Demek ki herkese ayni kisi cikmiyor hanimefendi, bu kadar kisi de bunda israr ediyor.Dediğim gibi elmiranın sesi ♥Medyum Elmira İranlı Falcı♥ (@medyumelmirairanlifalci) • Instagram photos and videos burdaki videodaki ses. 2017 den beri hep buydu..
50 tane yorum var daha nasil netlessin...diğer baktıran arkadaşlarda yazsa keşkede şu durumu netleştirsek iyi olur.
Daha önce yorum yapmislar galiba bu konuda oyle birsey gecti ama farketmedim ben de ilk defa bugün oldu malesefPardoon hergun kim patliyo 2011den beri reklami yapiliyo elmira denen kadinin 9 senedir patlamamis bende mi patladiGittiii paraciklarim
Ben de görmedim de hatta arkadasim farkli bir fal istiyorum dediginde numarayi vermistim geri isticemAma.burda daha önce konuşulmuştu. Elmira ile ramek in aynı kişi olabileceği söyleniyodu.(( senin şansına görmedin demek ki
Bu konuda bence suçlayan falcının kendisi olur ya da müptelası, bu kadar insan yorum yapıyorsa suçlanmayız diye dusunuyorumMesela ben burdan başka bir üye ile görüştümzeynoloji de ramek diye kaydetmiş elmiranın numarası vardı. Ben buraya yorum yapmaya çekiniyorum mesela. Diğer baktıran arkadaşlarda yorum yaparlarsa suçlanmadan ancak öyle tam anlamıyla öğreniriz. Diğer türlü birbirimize sarıyoruz. O arada falcıları zaten diğer arkadaşlarda amn deneylim nolcak diyip arıyor.
Onları da paylaşalım kimler sağ bilirizKalan sağlar bizimdir
Benim de dikkatimi çekti otomatik heralde öyle yazilmis ama süper yaRamek yerine Tamek yazmissin ona guluyorum su an benaklima tamek meyve suyu geldi cam sisede satilirdi eskiden hahaha
Artıl galiba net yani benim güvenim kırıldıdiğer baktıran arkadaşlarda yazsa keşkede şu durumu netleştirsek iyi olur.
Siradan bi cafe falcisindan farksizdi.Bende bişey diyemiyorum maalesef. Dedikleri şey olmuş olsa evet çıktı dicem ama hala yok sonuç. He çıkanlar oldu mu ara ara dedikleri tuttu ama asıl mevzu iki ileri 3 geri. Ben sdece konuştuğum kişiyi paylaşayım dedim belki yararı olur da diier arkadaşlarda bi yorum yaparlar dedim.
Ya o artık klasik yani falcilarda iki ileri üç geri giden cizgiyi bence anliyorlar ona göre nasilsa olur soyle diyim olmadiysa bidahaki bakisinda biraz daha zaman gecikmis bir zaman filan fesman iste ayni ama güzel dusunmussunuz kendim adina tesekkur ederimBende bişey diyemiyorum maalesef. Dedikleri şey olmuş olsa evet çıktı dicem ama hala yok sonuç. He çıkanlar oldu mu ara ara dedikleri tuttu ama asıl mevzu iki ileri 3 geri. Ben sdece konuştuğum kişiyi paylaşayım dedim belki yararı olur da diier arkadaşlarda bi yorum yaparlar dedim.
2. falı %50 ucuza bakarım...
Ahahahahha matematigine hayran kaldimAilenizin falcısı geldi, bir fal bakarım eğer 1 ayda sevgili bulup, 2 ayda çok iyi maaşla işe girmez, 5. ayda nikah masasına oturmaz, 8. ayda hamile kalıp, 9. ayda doğurmaz iseniz, 2. falı %50 ucuza bakarım...
Damping, sevgililer gününe özel ! Etiketin yarısı
500TL/150 TL
Etiketin yarısı !
Bizim çıkarlarımız varmış ya hani reklam yaparak, reklamınızı yaparız ama çıkarımız nedirPara iadesi söz konusu olamaz... Fiyatlara KDV dahildir!
Bizim çıkarlarımız varmış ya hani reklam yaparak, reklamınızı yaparız ama çıkarımız nedir
Masaya oturup anlasmamis lazim burda gönetici de olsaniz güvenmeyecek hâle geldikben kendi reklamımı kendim yaptığım için 5 falda 1 tane bonus vereceğim.
Bakın ben rakamlarla konuşuyorum bizde her şey net ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?