İstanbul'da Fal - Falcılar

Nasil yani senelerdir insanlari mi kandiriyorlar anlamadim ben de nasil bir seyin icine dustum.
Ben seneleri bilmem ağustos 'ta ramege baktirmisligim var sesi güzel türkçesi iyi olan. Ama benim aradığım telden bir üyeye farklı yaşlı şiveli bayan cıkmış. O zaman burada yazdık olanları. Neyse memnun olanlar baktirsin. Yalnız burada üye olduklarına ve benimle özelden konuştuklarına eminim

Her gün birini böyle patlatarak falcı bırakmıcaz ortalıkta en son cingene teyzelere kalcaz hadi bakalim

Pardoon hergun kim patliyo 2011den beri reklami yapiliyo elmira denen kadinin 9 senedir patlamamis bende mi patladi Gittiii paraciklarim
Ama.burda daha önce konuşulmuştu. Elmira ile ramek in aynı kişi olabileceği söyleniyodu. (( senin şansına görmedin demek ki

Bende baktırdım ikisine. Bende numaraları farklı .Birisi şiveli yaşlı bi kadın hataylılar gibi konuşuyor numarası 40 61 ile bitiyor. Diğeri daha genç ses tonu hatta instagram hesabıda var medyum elmira diye. Ordaki ses ile aynı video paylaşmış. Onun numarasıda sonu 2812.. İkisidr yakın şeyler söylediler ama birebir aynı değillerdi.

Iste sorun aymi nodan arayanlarin farkli ses ile karsilastiklarini soylemeleri

40 61 ile biten bendede var. Yalnız bana çıkan türkçesi düzgün aynı telden burdaki başka üyeye çıkan yaşlı şiveli. Olay bizde patladi ya . O üye ile Whatsap tan konuşurken ses kaydi atti tamek diye bu degilki dedim sonra teli atti bendeki ile aynı tel:)))

Ben elmirayla 2017 den beri görüşürüm. O zamanlar farklı bir üye adım vardı sonra şifremi unuttum. O zamandan beri aynı şeyi söyler durur bana. Olumlu diye arıyorumdur belkide bilmiyorum insan olumsuza pek inanmak istemiyor işte. O zamanda sonu 28 12 ile biten numarasını arardım hep aynj kişi çıkıyor. İnstagram Videolardada o ses var. Ay bilemedim ya. İnsan zaten acı ile arıyor bi de dolandırıldığını helede duyguları ile dolandırıldığını öğrenince kötü oluyor umarım öyle bişi değildir ya

N 40 61 den bana ses tonu güzel olan cıktı malesef 28 12 ile biten sms mesajını attigim elmira . Bu kadar olur yani herkes te farklı bir ses

Ramek yerine Tamek yazmissin ona guluyorum su an ben aklima tamek meyve suyu geldi cam sisede satilirdi eskiden hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…