İstanbul'da Fal - Falcılar

Mesela ben burdan başka bir üye ile görüştüm zeynoloji de ramek diye kaydetmiş elmiranın numarası vardı. Ben buraya yorum yapmaya çekiniyorum mesela. Diğer baktıran arkadaşlarda yorum yaparlarsa suçlanmadan ancak öyle tam anlamıyla öğreniriz. Diğer türlü birbirimize sarıyoruz. O arada falcıları zaten diğer arkadaşlarda amn deneylim nolcak diyip arıyor.

Pardoon hergun kim patliyo 2011den beri reklami yapiliyo elmira denen kadinin 9 senedir patlamamis bende mi patladi Gittiii paraciklarim
Daha önce yorum yapmislar galiba bu konuda oyle birsey gecti ama farketmedim ben de ilk defa bugün oldu malesef Arkadasim bizdeki sans zaten masAllahlik

Bu konuda bence suçlayan falcının kendisi olur ya da müptelası, bu kadar insan yorum yapıyorsa suçlanmayız diye dusunuyorum

Bende bişey diyemiyorum maalesef. Dedikleri şey olmuş olsa evet çıktı dicem ama hala yok sonuç. He çıkanlar oldu mu ara ara dedikleri tuttu ama asıl mevzu iki ileri 3 geri. Ben sdece konuştuğum kişiyi paylaşayım dedim belki yararı olur da diier arkadaşlarda bi yorum yaparlar dedim.

Siradan bi cafe falcisindan farksizdi.

Ya o artık klasik yani falcilarda iki ileri üç geri giden cizgiyi bence anliyorlar ona göre nasilsa olur soyle diyim olmadiysa bidahaki bakisinda biraz daha zaman gecikmis bir zaman filan fesman iste ayni ama güzel dusunmussunuz kendim adina tesekkur ederim

Ailenizin falcısı geldi, bir fal bakarım eğer 1 ayda sevgili bulup, 2 ayda çok iyi maaşla işe girmez, 5. ayda nikah masasına oturmaz, 8. ayda hamile kalıp, 9. ayda doğurmaz iseniz, 2. falı %50 ucuza bakarım...

Damping, sevgililer gününe özel ! Etiketin yarısı

500 TL / 150 TL
Etiketin yarısı !

Ahahahahha matematigine hayran kaldim

Falda çıkan sevgililer ;

Ruhunuza dokunur, konuştuğunda gözleri güler, sizi de olduğunuz gibi seven

şeklinde garantilidir yani... Biz baktık mı böyle fal bakarız....

Öyle 3 vakte kadar vs vs vs demeyiz, 3 vakte ne demek ? 3 yıl mı ? 3 asır mı ? 3 dakika mı ?

Biz direk tarih veririz, farkımızda budur.

Bizim çıkarlarımız varmış ya hani reklam yaparak, reklamınızı yaparız ama çıkarımız nedir

ben kendi reklamımı kendim yaptığım için 5 falda 1 tane bonus vereceğim.

Bakın ben rakamlarla konuşuyorum bizde her şey net ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…