERİR MİSNİZ?
Hatırladım sana bir falcı önermiştim ağustos ayı diyince hatirladim. Ağustos ayı ile buradaki fal maceram başlamıştı. Haklısın Ama bazen haketmedigin durumlarda itham edilirken kimse hangi numaradan kimin çıktığı belli olmayan bu olayi çözemedi. Arkadaşıma acılan tel bana acılmayip bana gelen sms bu olur Sa sen ne düşürürsün.gmzckl senden agustos gibi bir falci ismi almistim o zaman icin ben begenirsem arkamdan birsuru arkadasim gelir hatirliyor musun bilmiyorum ben profile bakinca hatirladim seni... bu tarz durumlarda kimseyle tartisma yasamak istemiyorum ama sonucta ekmek kapilari fakat biraksinlar biz yapalim reklamlarini deneyenler olarak memnuniyetimizi belirtelim ki daha cok musteri gelsin, guvenimiz kirilmasin
Kimse çözemedi mi acaba?Hatırladım sana bir falcı önermiştim ağustos ayı diyince hatirladim. Ağustos ayı ile buradaki fal maceram başlamıştı. Haklısın Ama bazen haketmedigin durumlarda itham edilirken kimse hangi numaradan kimin çıktığı belli olmayan bu olayi çözemedi. Arkadaşıma acılan tel bana acılmayip bana gelen sms bu olur Sa sen ne düşürürsün.
Çözen banada anlatsin lütfen:)))Kimse çözemedi mi acaba?
Geçmiş sayfalara doğru okuyun bi topiği bir yerlerde mutlaka gözünüze ilişir üyelerin yazdıkları. :)Çözen banada anlatsin lütfen:)))
Haklisiniz bu konuda ben de olsam aynı şeyi düşünürdümHatırladım sana bir falcı önermiştim ağustos ayı diyince hatirladim. Ağustos ayı ile buradaki fal maceram başlamıştı. Haklısın Ama bazen haketmedigin durumlarda itham edilirken kimse hangi numaradan kimin çıktığı belli olmayan bu olayi çözemedi. Arkadaşıma acılan tel bana acılmayip bana gelen sms bu olur Sa sen ne düşürürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?