Elmira ramekKimle kim birlikte calisiyor bende ogreniyim :)
Yani öyle olduğunu düşündükElmira ramek
Okumadin mi canim elmira ve ramek gene sayfada dedikodu varKimle kim birlikte calisiyor bende ogreniyim :)
Ben seneleri bilmem ağustos 'ta ramege baktirmisligim var sesi güzel türkçesi iyi olan. Ama benim aradığım telden bir üyeye farklı yaşlı şiveli bayan cıkmış. O zaman burada yazdık olanları. Neyse memnun olanlar baktirsin. Yalnız burada üye olduklarına ve benimle özelden konuştuklarına eminimNasil yani senelerdir insanlari mi kandiriyorlar anlamadim ben de nasil bir seyin icine dustum.
Birlikte anlasip yazmis gibi oldu ayni anda kaderin cilvesi bu tanisabilir miyiz kaderimdeki kisiElmira ramek
Cips kola:)Birlikte anlasip yazmis gibi oldu ayni anda kaderin cilvesi bu tanisabilir miyiz kaderimdeki kisi
Her gün birini böyle patlatarak falcı bırakmıcaz ortalıkta en son cingene teyzelere kalcaz hadi bakalimBen seneleri bilmem ağustos 'ta ramege baktirmisligim var sesi güzel türkçesi iyi olan. Ama benim aradığım telden bir üyeye farklı yaşlı şiveli bayan cıkmış. O zaman burada yazdık olanları. Neyse memnun olanlar baktirsin. Yalnız burada üye olduklarına ve benimle özelden konuştuklarına eminim
Pardoon hergun kim patliyo 2011den beri reklami yapiliyo elmira denen kadinin 9 senedir patlamamis bende mi patladiHer gün birini böyle patlatarak falcı bırakmıcaz ortalıkta en son cingene teyzelere kalcaz hadi bakalim
Ama.burda daha önce konuşulmuştu. Elmira ile ramek in aynı kişi olabileceği söyleniyodu.Pardoon hergun kim patliyo 2011den beri reklami yapiliyo elmira denen kadinin 9 senedir patlamamis bende mi patladiGittiii paraciklarim
Ben basima gelmeden rahatlamam ki zatenAma.burda daha önce konuşulmuştu. Elmira ile ramek in aynı kişi olabileceği söyleniyodu.(( senin şansına görmedin demek ki
Kalan sağlar bizimdirHer gün birini böyle patlatarak falcı bırakmıcaz ortalıkta en son cingene teyzelere kalcaz hadi bakalim
Iste sorun aymi nodan arayanlarin farkli ses ile karsilastiklarini soylemeleriBende baktırdım ikisine. Bende numaraları farklı .Birisi şiveli yaşlı bi kadın hataylılar gibi konuşuyor numarası 40 61 ile bitiyor. Diğeri daha genç ses tonu hatta instagram hesabıda var medyum elmira diye. Ordaki ses ile aynı video paylaşmış. Onun numarasıda sonu 2812.. İkisidr yakın şeyler söylediler ama birebir aynı değillerdi.
40 61 ile biten bendede var. Yalnız bana çıkan türkçesi düzgün aynı telden burdaki başka üyeye çıkan yaşlı şiveli. Olay bizde patladi ya . O üye ile Whatsap tan konuşurken ses kaydi atti tamek diye bu degilki dedim sonra teli atti bendeki ile aynı tel:)))Bende baktırdım ikisine. Bende numaraları farklı .Birisi şiveli yaşlı bi kadın hataylılar gibi konuşuyor numarası 40 61 ile bitiyor. Diğeri daha genç ses tonu hatta instagram hesabıda var medyum elmira diye. Ordaki ses ile aynı video paylaşmış. Onun numarasıda sonu 2812.. İkisidr yakın şeyler söylediler ama birebir aynı değillerdi.
40 61 den bana ses tonu güzel olan cıktı malesef 28 12 ile biten sms mesajını attigim elmira . Bu kadar olur yani herkes te farklı bir sesBen elmirayla 2017 den beri görüşürüm. O zamanlar farklı bir üye adım vardı sonra şifremi unuttum. O zamandan beri aynı şeyi söyler durur bana. Olumlu diye arıyorumdur belkide bilmiyorum insan olumsuza pek inanmak istemiyor işte. O zamanda sonu 28 12 ile biten numarasını arardım hep aynj kişi çıkıyor. İnstagram Videolardada o ses var. Ay bilemedim ya. İnsan zaten acı ile arıyor bi de dolandırıldığını helede duyguları ile dolandırıldığını öğrenince kötü oluyor umarım öyle bişi değildir ya
Ramek yerine Tamek yazmissin ona guluyorum su an ben40 61 ile biten bendede var. Yalnız bana çıkan türkçesi düzgün aynı telden burdaki başka üyeye çıkan yaşlı şiveli. Olay bizde patladi ya . O üye ile Whatsap tan konuşurken ses kaydi atti tamek diye bu degilki dedim sonra teli atti bendeki ile aynı tel:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?